- 15 Ocak 2014
- 5.989
- 5.201
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
25 bin tllik karttan bir tek size yüzük almış taksitle ama ona rağmen gece yarısı uyandırılıp bir güzel fırçasını yedi ama değil mi sonuç olarak...
Zor kadınsın hemşire zor...
Öyle olduğumu söylerDaha önce kıskançlık yapıp tartışma çıkardınız mı? Eşinize karşı çok mu kontrolcüsünüz?
Bende seni sever gibiyim. Bi ısınma geldi...Öylemi diyorsun hemşire mizacın yüzümü güldürdü Allah razı olsun
Bunun başlangıcını bilmiyoruz tabi ki belki eşinizin davranışları sonucu güvensizlik oluşmuştur ya da sizin kurguladığınız birşeydir. Ben sizin kurguladığınızı düşünerek yapacağım yorumumu, adamı korkutmuş buna sizin davranışlarınız itmiş olabilir. Kendinize güvenin özgüveninizi artırın eşinize de güveniniz artacaktır. Konuyu uzatmayın kapatın. Devam ederseniz eşiniz sizden bişeyleri saklamaya devam edecektir.Öyle olduğumu söyler
Kaç defa konuştum dedin galiba kız yüzünden ilk tartışmanız mı değilKaç kere konuştum laf anlamıyor mesela aklıma gelmiyor basit bir şey diyim
Kızmam ama yine yalan söylüyor acaba hastamı
Bak demek ki enişten benimle karanlıkta evlenmemisBende seni sever gibiyim. Bi ısınma geldi...
O yüzden tavsiyem enişteyi biraz bırak bakalım. Onun varsa karıştırdığı bir halt daha kolay yakalarsın ama inş yoktur
Kız yüzünden değil yalan ve bişeyler gizleme yüzündenKaç defa konuştum dedin galiba kız yüzünden ilk tartışmanız mı değil
Arkadaşım ufak şeyleri çok büyütürsen hep yalan dinlemek zorunda kalırsın
Bunun başlangıcını bilmiyoruz tabi ki belki eşinizin davranışları sonucu güvensizlik oluşmuştur ya da sizin kurguladığınız birşeydir. Ben sizin kurguladığınızı düşünerek yapacağım yorumumu, adamı korkutmuş buna sizin davranışlarınız itmiş olabilir. Kendinize güvenin özgüveninizi artırın eşinize de güveniniz artacaktır. Konuyu uzatmayın kapatın. Devam ederseniz eşiniz sizden bişeyleri saklamaya devam edecektir.
Hiç sormaya evliliklerdeki bu kucuk kucuk yalanlardan midem bulaniyor ya..
Sizi tanımıyorum belki yeni evlisiniz, belki ailenizden uzaksınız, canınız başka bir şeye mi sıkıldı ağlamak mı istediniz . Bunda kafa yoracak bir şey yok bariz eşiniz sizin tepkinizden çekinmiş. Yapabiliyorsanız çıkın dışarı bi kahve içimlik vakit ayırın hiçbir şey düşünmemeye çalışın.Ağladım sinir oldu konuşmamayi tercih ediyorum
Erkek olsa bulaşmayacak mı ? Illa kadın olunca mı bulaşır? Kızmazdım dıyorsunuz sonra evet nıye onun yanına oturdun derdım dıyorsunuz. Bu ne yaman çelişki bu kadar insanları darlamayın ki bu erkekler ıcın demıyorum kadınlar içinde öyledır. Insanların karşı cıns arkadaşları olabılır kı başbaşa bıle gitmemişler toplu görüşülmüş. Bu kadar yönetme çabasına girip sınırları aşmasak mı ? Ama yalan söylemesi hoş değil o ayrı tabı buna siz itmişsiniz. Ben olsam yalan söylemezdım ama niye yanına oturdun diyen kişininde haddını bıldırırım. Güvenınız yoksa evli kalmazsınızNeden umrumda olmasın ki
Ama elim kızıyla korona olacak kadar yakınlastigna göre ben napayim bize bulaşırmasn diyeceğim bizde olmuşzdur ondan varsa
O kredı kartı muhabbetı bu üyenin miydiBen sizin konularınıza bu forumda aşinayım.
Kusura bakmayın kızmayacağınıza ben bile inanmadım,adam hiç inanmaz.
Siz eşiniz kredi kartı aldığını söylemedi diye (ki o kredi kartıyla size hediye almaktan başka birşey yapmamış) gecenin bir körü adamı uyandırıp hesap soran birisiniz. Dolayısıyla bu konuda da kızacağınız çok belliydi. Objektif olarak baktığımda söylüyorum mağarada büyümüş değilsiniz ama aşırı baskıcı bir insansınız. Eşinizde belli ki bu baskıdan yıdlığı için yalan söylemeyi tercih etmiş, ha doğru mu kesinlikle değil. O yalan söylememeli, sizde bu kadar baskı yapmamalısınız.
O yurt değil ama kurdu olucak. Bu da dedıkodu yapan kadınlar için söylenir ama yinede siz bilirsinizKadin kadının yurduydu
Kadin kadının yurduydu yani ortada yalan söylenen bir kadın var üzgün bir kadın var bumu cevabınız
Ailemden uzaktayım üç dört aydır görmedim ailemi.Sizi tanımıyorum belki yeni evlisiniz, belki ailenizden uzaksınız, canınız başka bir şeye mi sıkıldı ağlamak mı istediniz . Bunda kafa yoracak bir şey yok bariz eşiniz sizin tepkinizden çekinmiş. Yapabiliyorsanız çıkın dışarı bi kahve içimlik vakit ayırın hiçbir şey düşünmemeye çalışın.
Benim evetO kredı kartı muhabbetı bu üyenin miydi
Şuan bosanamam maddi ve manevi olarak sizce şuan ne yapmalıErkek olsa bulaşmayacak mı ? Illa kadın olunca mı bulaşır? Kızmazdım dıyorsunuz sonra evet nıye onun yanına oturdun derdım dıyorsunuz. Bu ne yaman çelişki bu kadar insanları darlamayın ki bu erkekler ıcın demıyorum kadınlar içinde öyledır. Insanların karşı cıns arkadaşları olabılır kı başbaşa bıle gitmemişler toplu görüşülmüş. Bu kadar yönetme çabasına girip sınırları aşmasak mı ? Ama yalan söylemesi hoş değil o ayrı tabı buna siz itmişsiniz. Ben olsam yalan söylemezdım ama niye yanına oturdun diyen kişininde haddını bıldırırım. Güvenınız yoksa evli kalmazsınız
Bacım napıyorsun ya valla bak iyiliğin için adamı darlama adam bu sefer gerçekten soğur uzaklaşır. Sonra bir bakmışsın dayanamamış boşanmak istiyor. Şahsen ben kadın olarak şu yaptıklarınla daraldım gerildim bana böyle yapılsa adamı boşarımBenim evet
Çalışmıyor musunuz? Sonra niye çalışmıyorsun diyince kızıyorlar. Bu adama nıye kredı kartı çıkardın diye geve uykudan uyandırıyordun şimdide bu adamın boynuna tasma takmış gibisin. Bir gün o tasmayı çıkarır atar söyliyim. Çekmez vallaŞuan bosanamam maddi ve manevi olarak sizce şuan ne yapmalı
Nasıl davranmalı
Susup oturmayı kabullenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?