Eşim kıskaniyo mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrucum ne kadar iyi niyetlisin

Ay kendimden utandım ben çok kötü kalpliyim
Valla ben olsam adamı paralarım

Senin yengenide senide diyerek

Dünyada en sevmediğim şey kiyastir. Adama asla hak veremem. Ama artniyetsiz olarak düşününce aklıma bir arkadaşım geldi. O da devamlı kocasına abisini örnek veriyor. Öyle ki adamı kayinbiraderinden nefret ettirdi.
Ben de 'ikide bir kiyaslama' diyorum ama kızın gördüğü, bildiği yıllarca abisi gibi bir eş.kendi eşi ona benzemeyince dayanamıyor dırdır yapıyor
Mesela eşi çocukla hiç ilgilenmez,komşu çocuğu gibi davranır. Arkadaşım 'niye oynamıyorsun, yorgunum deme abim de aynı saatte çalışıyor,o nasıl zaman ayırıyor'
Eşi akan musluğu tamir edemez , lambayı takamaz, ama tamirci de aramaz,kızdan bekler.
Arkadaşım 'sen ne biçim erkeksin, herkes takar musluğu. Yapamadiysan da tamirciyi sen ara, evin erkeği arar,yengem hiç aramaz' der, 'abim yengemi bilmemneye götürmüş,sen bizi hiç bir yere götürmüyorsun' der, 'abim pazarları ev süpürüyor,sen niye süpürmüyorsun' der.
Kabus gibi bir evlilik.
Sizde de adam demek ki evlilik olarak abisini yengesini görmüş, özenmiş. Öyle evlenmeye karar vermiş. Siz de istediği tarzdan farklı çıkınca böyle saçmalamış .
Bence kıskanma değil ama özenme durumu var. Ve her neyse çok saçma

Doğru söylüyosunuzda korkuyorum çalışınca da ilişkim kötüye giderse aslinda calismak da istiyorum ama napsam bilmiyorum
Odağınız ilişki olmamalı. Odağınız kendinizsiniz. Siz kendinizi garantiye almalısınız. Asıl çalıştığınız zaman kaybetme korkusu olacak ve kötü davranamayacak. Eşiniz üzerinizde baskı kurmuş sanırım. Yoksa korkmazdınız kızacak diye. O sizin eşiniz babanız değil o kızacak diye istediklerinizi yapmayacak mısınız?

oha diyorum
Tek soru : Saç modeliniz renginizin eltinizin gibi olmasını istedi mi?

Allah baska dert vermesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…