- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Yengesinde beğendiği şeyler kadınsal değil, yengesi gibi olmanız size kaybettirir. Yengesi gibi olursanız bu sefer size eşi gibi bakamayacak, annesi ablası gibi bir şey olacaksınız. Şu an o da bunun farkında değil.Valla ilk aylarimizda büyük kavgalar ediyoduk sırf bu yüzden. Ve ben.yuzune söyledim eşimin açıkca sen yengeni cok mu seviyosun keske sen alsaydın diye sinirle. Sonra esimde sinirlendi yakıştırma yapma diye. ama bence cok begeniyo benim de öyle olmami istediğine göre
Kızlar ben bişey farkettim. Evlilimigizin ilk yıllarında esim beni sürekli eltimle kıyaslar hep eltim gibi olmami isterdi ve çok tartışırdık. Sonra biraz biraz düzeldik. Neyse böyle kaşık takımı alıcam eşim dedi ki model olarak yuvarlak olanlardan alalım dedi. Ben de yok ya dedim istediğimden aldim. Sonra eltimin evine gittiğimde bi baktım kaşıkları yuvarlak. Geçen hafta eşim sigarayi bırakcam dedi az icmeye basladi sevindim falan. Dün kayinvalidemle sohbet ederken dediki kaynimda sigarayı bırakmıyormuş. Yani böyle hep bi özenti hali. Sanki eşim bizim onlar gibi olmamizi istiyo acaba kardesiyle yengesini kıskaniyo mu. Ben bu durumdan rahatsiz oluyorum biraz. Böyle olan var mı ne yapmalıyım sizce
Haklisiniz. Zaten hakettigim değeri bulamıyorum. Evlilik teklifi de yapmadı utaniyomus ben öyle şeyler yapamam dedi. Evlendikten sonraki sevgililer gününde hicbisey almadi hediye sevdiğimi bile bile. 1 yıldır evliyiz daha bir çiçek bile almadi. Niye almıyosun diye sordugumda elimde nasil getiriyim falan diyo
Ay manyak gerçekten eşiniz, sorduğu soruya bak. Annesi de niye kıyaslıyorsun oğlum esinle yengenin güzelliğini demiyor mu?Yok hiç giyim olarak kiyaslamadi ama hep annesine sorar anne benim esim mi daha güzel yengemmi. Benim esim daha güzel diye konusuyo. Evet yemek misafir agirlamak olarak yaptğı şeyleri aldığı şeyleri falan kıyaslar bizde bundan alalim gibisinden
Ohhoo siz baştan 1-0 başlamışsınız ki zatenAh ahhh ben de cok sinir oldum zaten eşim yaşının olgunluğunda değil yüzüne de kaç kere söyledim biraz olgun düşün diye ama annesi çok şımartmış annesiyle de birbirine cok düşkünler zaten. 34 yasinda esim
Ise girmeyi cok istiyorum asla izin vermiyo.bence korkuyo o da onu bırakırım diye
Bu adam anneci. Anasına onaylatmaya çalışıyor karısını.Ay manyak gerçekten eşiniz, sorduğu soruya bak. Annesi de niye kıyaslıyorsun oğlum esinle yengenin güzelliğini demiyor mu?
Yengesinde beğendiği şeyler kadınsal değil, yengesi gibi olmanız size kaybettirir. Yengesi gibi olursanız bu sefer size eşi gibi bakamayacak, annesi ablası gibi bir şey olacaksınız. Şu an o da bunun farkında değil.
Yengesi üzerinden onaylatması mide bulandırıcı. 34 yaşındaymış birde ya koca adam insan utanır değerlendirmeyi yaptırmaya. Karısına çiçek alamya gelince utangaçlıği tutuyormuş ama.Bu adam anneci. Anasına onaylatmaya çalışıyor karısını.
Münasebetsiz işte, pipisi tartılarak büyütülenlerden, ayıp nedir öğretme gereği duymamışlar.Yengesi üzerinden onaylatması mide bulandırıcı. 34 yaşındaymış birde ya koca adam insan utanır değerlendirmeyi yaptırmaya. Karısına çiçek alamya gelince utangaçlıği tutuyormuş ama.
Yaşları yakın ya bencede öyle olmuş olabilir ceremesini ben çekiyorumSanırım erkek kardeşiyle bi yarış halinde . Küçükken hep kıyaslanmışlar sanırım .Yani sorun yengesi değil abisi ..
Bunun bilincindeyim kesinlikle kendimi kimseye ezdirmemBir de bu kadar yaş farkı olan kızı seçen erkekler ezmek için yapıyor. Çalışmasına bile izin vermiyor. Amaç eş olmak değil her istediğini yaptıran amir olmak olabiliyor.
Çok doğru söylüyosunuz ben de bunun peşindeyim. Ilişkimiz buna dönüşsün istemiyorumYengesinde beğendiği şeyler kadınsal değil, yengesi gibi olmanız size kaybettirir. Yengesi gibi olursanız bu sefer size eşi gibi bakamayacak, annesi ablası gibi bir şey olacaksınız. Şu an o da bunun farkında değil.
Benimde ilk aklıma gelen bu olduKorka korka soruyorum ama eltinize bir ilgisini hissediyor musunuz?
Insallah ilerleyen zamanlarda düzelir. Ben bu durumu annemle de konuştum. Annemde yeni evliyken benzer durumları yaşamış. Dediki sabırlı ol bekle anlıyorlar ilerde akılları başlarına geliyo dediAnnesine düşkün yengesine hayran. Bu filmde sizin rolünüz nedir?
Evet yanlislikla yazmisim ama bence takılacak şey bu deilKonunuzu güncelleyin isterseniz; konunuzda "evliliğimizin ilk yıllarında..." demişsiniz ancak 1 yıllık evliymişsiniz.
Yani bu zamana kadar bi açığını yakalardim. Yok yani bu kadarini da yapamaz. Buna eminimBenimde ilk aklıma gelen bu oldu
Doğru söylüyosunuzda korkuyorum çalışınca da ilişkim kötüye giderse aslinda calismak da istiyorum ama napsam bilmiyorumAbisiyle yarış halinde olabilir mi? Annesine kendini daha üstün gösterme çabası. Bence çalışmaya başlayın kendinizi garantiye alın ve uzun bir süre çocuk yapmayın. İyi niyetli bir erkek karısının çalışmasına izin verir. Üzgünüm ama kocanız sıkıntılı bence. Kesinlikle çalışmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?