Benim de iki tane abim var hic öyle gereksiz haraketlerde bulunmadılar şaplak neya tövbe tövbe.Merhaba arkadaşlar. Bugün kvlerdeydik eşim 30 yaşında. Kız kardeşi 28 yaşında.
Bugün eşim Kız kardeşinin poposuna vurdu çok rahatsız oldum rahatsızlığımın sebebi çocuk gibi davranması yaşlarınıda bu yüzden belirttim zaten. Hayır gelmişsin 30 yaşına ne bu tuhaf çocuksu hareketler dimi bi ağırlığın olsun. Şimdi kardeşler onlar diceksiniz herşeyin bir adabı var Misal benim dayım gelip annemin poposuna vurmaz onlarda kardeş anlatabiliyor muyum. Haksızmıyım sizin tepkiniz ne olurdu
O zaman şaşırmamanız gerekiyorEşimin zaten hep Abuk subuk hareketleri var normal davrandığını görmedim
Valla ilgilendirmez sizi abim 47yaşında ben 33yaşındayım 2mizinde çocuğu var yani yeterince olgunluktayız ama hala bana sataşır popomada vurur gıdıklarda boğuşuruzda küçük çocuklar gibi. En güzelide bu yani kardeşler arasında.
Herkesin ilişkisi farklı kardeşiniz olmadığı için bunu anlayamanız doğalEn güzeli de bu yazdiginiz icin alintilayasim geldi.
Ben tek cocugum ama kiz kardeş gibi buyudugum bir kuzenim var ve kuzenimin de bir kiz kardesi var. (Olay kardeşlerden birinin erkek olmasi değil)
Assiri samimiyiz, birlikte uyuduk, yedik ictik ama popo şaplak, birbirine vurup, boguşmak filan hiç olmadi, neresi "en güzel" yani bunun anlayamiyorum. Şuan 30lu yaslardayiz cocugu var kendisinin. Şu yaşta eşinin vs önünde birbirimize vurup boguştugumuzu, popoya vurdugumuzu hayal edince yüzüm ekşiyor resmen.
Linç gelecek gibi ama normal değil yetişkin iki insanın bu şekilde el kol şakalaşmasını bile sevmem nefret ederim yok popoya vurma falan rahatsız ediciMerhaba arkadaşlar. Bugün kvlerdeydik eşim 30 yaşında. Kız kardeşi 28 yaşında.
Bugün eşim Kız kardeşinin poposuna vurdu çok rahatsız oldum rahatsızlığımın sebebi çocuk gibi davranması yaşlarınıda bu yüzden belirttim zaten. Hayır gelmişsin 30 yaşına ne bu tuhaf çocuksu hareketler dimi bi ağırlığın olsun. Şimdi kardeşler onlar diceksiniz herşeyin bir adabı var Misal benim dayım gelip annemin poposuna vurmaz onlarda kardeş anlatabiliyor muyum. Haksızmıyım sizin tepkiniz ne olurdu
gıdıklaması, boğuşması normal hareketler zaten. Popoya vurma hareketi hiç normal bi hareket değil. Babam bile yapmaz bize bu ne saçma hareketValla ilgilendirmez sizi abim 47yaşında ben 33yaşındayım 2mizinde çocuğu var yani yeterince olgunluktayız ama hala bana sataşır popomada vurur gıdıklarda boğuşuruzda küçük çocuklar gibi. En güzelide bu yani kardeşler arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?