Eşim kız arkasıni bana erkek arkadaşım deyip yalan söyledi

Bacım napıyorsun ya valla bak iyiliğin için adamı darlama adam bu sefer gerçekten soğur uzaklaşır. Sonra bir bakmışsın dayanamamış boşanmak istiyor. Şahsen ben kadın olarak şu yaptıklarınla daraldım gerildim bana böyle yapılsa adamı boşarım:110:
Sürekli annemi aldatan bir babayla büyüdüm 6.siniftan beri hep aldattı ondan böyleyim galiba
Tedavi ol diyeceksin ama düşünüyorum herşey yalana bağlayan biriyle evliyim babamın değil kocamın suçu
 
Çalışmıyor musunuz? Sonra niye çalışmıyorsun diyince kızıyorlar. Bu adama nıye kredı kartı çıkardın diye geve uykudan uyandırıyordun şimdide bu adamın boynuna tasma takmış gibisin. Bir gün o tasmayı çıkarır atar söyliyim. Çekmez valla
Öğretmenim üç sene çalıştım cocuk oldu şimdi evden devam ediyorum
 
Sürekli annemi aldatan bir babayla büyüdüm 6.siniftan beri hep aldattı ondan böyleyim galiba
Tedavi ol diyeceksin ama düşünüyorum herşey yalana bağlayan biriyle evliyim babamın değil kocamın suçu
Ana buna sen itiyorsun sürekli baskıcı kıskanç onu yapma bunu yapma diyen her şeyıne karışan bireysel sınırlarına bıle saygısı olmayanda sensin. Babanın yaptığını kocana yükleyemezsın.
 
Yorumları şöyle bir okudum siz kendinize dertlenecek bir şeyler arıyorsunuz. Ortada hiç bir şey yokken. Şu güven sorununu bir aşın, bu adam değil başka biri de olsa ona da aynı şekilde davranacaksınız bi silkelenin kendinize gelin. Bu olaylar üstüne gemileri yakıp boşansanız üzülünce siz olursunuz söyleyim. Boşanacaksanız da daha makul bir sebep bulun.
 
Ben sizin konularınıza bu forumda aşinayım.
Kusura bakmayın kızmayacağınıza ben bile inanmadım,adam hiç inanmaz.
Siz eşiniz kredi kartı aldığını söylemedi diye (ki o kredi kartıyla size hediye almaktan başka birşey yapmamış) gecenin bir körü adamı uyandırıp hesap soran birisiniz. Dolayısıyla bu konuda da kızacağınız çok belliydi. Objektif olarak baktığımda söylüyorum mağarada büyümüş değilsiniz ama aşırı baskıcı bir insansınız. Eşinizde belli ki bu baskıdan yıdlığı için yalan söylemeyi tercih etmiş, ha doğru mu kesinlikle değil. O yalan söylememeli, sizde bu kadar baskı yapmamalısınız.
Ana bu o kişi mi ay bende yazıp parmakları mı yoruyorum teşekkürler bilgilendirme için sabit fikirli bir arkadaş zaten boşa yazmaya değmez bide kizmam diyor ya :KK70:
 
Gebermesin.ama Allah yalanlarını ona ödetsin.
Korona olmasın evde biz varız ama canı yansın
Sadece kızarsınız diye yalan söylemiş adam, yanına oturduğum erkekti diye yav. Bi de doğruyu söylese kızmazdım diyorsunuz, bu kadar şeye bile beddua ediyorsunuz, adam karısını tanıyor tabi, korkmuş söylemeye. Başka şeyler yoksa bu tavrınız abartı, insan boğulur.
 
Evet oda öyle diyor sonrada hep birlikte grup halinde iki üç saat gezmeye gidilmiş adam bana gezmeye gttik dedi ama hiç demedi kızlar da var ben biriyle gitmesine değil benden gizli iş yapmasına deli oldum ama kimse derdimi anlamiyir
Siz, kadınlı erkekli gezmeye gidebilir misiniz, ona göre cevap vereceğim.
 
Ne yaşadınız çok merak ettim
Öncelikle şöyle belirteyim kendisi çok ciddi bir adam. Daha önce de alengirli bir mevzu yakalamadım. Konuya geçeyim gece 2 de teli çaldı ben alt katta idim ses geldi kadın sesi. Tedirgin bir şekilde aşağı indi bir adam olduğunu söyledi duyabileceğimi düşünemedi çünkü ve huzursuzluk istemedi açık. Gece ses etmedim sabah tele baktım gece konuşma kaydı silinmiş. Söyledim ve o kaydı göreceğim dedim o gün konuşmadık. Ertesi gün kadını çağırtmış(kurumun temizlikçisi sarhoşken aramış ve telini almış eşim benim aramam için bana kalsa personel dairesine bildirilmeliydi bu durum Çok yalvarmış kadın bildirilmedi neyse ben de aramadım. Dediğim gibi çok ciddi ve falsosu olmamış saygın biridir. Seninkinde de böylr bir durum sezdim. Boş bir konu bence

Hahhaha okudum da kemalim yapmaz olmuş direkt. Yaparsa yapsın valla ciğerini sökerim para pul bişey bırakmam arkama da bakmam
 
Son düzenleme:
X