Eşim kız kardeşine vurdu

Benim de iki tane abim var hic öyle gereksiz haraketlerde bulunmadılar şaplak neya tövbe tövbe.
Gereksiz bir davranış yani popo sonuçta oraya dokunulmasın istemezsin.

Kadın evliyse kocası ne tepki verdi merak ediyorum doğrusu çok labalice ama benim eşimde ablasıyla çok sakalasir yani saciyla oynar elini sürekli omzuna atar ablası da eşime aynı yiğidim erkeğim falan der bosverin ya kardeşler sonuçta kuzen falan olsa benimde ağrıma giderdi ama

Erkek kardeşim var benim de. İtişir kakışır şakalaşırız. Yaşlar da söylediğinize yakın.
Ama o kadar yani. Kardeşin de olsa kişisel sınırı korumalısın, saygı bu bir anlamda. Kardeşin ya da çocuğun fark etmez, bedenine saygı duyman lazım.
Dolayısıyla ben hoş bulmadım eşinizin tavrını.

benim de abim var popoma vurmaz, vursaydı eminim gelinimiz de sizin verdiginiz tepkiyi verirdi.
sapıklık vs olarak görmüyorum asla eşinizin bu davranışını ama çocuk büyütürken bir süre sonra kardeşlerin bile birbirlerine dokunabilecekleri yerlerin sınırlı olduğunu belirtiyoruz.
öğrenememişler demek ki.

En güzeli de bu yazdiginiz icin alintilayasim geldi.
Ben tek cocugum ama kiz kardeş gibi buyudugum bir kuzenim var ve kuzenimin de bir kiz kardesi var. (Olay kardeşlerden birinin erkek olmasi değil)

Assiri samimiyiz, birlikte uyuduk, yedik ictik ama popo şaplak, birbirine vurup, boguşmak filan hiç olmadi, neresi "en güzel" yani bunun anlayamiyorum. Şuan 30lu yaslardayiz cocugu var kendisinin. Şu yaşta eşinin vs önünde birbirimize vurup boguştugumuzu, popoya vurdugumuzu hayal edince yüzüm ekşiyor resmen.

Eşiniz nerde nasil davranması gerektiğini bilmeyen bir kazma.

Herkesin ilişkisi farklı kardeşiniz olmadığı için bunu anlayamanız doğal yada kardeşi olup bunu yapmayanlar için garip gelmeside. Biz böyle büyüdük ve eminim böylede öleceğiz ve bu durumdan benim eşimde abimin eşide memnun.

Linç gelecek gibi ama normal değil yetişkin iki insanın bu şekilde el kol şakalaşmasını bile sevmem nefret ederim yok popoya vurma falan rahatsız edici

Kuzenlerimden biri bizim ailede büyüdü kardeşlerimizden ayırt etmeyiz. Çok samimi büyüdük yeri geldi kızlı erkekli 5 kardeş olduk yan yana serilip uyuduk sobalı evde. Yaşları yakın bu 5 çocuk, ergen olduk, mahrem kavramını daha iyi idrak eder olduk, bize güvenli hissettiren o 'mahrem'i ihlal etmeden yine tepiştik, şakalaştık. Birbirimizin sırtına çıkardık. Sonra yetişkin olduk, kuzenim aileden ilk evlenen oldu, biz aramızdaki samimiyeti ne kadar bilsek de onun hanımı bunu anlamak, idare etmek ya da saygı duymak zorunda olmadığından bir anda sessizce yeni sınırlar koyduk. Bunlar elbette ki fiziki sınırlardır, yani artık el şakalarının itişip kakışmaların olmaması tarafların samimiyetini yitirdiğini göstermez, o kadar da göstermez... Aileye yeni biri geldiğinde senin ne kadar 'normalin varsa onun da var, kimi dert etmez kimi de kocasını kardeşi dahi olsa biriyle mahrem uçlarda şakalaşırken görmek istemez. Eşinizle konuşun, onun kardeşiyle arasında normal olarak gördüğü bu durumun sizin normalinizden farklı olduğunu izah edin... O ne yahu...

Bence bu yaşa gelmiş insanlar için çok ayıp ve saçma hadi eşiniz tuhaf kardeşi napıyosun abi sen demedi mi

gıdıklaması, boğuşması normal hareketler zaten. Popoya vurma hareketi hiç normal bi hareket değil. Babam bile yapmaz bize bu ne saçma hareket

Sonuçta popo insanın mahrem bir bölgesi. Şimdi görümcem eşimin poposuna vursa , görümcem sapık mı ne diye düşünürüm ve de bu hareketinden rahatsızlık duyduğumu, bir daha yapmaması gerektiğini söylerim. Ya da eşim görümceme bir şaplak atsa eşime gider bu hareketinin sebebini sorarım ve rahatsız olduğumu dile getiririm. Bir daha da yapmamasını söylerim. Şakalaşma veya değil bir abim olup da bana şaplak atsa eşimin yanında veya yalnızken ben de rahatsız olurum, tepkimi de veririm. Samimiyetin de bir derecesi vardır. Şimdi geçmişi düşündüğümde, babamın bile ikide bir bana şaplak atmış olmasından rahatsızlık duyuyorum. Kişinin bir mahremi, özeli olur ve de insanların da buna saygı duyup ona göre davranması gerekir, küçük/büyük- kadın/erkek fark etmez. Sarılırsın, öpersin, saçını okşarsın bilmem ne. Şaplak vs gereksiz temas, laubaliliğe gerek yok, çok itici ve gereksiz hareketler. Bazen çocukları severken bile orasını burasını sıktıklarını görüyorum, böyle saçma bir şey var mı ya? Küçük de olsa onun da bir mahremi var, ne orasında burasında elin mesela? Sınırını bilmek güzel şey.

Bazısına normal gelebilir, onlara da geliyor ki öyle şakalaşmışlar. Ben bir ağırlığın olsun koca kadının da poposuna vurulmaz vb derdim heralde

Gece gece hepinize daha da saçma bir şey anlatayım

Dayımın bacanağı baldızının memelerini tutup "kız bacım nerde büyüttün bunları" diyor

Kim ne tepki verdi diye sormayın olayın devamını pek hatırlamıyorum çok küçüktüm

Kardeşimle aramda 2.5 yaş var birbirimiz için dünyayı yakarız o kadar düşkünüz ama aramızda ki iletişim hep seviyeli olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…