Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Densizin ettiği laflara bak ya. Karim evladım sağlıklı demiyor şükretmiyorda daha 4ay olmus bismillah göz zevkinin derdine dusmus. Sen istersen kilonu ver canim kocan istiyor diye değil.

Kolay değil öyle dogum yap vücudunun eski hala dönme sürecinde hormonlarınla mücadele et uykusuz kal cocuga bak.

Gerçekten böyle erkeklere deli oluyorum ya aynaya bir git bak bakalım acaba karin seni çok mu beğeniyor yada sen cok mu mukemmelsin kusursuz musun ki kalkmış böyle konuşabilme hakkını görüyorsun.

Kendi eşimden örnek vereyim oda mesela derki kilo vermek için uğraşma önce bebek ve senin sağlığın onemli sen iyi beslen ki bebekte senden iyi beslensin kilo kafana takma sana zaten kilo yakışıyor zayıflamak istediğinde spora gidersin yada ben sana spor aleti alirim istersen öyle zayıfların der hani psikolojik olarak destek oluyor hic bir zaman kilomla dalga gecmez bazi erkekler neden kiloya bu kdr takıyor anlamam

Yani varya böyle insanlari asla anlayamıyorum.. Nasil bu kadar net cümleler kurabiliyo yok kilolu kadin sevmiyorum yok bilmem ne. Olgunlasmamis esin tam bir hödük. Sevmeyebilir kiloyu ama bunu dan diye soylemenin ne anlami var.
Üslup cok önemli yasimiz ilerliyo seninle beraber saglikli beslenmeye mi baslasak falan dese hem seni kirmamis olurdu hem de istegini dile getirmis olurdu.
Sayıp sövmekte haklisin sonuna kadar. Ben de kassız adam sevmiyorum ya brad pit izlerken gozlerimi alamiyorum de yap bunu. Zira kendini kivanc tatlitug saniyo gibi duruyo.

Doğum öncesine göre kaç kilo fazlanız var bilmiyorum ama 4 ay geçmiş doğumun üzerinden,az zaman değil.. Sütün olması için yemek yiyorumcularada inanmamak lazım.. sağlıklı beslenme,bol su,uyku bak nasıl bolca sütün olacak.. Ben hamileliklerinde +24 kilolara çıkan biri olarak doğumdan 4 ay sonrama baktığımda neredeyse eski kilomdaydım diyebilirim +1 +2 kilo farkla..
Bunların eşinizle alakası var mı,tabi ki hayır.. Sen önce yamuk burnuna bak der susardım ben olsam sanırım. Kendiniz için yapın,doğum yaptım bu göbek ve kilo benim kaderim,emzirdiğim içinde hunharca yemek hakkım derseniz yağlarınıza sarılıp uyumak zorunda kalırsınız..

bu adamı baba yapmak neden!!!
hiç üzülmeyin o kilolar gider ama bu zamana kadar oturmamış karakter için eşinize geçmiş olsun tedavisi yok! Hep bakımlı olun yavaş yavaş kilo verin emziriyorsanız aman dikkat. Sonrada eşiniz denen o evrimini tamamlamamış yaratığı küçümseyin.

Unlu tatlı yiyeceklerden uzak dur hemen kilo verirsin. Stres yaparsan sütün kesilir bebeğe yazık.

Evlat vermişsin ona tabiki kilo alacaksın. Eşin çok terbiyesiz. Kiloyu sevmeyebilir zaten kim sever ki ? Ama bu şekilde söylememeli. Daha doğum yapalı ne kadar olmuş ki çok yenisin daha. Lohusanın psıkolojısı bu şekilde bozulmaz. Benim eşim de bu kadar kaba olmasada benzer şeyler yapmıştı. Kılo sevmem verirsin falan demişti. Benim hiç müdanam yoktur mesela ilk dediginde daha sen kendi g.tüne bakmıyorsun herhalde bende kaslı baklavalı koca istiyorum belki sende yapsana demiştim. Sonra daha duymadım

Bir söz vardı neydi o? Yamuk şeylerine Adriana Lima arıyorlar mıydı neydi? Ha işte ondan.
Hep o anaları babaları yüzünden. Doğduktan itibaren bi gazlar bi gazlar '' Aslan oğlum, paşa oğlum, kızlar ç.künü yesin. '' falan. Paslı tenekeye benziyor herif, havalar Brad Pitt te yok.

Sayfalarca kilo dövüşü mü yaptınız, ya biri gelip pekala da "Kilolu insan sevmiyorum" yazabilir, bunun çok eleştirilecek bi şeyi yok, kadın demiş de "Doğum, hastalık, ilaç vb tenzih ediyorum ancak ağzını tutamayıp kilolarından dert yanan insanlardan hazzetmiyorum" diye, söylemek için doğru konu olmadığını düşünebilirsiniz ama konu "Fazla kilo" mu evet, söyleyebilir de yani niye dövüşüyorsunuz allaseniz? Hakaret değil bi şey değil, ne hale gelmiş tartışmalar.

Konu özelinde, koca tam ağzını yırtmalık koca, 4 ay olmuş daha, sezaryen gibi bir operasyondan çıkılmış, ancak hareket özgürlüğü tam manasıyla gelmeye başlamıştır, 4. aydan sonra yorucu sporları yapabilir hale geliyorsunuz ufaktan, konu sahibi kilo vermeyi düşünüyorsanız (Ki eşinizin özgüveninize saldırmasını ayırın şimdilik, çünkü boş yere kilo almadınız ve elbette vücudunuz değişecek), bu aylarda, emzirmeyi de doğru kullanabilirseniz çok güzel kilo verirsiniz, üzülmeyin hiç.

Hamilelikte 30 kilo ve üzeri aldım, doğum yaptım emzirme sürecinde yanlış beslenme yüzünden (Süt yapar diye tatlılara abanınca) yine kilo aldım ve kendimi berbat hissedip kilo vermeye karar vererek diyet + fitnessa başlamıştım 4. aydan sonra, bol su içtiğiniz diyetinizi sağlıklı beslenme şeklinde düzenleyerek hareket ettiğiniz takdirde dediğim gibi emzirme süreci kilo vermek için çok güzel bir avantaja dönüyor.

Bunları yapın ve kocanızın laflarına, sizi dibe çekmesine kulak tıkayın. Hoş, böylesi bir aşağılama konuşmasını şu halde eşim bana yapmış olsaydı, sanırım boşamaya kadar götürürdüm ancak sizi gaza getirmek de istemem, siz bilirsiniz, bebeğinizin tadını çıkararak, tekrar fitleşmeye odaklanıp evinizdeki öküzü bir süre görmezden de gelebilirsiniz.

Sağlık için, gençlikte doya doya istediğiniz elbiseleri "Şuramdan şu fırladı mı, şuram da kat kat mı? Beden bulamadım, bu bana olmaz-yakışmaz" diye kendinize eziyet etmeden giyebilmeniz elbette güzel bir şey.

Ben ara ara kullanmak zorunda olduğum ilaçlar sebebiyle her sene 10-15 kilo bandında oynarım, yine kilo aldım ve verme sürecindeyim, çünkü kendimi net ben olarak hissettiğim kilolar bunlar değil, eşimin şakayla karışık arada "Roberto Karlos gibi oldu bacakların maşallah" demesine takacak günümdeysem uyuz olur, ekstra kendime hırs yaparım. Size de tavsiyem budur, eğer kilo verme düşünceniz varsa, kocanızın laflarını sadece olmayı istediğiniz beden için hırs yapın ve ötesini berisini sallayın, beden sizin bedeniniz, hayat sizin, yeni de doğum yapmışsınız acelesi yok ve elbette kilo-vücut değişimi yaşanacaktı, öyle haybeye oturup almadınız o kiloları, aynı şekilde verirsiniz de, tasalanmayın.

Çok güzel cevap vermissin agzına sağlık. Diyet falan yapma emziriyorsundur muhtemelen. Bebegin icin asla takmamaya calis. Damarina bastikca aynen böyle suratina dök icini rahatla. Zaten hamilelik ödemi 1 senede ancak gidiyor. Sonrasında kendi sagligin ve mutlulugun icin verirsin zaten.

Ohh çok iyi haddini bildirmişsin. Daha 4 ay olmuş vücut kendini yeni yeni toparlıyor çok kolaysa kendisi doğum yapsın. Kilolu kadın istemem diyen o kocan sanki sporcu bakımlı kaslı biri mi? Böyle bile olsa spora teşvik edeceğini yerde hakaret etmez. Sana laf sokmaya çalıştığında sende lafını esirgeme anca bundan anlar. Ve yavaştan kendin için spora başla. Spor videoları ve uygulamaları var evde çok rahat yapabilirsin. Akşamları yarım saat yürüyüşle eski haline dönersin. Bunu eşin için değil sadece kendin için yap :)

Bunun neyine üzüldün acaba... 2 yaşındaki kızım 7-8 aylık mıydı neydi hatırlamıyorum eşim de bana söylüyordu ne zaman zayıflayacaksın diye. Kilolu değilim bu arada ama eskisi gibi de değilim tabii. Daha erken çocuk kendini kurtarmadan zayıflayamam, diyetle falan uğraşacak durumda değilim yoruluyorum zaten dedim. Konu kapandı. Hala eskiye dönmedim çünkü gücüm yok uğraşamam. Beğenmeyen varsa kapı orada... 4 ayda daha şişkinlik bile inmemiş oluyor ya, insanın gecesi gündüzüne karışıyor erkekler bedavadan çocuk sahibi oluyor, senin durumunu anlayamaz

Onun da burnu eğri

Hastalıkları olabilir insanın
Ayrıca siz niye seviceksiniz ki kilolu bayanları salın bi insanları ya
Bende çok dikkat ederim kendime sporumu yaparım 34-36 beden biriyim ama herkes benim gibi olmak zorunda değil
Tiroidi var belki insulin direnci var yada depresyon tedavisi görüyor
Yada yemek yemeyi seviyor
Bize ne ki
İnsanlar bana kendini niye beğendirmek zorunda ?
Sizde hamilesiniz Doğumdan sonra göbeğiniz kalıcak belki göğüsleriniz sarkacak
Dikkat etsenizde vücudunuzda bozulmalar olucak elbet
Yada ilerleyen yaşlarınızda Allah sağlık versin de hastalanmayacağınız ne malum
Biz kendimizden sorumluyuz
Ben kendime bakarım
Banane elalemin kilosundan
Evet bende insanların kendine bakması spor yapması taraftarıyım
Ama yapamayan insanlar beni ilgilendirmez

Bu anlatılan takılma değil.
Aşağılama, hakaret, psikolojik şiddet hatta manipülasyon.

Takılma dediğiniz ‘tombişim, göbüşünü seveyim, roberto carlos ayaklım’ falan filan olur.
Evet ben kendimle ilgili bir konuyu konu sahibini rahatlatmak için yazdım, benim durumum farklıydı biraz olsun genede bir bayanın üzülmesini istemem kilosu yüzünden, takılmak var takılmak var doğru diyorsun, ne diyebilirim ki bazen insanlar acımasızda oluyor

Sizi çekici bulmuyorsa bir süre sizinle sevişmeyecek. Beni rahatsız eden nokta bu oldu. Sizi sadece tatmin amaçlı kullanmış olması oldukça yaralayıcı. Sizin yerinizde olsam uzun bir süre boykota giderim. Çünkü siz bir et parçası değilsiniz. Ama kilonuza da dikkat edin. Çünkü görünüş ne kadar önemli değil desek de yalan. Sağlık, özgüven, hareket özgürlüğü hepsi kiloyla ilgili.

bunun kararini siz veremezsiniz

Kiloyu ben de sevmiyorum evet kendi vucudumda mesela 20 kilo fazlam var mesela sevmiyorum bana yakismiyor beni her seyden geri birakiyor.

Ama mesela siz kilolu insan sevmiyorum derseniz bogazlarini tutamiyorlar derseniz evet bu biraz sacmalamak oluyor uzgunum.

Mesela ben bu kiloyu nasil aldim anlatayim. Tecavuze ugradim. Atipik major depresyona girdim. Kirk kilo aldim. Sonrasinda Afrikada bir multeci kampinda cinsel siddete karsi vaka yonetimi programlarini koordine ederken, tecavuze ugrayan kadinlara hukuki destek, hiv onleyici pep tedavisi, vb hizmetlerin saglanmasina katkida bulunan programlarin koordinatorlugunu yaparken 20 kilo verdim.

Bugun her gun spor yapiyorum intermittent fasting ve dusuk karbonhidratli diyet yapiyorum.

Arada "ben kilolu insan sevmem nedennn bogazlarini tutamiyorlarrrrr tabi sizi tenzih ediyorummm" diyen akilsizlara denk geliyorum tabi. Icimden diyorum ki allahim ne kadar suursuz insanlar var. Hadi bay.

Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Korse kullanıyor musunuz, göbeğinizi toparlamanız icin korse cok yardımcı olur. Kocanız cok terbiyesiz keske onun dili icin de bir korse olsaymıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…