Eşim kıskaniyo mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız da ben evlenmeden önce 2 yıldır özelde calisiyordum zaten calisiyoken de stresliydim biraz her seyi takiyorim bunu da yansıtıyorum eşime. Benim korkum simdi tekrar ise girince böyle seyler yaşayıp da benim yüzümden huzursuz olursak. Bence kpssye hazirlanmam en doğrusu olur insallah arabirim bulunduğum şehire o zaman kimse bişey diyemez hem de özeldeki kadar çok çalışmış olmam zamanım olur

Yavrucum ne kadar iyi niyetlisin

Ay kendimden utandım ben çok kötü kalpliyim
Valla ben olsam adamı paralarım

Senin yengenide senide diyerek
Kavga ederken her şeyi dedim valla başlıcam artik adı gizem olsun ne gizem de gizem. Gizem aşağı gizem yukari bu kadar begeniyodun sen evlenseydin dedim. Sonra bozuldu sinirlendi yakıştırma yapma o benim yengem dedi

Oturun sınavınıza çalışın, ya da işe girin. İş hayatından kopmayın. Nereye kadar bu sümüklü paşanın anasına yengesine benzemeye çalışacaksınız? Bunun sonu yok. Elinizde güç olsun, gerisi fasa fiso.

Insallah ilerleyen zamanlarda düzelir. Ben bu durumu annemle de konuştum. Annemde yeni evliyken benzer durumları yaşamış. Dediki sabırlı ol bekle anlıyorlar ilerde akılları başlarına geliyo dedi
Annenizin ileride dediği 60 yaşlarında falan oluyor. Bu kadar sabrınız var mı merak ediyorum? Bayağı değersizlik yüklüyor eşiniz size bunun farkında mısınız?

İlk 5 ayım öyle geçti maalesef yengem şunu yapiyo ne güzel sen de yapsana o şöyle sende böyle ol çok seviyo eltimi yaptığı her şeyi begeniyo esim yemeğini falan
Annesi bunlari begendiyse, sizin de oyle olup göze girmenizi istiyor demekki. Elti de tam kıtlamalıkmış ama. Herseyin en guzelini elti mi yapiyor.

Gitmeyelim dedigimde bile tepki gosterdi o benim kardeşim giderim diye
benim eşimde eltime çok değer verirdi küçük yaşta annelerini kaybettiği ve ablası olmadığı için bi de akraba olunca onu bağırlarına basıp çok sevip şımartmışlardı ben evlenşnce eltim kıskançlıktan yılanlığını çıkardı ilk yıllar göremedi eşim sonradan gördü geçen kendi dedi annem öldüğü için biz onu annemin yerine koyup çok şımarttık diye biz yıllardır görüşmüyoruz

Bu ne be ! Benim esim mi guzel, yengem mi ? 5 yasinda cocuk mu bu adam

Oo . Peki siz esiniz eltinize cok deger verdiği dönemlerde tepkiniz nasil olurdu ne hissederdiniz

Oo . Peki siz esiniz eltinize cok deger verdiği dönemlerde tepkiniz nasil olurdu ne hissederdiniz
berbat bir his
berbat bir his aldatılsam bu kadar zoruma gitmezdi sağlam bir sinir gerekir ama eltime her şeyi söyleyince cevap verince eşime verince eltimin yaptıklarını anlatabilince o his geçti başta susuyordum çünkü

Gitmeyelim dedigimde bile tepki gosterdi o benim kardeşim giderim diye
Ee biraz da kardeşi ona gelsin. Bu adam niye hep kendi küçükmüş gibi davranıyor. Hiç yaşının ve abiliğinin ağırlığı ve karizması yok eşinizda yaa cidden hiç sevmediğim erkek tipi.

O kadar kolay degil maalesef. Ailem evlenmemi istememisti biz severek evlendik. Babamin evine nasil donuyum kabul etmezler ki eski kafali babam
Babanız bir şeyleri hissetmiş demekki. Ama neyse olan olmuş. Bu saatten sonra baba evine dönmek zor olabilir ama bence çalışıp ayaklarınızın üzerinde durup ayrı eve cıkabilirsiniz. Hem çalışırsanız üreten kazanan kadın olarak eşinize eltinizden daha cool görünebilirsiniz belki.
Hem maddi olarak da çalıştığınız için sosyal olarak da artı olduğunuz için sizi kaybetme korkusu artar belki.
Annesiyle yakinlastim samimiye kurdum baktim ki eşim mutlu ben de iyi tutuyorum aramı kayinvalidem de kötü bi insan değil fena biraz ama kötü niyetli degil
Ay bu çok sinir bozucu bir politika ama ya :/ kocam benimle mutlu olsun diye anasına yaranmaya çalışmak
Kusura bakmayın ama sizin de çalışmaya ayaklarınızın üzerinde durmaya gönlünüz yok resmen.

Ben hic iyiniyetli olmazdım yengenden mi hoslaniyorsun derdim. baslatma yengene diye de derdim tabi terbiyesiz hadsiz. Beni oyle kiyaslayacak parcalarım kendine baksın

Eltinizin misafiri icin eltinize yardima mı gidiyorsunuz durum baya garip

Evet 2 gün hemde once temizligine yardim etcem sonra diger gun misafirlerine
Saçmalamayın hizmetçi misiniz siz. Ne munasebet. Hasta olur vs tamam ama misafir için de saçmalamayın. Esinize yaranacam diye baya kişuliginizi ezip yoketmissiniz. Kv ye yaran eltiye yaran. Es de kudurmus zaten yengen daha guzel dese napacak sizden soguyup bosayacak herhalde.

Yok ya hiç gitmek istemiyorum ama eltim davet etti ozellikle bizimkilerle tanışırsın dedi gitmezsem ayıp olmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…