- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Yani bilemiyorum gerçi bu tarz şeyleri kadınlar bi şekilde hissediyorduYani bu zamana kadar bi açığını yakalardim. Yok yani bu kadarini da yapamaz. Buna eminim
Evet zaten surekli annesine soruyomus beni nasıl falan diye. Kafayi yemiş yaa napcamAdam.zaten kendine degil, annesine begendirmek derdinde... hanim agaaa gelini begendin mi, iyi bir evlat miyim, birde sana erkek torun versin tam
Kaynananızla ilişkiniz nasıl?Çok doğru söylüyosunuz ben de bunun peşindeyim. Ilişkimiz buna dönüşsün istemiyorum
Kesinlikle hissederdim balık burcuyum bide hissetlerim çıkar hepYani bilemiyorum gerçi bu tarz şeyleri kadınlar bi şekilde hissediyordu
İlk baslarda soğuktuk. Esimle aramizda kötüydü. Şimdi kayinvalidemle aram iyi esimle de aram cok iyiKaynananızla ilişkiniz nasıl?
Evet zaten surekli annesine soruyomus beni nasıl falan diye. Kafayi yemiş yaa napcam
Erkek olduğu için ayıp nedir öğretilmemis gerçekten.Münasebetsiz işte, pipisi tartılarak büyütülenlerden, ayıp nedir öğretme gereği duymamışlar.
Eşinizle aranızın iyi olması annesiyle olan iliskinize bağlı yani. Ne hoş.İlk baslarda soğuktuk. Esimle aramizda kötüydü. Şimdi kayinvalidemle aram iyi esimle de aram cok iyi
Yavrucum ne kadar iyi niyetlisinZaten yapmak istediği şeyler kötü degil ben memmun oldum sigarayı bırakmak istemesine. Ama neden daha önce degil de şimdi. Kaynım birakmak ıstıyo hemen benim eşimde. Ne bu ozentilik ya da kiskaniyo mu gercekten bu durumuda üzülüyorum da
Ne yaptınız da iyi oldu aranız?İlk baslarda soğuktuk. Esimle aramizda kötüydü. Şimdi kayinvalidemle aram iyi esimle de aram cok iyi
Bi kadın için kıyaslanmak gerçekten üzücü. Eltinizle çok mu farklı yapidasiniz acaba.Kesinlikle hissederdim balık burcuyum bide hissetlerim çıkar hep
Odağınız ilişki olmamalı. Odağınız kendinizsiniz. Siz kendinizi garantiye almalısınız. Asıl çalıştığınız zaman kaybetme korkusu olacak ve kötü davranamayacak. Eşiniz üzerinizde baskı kurmuş sanırım. Yoksa korkmazdınız kızacak diye. O sizin eşiniz babanız değil o kızacak diye istediklerinizi yapmayacak mısınız?Doğru söylüyosunuzda korkuyorum çalışınca da ilişkim kötüye giderse aslinda calismak da istiyorum ama napsam bilmiyorum
oha diyorumYok hiç giyim olarak kiyaslamadi ama hep annesine sorar anne benim esim mi daha güzel yengemmi. Benim esim daha güzel diye konusuyo. Evet yemek misafir agirlamak olarak yaptğı şeyleri aldığı şeyleri falan kıyaslar bizde bundan alalim gibisinden
Allah baska dert vermesinKızlar ben bişey farkettim. Evlilimigizin ilk yıllarında esim beni sürekli eltimle kıyaslar hep eltim gibi olmami isterdi ve çok tartışırdık. Sonra biraz biraz düzeldik. Neyse böyle kaşık takımı alıcam eşim dedi ki model olarak yuvarlak olanlardan alalım dedi. Ben de yok ya dedim istediğimden aldim. Sonra eltimin evine gittiğimde bi baktım kaşıkları yuvarlak. Geçen hafta eşim sigarayi bırakcam dedi az icmeye basladi sevindim falan. Dün kayinvalidemle sohbet ederken dediki kaynimda sigarayı bırakmıyormuş. Yani böyle hep bi özenti hali. Sanki eşim bizim onlar gibi olmamizi istiyo acaba kardesiyle yengesini kıskaniyo mu. Ben bu durumdan rahatsiz oluyorum biraz. Böyle olan var mı ne yapmalıyım sizce
Annesiyle yakinlastim samimiye kurdum baktim ki eşim mutlu ben de iyi tutuyorum aramı kayinvalidem de kötü bi insan değil fena biraz ama kötü niyetli degilNe yaptınız da iyi oldu aranız?
Yok canim eltim kapali cunku görseydi kesin onu da isterdioha diyorum
Tek soru : Saç modeliniz renginizin eltinizin gibi olmasını istedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?