Gece gece hepinize daha da saçma bir şey anlatayım
Dayımın bacanağı baldızının memelerini tutup "kız bacım nerde büyüttün bunları" diyor
Kim ne tepki verdi diye sormayın olayın devamını pek hatırlamıyorum çok küçüktüm
Abartmayın sizde canım kaba et çok acımadığı için. Yoksa aa göt gibi bir düşünceleri yok. Ki bu abinin veya kardeşin kişiligine de baglı cıvıl cıvıl şakacı ise garipsenmiyor. Annane, anneye de aynısını yapıyordur. Böyle olunca anasına yan gözle bakıyor demeyiz heralde. Kardeş de aynı yaş yakın diye hemen böyle yakıştırmak pek normal gelmiyor bana.Bunu normal karşılayanlar için bunun sınırı ne merak ediyorumne var canım kardeş onlar deyip meme de mıncıklanabilir mi mesela şakasına ?
Emin miyiz?Herkesin ilişkisi farklı kardeşiniz olmadığı için bunu anlayamanız doğalyada kardeşi olup bunu yapmayanlar için garip gelmeside. Biz böyle büyüdük ve eminim böylede öleceğiz ve bu durumdan benim eşimde abimin eşide memnun.
Tokat attı sandım.Tam bir terbiyesizlik.Asla taviz vermeyin böyle bir seye.Merhaba arkadaşlar. Bugün kvlerdeydik eşim 30 yaşında. Kız kardeşi 28 yaşında.
Bugün eşim Kız kardeşinin poposuna vurdu çok rahatsız oldum rahatsızlığımın sebebi çocuk gibi davranması yaşlarınıda bu yüzden belirttim zaten. Hayır gelmişsin 30 yaşına ne bu tuhaf çocuksu hareketler dimi bi ağırlığın olsun. Şimdi kardeşler onlar diceksiniz herşeyin bir adabı var Misal benim dayım gelip annemin poposuna vurmaz onlarda kardeş anlatabiliyor muyum. Haksızmıyım sizin tepkiniz ne olurdu
Bende aynı şekilde yorumluyorumBismillah bir yaşıma daha girdim. Kesinlikle çok anormal. Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım.
Seviyesizlik. Ciddiyetsizlik ve salaklık olarak yorumluyorum.
Yok eşimle konuşmuyorum şuan hatasını anlayana kadarTokat attı sandım.Tam bir terbiyesizlik.Asla taviz vermeyin böyle bir seye.
Benim oğullarım var.filmdelisi
Çok doğru. Şahsi görüşüm çocuklarımızı yetiştirirken kardeş dahi olsalar seviyelerini bilmeleri bu duyarlılıkta yetişmeleri bakınız 50ye gelseler insanlar değişmiyor. Birinci benlik böyle kodlamış çünkü.
Gelgelelim biz çocukları nasıl koruyacağız başka taraftan bakıyorum şuan düşündüm de yakıştıramayız ama akraba yada yabancı sapık insanlar var hiç bilmediğimiz yönleri var bazı insanların çocuklarımızı özel mahremiyet bölgelerine dokunsalar öpseler tepki bile veremezler şaka yada normal kabul ederler düşünün bu devirde kimseye güvenemem arkadaşım ilerde çocuğum olursa herkese karşı seviyesini koruyacak. Adap olayına katılıyorum ev içi hareketler dışarıda ki hareketlerimizi de şekillendiriyor.
Zaten sevgi bağı el ile temasla ölçülen bir kavram değil..
Benim oğullarım var.
5 yaşından beri birbirlerine özel bölgelerini göstermemelerini tembih edip duruyoruz, banyoya sokmuyoruz beraber.
Tahmin edersiniz ki iğrenç işte, beraber tuvalete giriyorlar iğrençlik yapıyorlar itişiyorlar vs.
Aynı cinsiyette de bu hassasiyeti göstermek gerekiyor çünkü mesele kadın erkek değil, beden algısı.
Kimse dokunamaz, yeri gelecek ben baban da dokunmayacağız görmeyeceğiz, sen istemeyeceksin ve yanlış olduğunu zaten anlayacaksın, sen de kimseye dokunmayacak büyüdüğünde sevdiğin aşık olduğunla açacaksın bu bölgeleri diye açıklıyoruz.
Doktorlar bile kontrolden önce anne babadan çocuğun gözü önünde izin alıyor, neden dokunması gerektiğini anlatıyoruz.
Kimse bana laga luga yapamaz valla cinsel yaşamla özdeş olan uzuvlarımın başkalarının şakalarına alet olmasını, ailem bile olsa!
Abartmayın ya sanki mıncıkladı okşadı falan demiyoruz.Emin miyiz?
Sorarsanız elbette ‘yok artık tabii ki kardeşin kıskanmam’ der lakin kıskançlıktan öte saygısızlık bu.
Hadsizlik yani.
Aile bireyi olması kimsenin özel bölgelerine erişim ya da iğrenç cıvık bir hak vermiyor.
Cinsiyetten öte kadın erkek farketmeksizin, belirli olgunluğa erişen herkesin dikkat etmesi durumlardır bunlar.
Siz öğrenemediniz diye normal olduğunu savunamazsınız.
Abartmayın sizde canım kaba et çok acımadığı için. Yoksa aa göt gibi bir düşünceleri yok. Ki bu abinin veya kardeşin kişiligine de baglı cıvıl cıvıl şakacı ise garipsenmiyor. Annane, anneye de aynısını yapıyordur. Böyle olunca anasına yan gözle bakıyor demeyiz heralde. Kardeş de aynı yaş yakın diye hemen böyle yakıştırmak pek normal gelmiyor bana.
Karıştığımız abi kardeş bağı değil, beden algısı yanlışlığı.Abartmayın ya sanki mıncıkladı okşadı falan demiyoruz.
1saniyelik birşey bu benim dediğim herkesin arasındaki bağ farklıdır yaparsın yapmazsın o sana kalmış birşey ama kimse gelipte abi ile kardeş arasındaki bağa karışamaz.
Evet, abim, annem mutfakta yemek yaparken sakasına poposuna vurur. Annemde eli ile su attırirır falan. Bazen bacaklarından havaya falan kaldırmaya çalışıp annemi korkutur. Genelde çekirdek aile arası şataşmalar. Bunlar anormal mi?Ayy yok artik ya. Hadi kardesiz birlikte buyuduk cocukken boyle yapiyorduk alişmişiz dediniz de anne ve anneanneyi nasil acikliyorsunuz?
Koca kadin da poposundan vuruluyor, normalleştirmeye calisirken daha da sasirtiyorsunuz. Aile boyu mu yapiliyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?