Eşim kıskaniyo mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yengesinde beğendiği şeyler kadınsal değil, yengesi gibi olmanız size kaybettirir. Yengesi gibi olursanız bu sefer size eşi gibi bakamayacak, annesi ablası gibi bir şey olacaksınız. Şu an o da bunun farkında değil.

Konunuzu güncelleyin isterseniz; konunuzda "evliliğimizin ilk yıllarında..." demişsiniz ancak 1 yıllık evliymişsiniz.

Ay manyak gerçekten eşiniz, sorduğu soruya bak. Annesi de niye kıyaslıyorsun oğlum esinle yengenin güzelliğini demiyor mu?

Ohhoo siz baştan 1-0 başlamışsınız ki zaten

Ise girmeyi cok istiyorum asla izin vermiyo.bence korkuyo o da onu bırakırım diye

Bu konuda sizi kisitlayamaz. Ama dedigim gibi. Adam bosuna kendinden yasca kücük birini secmemis. Istedigim kilifa sokarim kafasi bu. Disarda calisirsiniz gözünüz acilir diye korkuyor. Sahsen calismak icin esimden izin istemem.

Adam.zaten kendine degil, annesine begendirmek derdinde... hanim agaaa gelini begendin mi, iyi bir evlat miyim, birde sana erkek torun versin tam

Bu adam anneci. Anasına onaylatmaya çalışıyor karısını.
Yengesi üzerinden onaylatması mide bulandırıcı. 34 yaşındaymış birde ya koca adam insan utanır değerlendirmeyi yaptırmaya. Karısına çiçek alamya gelince utangaçlıği tutuyormuş ama.

Abisiyle yarış halinde olabilir mi? Annesine kendini daha üstün gösterme çabası. Bence çalışmaya başlayın kendinizi garantiye alın ve uzun bir süre çocuk yapmayın. İyi niyetli bir erkek karısının çalışmasına izin verir. Üzgünüm ama kocanız sıkıntılı bence. Kesinlikle çalışmalısınız

Bir de bu kadar yaş farkı olan kızı seçen erkekler ezmek için yapıyor. Çalışmasına bile izin vermiyor. Amaç eş olmak değil her istediğini yaptıran amir olmak olabiliyor.

Yengesi üzerinden onaylatması mide bulandırıcı. 34 yaşındaymış birde ya koca adam insan utanır değerlendirmeyi yaptırmaya. Karısına çiçek alamya gelince utangaçlıği tutuyormuş ama.
Münasebetsiz işte, pipisi tartılarak büyütülenlerden, ayıp nedir öğretme gereği duymamışlar.

Çok doğru söylüyosunuz ben de bunun peşindeyim. Ilişkimiz buna dönüşsün istemiyorum

Doğru söylüyosunuzda korkuyorum çalışınca da ilişkim kötüye giderse aslinda calismak da istiyorum ama napsam bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…