Yani varya böyle insanlari asla anlayamıyorum.. Nasil bu kadar net cümleler kurabiliyo yok kilolu kadin sevmiyorum yok bilmem ne. Olgunlasmamis esin tam bir hödük. Sevmeyebilir kiloyu ama bunu dan diye soylemenin ne anlami var.Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Belki 3-5 lokma az yersiniz diye yazmisimdirKocaniza da kilolu seviyor musun diye sormamissiniz ama soylemis iste
Hep o anaları babaları yüzünden. Doğduktan itibaren bi gazlar bi gazlar '' Aslan oğlum, paşa oğlum, kızlar ç.künü yesin. '' falan. Paslı tenekeye benziyor herif, havalar Brad Pitt te yok.Bir söz vardı neydi o? Yamuk şeylerine Adriana Lima arıyorlar mıydı neydi? Ha işte ondan.
Bunun neyine üzüldün acaba... 2 yaşındaki kızım 7-8 aylık mıydı neydi hatırlamıyorum eşim de bana söylüyordu ne zaman zayıflayacaksın diye. Kilolu değilim bu arada ama eskisi gibi de değilim tabii. Daha erken çocuk kendini kurtarmadan zayıflayamam, diyetle falan uğraşacak durumda değilim yoruluyorum zaten dedim. Konu kapandı. Hala eskiye dönmedim çünkü gücüm yok uğraşamam. Beğenmeyen varsa kapı orada... 4 ayda daha şişkinlik bile inmemiş oluyor ya, insanın gecesi gündüzüne karışıyorSuan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Onun da burnu eğriAyy evet kendi Gerard Butler cunku. Yurdum tipik turk erkeginin hele ki yeni dogum yapmis esinin kilolari, gobegi ile ilgili ahkam kesmesi ne buyuk hadsizliktir...onun cinsel begenisinden cok daha onemli seyler var su an hayatinizda. Icinizden bir insan cikardiniz, onun dunyaya alisma sureci sorumlulugu agirlikla sizin ustunuzdeyken bir de beyefendinin fantesi dunyasina uyum saglamaniz gerekmiyor. Normalde ciftlerin once kendilerine sonra birbirlerine saygisi geregi dis gorunusle ilgili elestiriletini dikkate almalari gerektigini savunurum ama lohusa donemi bunun disinda. Eger siz istersenz kilo vrmek icin ilerde cok vaktiniz olacak. Emzirme doneminde agir diyet yapmayin sakin.
Hastalıkları olabilir insanınCok tepki cekicem biliyorum ama kilolu kendine bakmayan insan bende sevmiyorum. 3-5 lokma icin insan kendine neden bunu yapar diye dusunurum kilolu insan gorunce. Sizin icin soylemiyorum yani genel olarak siz dogum yapmissiniz emziriyorsunuz sizin durumunuz daha ozel olabilir bi surec icindesiniz tenzih ederim sizi
Evet ben kendimle ilgili bir konuyu konu sahibini rahatlatmak için yazdım, benim durumum farklıydı biraz olsun genede bir bayanın üzülmesini istemem kilosu yüzünden, takılmak var takılmak var doğru diyorsun, ne diyebilirim ki bazen insanlar acımasızda oluyorBu anlatılan takılma değil.
Aşağılama, hakaret, psikolojik şiddet hatta manipülasyon.
Takılma dediğiniz ‘tombişim, göbüşünü seveyim, roberto carlos ayaklım’ falan filan olur.
bunun kararini siz veremezsiniz
Korse kullanıyor musunuz, göbeğinizi toparlamanız icin korse cok yardımcı olur. Kocanız cok terbiyesiz keske onun dili icin de bir korse olsaymıs.Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?