Eşim kız kardeşine vurdu

Yani benimde abim var ve böyle birşey yapsa tuhaf algılamam ki aralarındaki tavır 5 yaşından beri böyledir. Benim annem çalışıyordu ben hep abimleydim onun verdiği bir yakınlıkta oluyor bazen babam gibi bile hissediyorum çok ağlak biriydim, utangaç ve sürekli bitlenirdim ne dalga geçerdi. Bu yaştan sonra hala dalga geçer dışarda cool takılırken sataşınca garipsenebilir ama içimdeki o ağlak, cirkin tarafları bilen tek kişi o zaten. Tuhaf algılamayacağımı bildiği içindir bu hareketleri, tuhaf düşünceğimi hissetse zaten yapmazdı bu ailede ki samimiyete bağlı yani 5 kadın 2 kız arasında tek erkek olunca pek erkek gibi gelmiyor bize :). Ailesinde cok kadın var mı? Ayrıca uyarmak bence iyi fikir değil. Mesela bütün kuzenlerimle iyi geçinirken gaziantepli kuzenlerimle arama mesafe koyuyordum çünkü kuzen evliliğine normal bakip yakin olmayı garipsiyorlardı.garipsemeseler hiç o gözle bakmazdım. Sizin bunu neden sorun yaptıgınızı eşiniz anlamayacak kardeşim o delimisin falan da diyebilir. Bana eşim böyle bişey dese oha yani ne fesat şeyler düşünüyorsun öyle diye kızardım.

Yok artık saçma değil iğrenç. ..... Konum Konya ovası....

Bunu normal karşılayanlar için bunun sınırı ne merak ediyorum ne var canım kardeş onlar deyip meme de mıncıklanabilir mi mesela şakasına ?
Abartmayın sizde canım kaba et çok acımadığı için. Yoksa aa göt gibi bir düşünceleri yok. Ki bu abinin veya kardeşin kişiligine de baglı cıvıl cıvıl şakacı ise garipsenmiyor. Annane, anneye de aynısını yapıyordur. Böyle olunca anasına yan gözle bakıyor demeyiz heralde. Kardeş de aynı yaş yakın diye hemen böyle yakıştırmak pek normal gelmiyor bana.

Aile bağıyla konunun alakası nedir acaba?
Ablam var, popoma vurmadı.
Sarılır kucaklaşırız ama erkek de olsaydı belli seviyede hatta aynı seviyede olurdu.
Ortamda karşı cins varsa oturma, giyim adabı vardır ama bu kadında da geçerlidir.

Beden algısı edinmiş hiçbir insan özel bölgelerine annesi dahil kimsenin dokunmasına, şaka yapmasına hatta görmesine izin vermez.
Bu, bedenini cinsellik yaşadığı insanlara açtığı alandır.
Oranız buranız ellenince sevgi diliniz aile bağınız çok iyi olmuyor.
Sizler çocuk yetiştiriyorsunuz ya da yetiştireceksiniz, babasının ‘kardeşinin’ poposunu mıncırdığını görerek büyüyen bir çocuğa hadi anlatın bakalım beden nedir, vücut nediri.
Tanıdık aile yapınca normal, yabancı yapınca nasıl taciz oluyoru açıklayacaksınız, çok meraktayım!
Kusura bakmayın ama iğrenç, ensestvari durumları şuraya sevgi adı altında yutturmayın ya…

Son düzenleme:
Emin miyiz?
Sorarsanız elbette ‘yok artık tabii ki kardeşin kıskanmam’ der lakin kıskançlıktan öte saygısızlık bu.
Hadsizlik yani.
Aile bireyi olması kimsenin özel bölgelerine erişim ya da iğrenç cıvık bir hak vermiyor.
Cinsiyetten öte kadın erkek farketmeksizin, belirli olgunluğa erişen herkesin dikkat etmesi durumlardır bunlar.
Siz öğrenemediniz diye normal olduğunu savunamazsınız.

filmdelisi
Çok doğru. Şahsi görüşüm çocuklarımızı yetiştirirken kardeş dahi olsalar seviyelerini bilmeleri bu duyarlılıkta yetişmeleri bakınız 50ye gelseler insanlar değişmiyor. Birinci benlik böyle kodlamış çünkü.
Gelgelelim biz çocukları nasıl koruyacağız başka taraftan bakıyorum şuan düşündüm de yakıştıramayız ama akraba yada yabancı sapık insanlar var hiç bilmediğimiz yönleri var bazı insanların çocuklarımızı özel mahremiyet bölgelerine dokunsalar öpseler tepki bile veremezler şaka yada normal kabul ederler düşünün bu devirde kimseye güvenemem arkadaşım ilerde çocuğum olursa herkese karşı seviyesini koruyacak. Adap olayına katılıyorum ev içi hareketler dışarıda ki hareketlerimizi de şekillendiriyor.
Zaten sevgi bağı el ile temasla ölçülen bir kavram değil..

Tokat attı sandım.Tam bir terbiyesizlik.Asla taviz vermeyin böyle bir seye.

Bir video görmustum asker adam düşünün askerden dönüyor sulriz yapıyor şaka gibi bütün kızkardeş ablaları koca koca askerin kucağına atlayıp bacaklarını açıp sarılıyor su gövdeye atlama kollarla sımsıkı sarılma ..
Öyle itici ki yorumlarda herkesin midesi bulanmış bir kaç kişi normal demiş
Bilemiyorum gerçekten biz millet olrak haddimizi aşıyoruz bazen bence

Benim oğullarım var.
5 yaşından beri birbirlerine özel bölgelerini göstermemelerini tembih edip duruyoruz, banyoya sokmuyoruz beraber.
Tahmin edersiniz ki iğrenç işte, beraber tuvalete giriyorlar iğrençlik yapıyorlar itişiyorlar vs.
Aynı cinsiyette de bu hassasiyeti göstermek gerekiyor çünkü mesele kadın erkek değil, beden algısı.
Kimse dokunamaz, yeri gelecek ben baban da dokunmayacağız görmeyeceğiz, sen istemeyeceksin ve yanlış olduğunu zaten anlayacaksın, sen de kimseye dokunmayacak büyüdüğünde sevdiğin aşık olduğunla açacaksın bu bölgeleri diye açıklıyoruz.
Doktorlar bile kontrolden önce anne babadan çocuğun gözü önünde izin alıyor, neden dokunması gerektiğini anlatıyoruz.
Kimse bana laga luga yapamaz valla cinsel yaşamla özdeş olan uzuvlarımın başkalarının şakalarına alet olmasını, ailem bile olsa!

Çok doğru sonra neden böyle tecavüzler oluyor diyorlar ağızlarını acincada

Özel yerler herzamn özeldir. Bunu küçük yaşta aile öğretecek kimsenin dokunmayacagini bu babası dahi olsa bagzi insanlarda tramva bile yaratıyor. Sebebi bile bilinmiyor sonra panik manik hasta oluyorlar.

Abartmayın ya sanki mıncıkladı okşadı falan demiyoruz.
1saniyelik birşey bu benim dediğim herkesin arasındaki bağ farklıdır yaparsın yapmazsın o sana kalmış birşey ama kimse gelipte abi ile kardeş arasındaki bağa karışamaz.

Bu zaten 5 yaşındayken de normal değil ki bırakın 30 yaşındayken kardeşliğe verelim. Elbette öyle büyümüşlerdir, kötü bi niyeti yoktur ama bu olayın doğru olduğu anlamına gelmiyor.

Eşinizle küsmeniz de mantıksız geldi bana ama. Koskoca insanlarsınız biri şaplak atar öbürü küser. Bunun nasıl göründüğünü, sınırların önemli olduğunu vs anlatmayı denediniz mi?

Ayy yok artik ya. Hadi kardesiz birlikte buyuduk cocukken boyle yapiyorduk alişmişiz dediniz de anne ve anneanneyi nasil acikliyorsunuz?
Koca kadin da poposundan vuruluyor, normalleştirmeye calisirken daha da sasirtiyorsunuz. Aile boyu mu yapiliyor bu

Karıştığımız abi kardeş bağı değil, beden algısı yanlışlığı.
Onlar kardeş, okşasa da herhangi bir şey olmayacağına inanıyorum inanmak istiyorum o ayrı ama şaplak da malum yani:)
Bu yanlıştır, sarılırlar, el ele kol kola gezerler, saçlarını okşarlar okey.
Cinsel uzuvlarımız asla asla asla.
Buna çanak tutmanın alemi yok.

Evet, abim, annem mutfakta yemek yaparken sakasına poposuna vurur. Annemde eli ile su attırirır falan. Bazen bacaklarından havaya falan kaldırmaya çalışıp annemi korkutur. Genelde çekirdek aile arası şataşmalar. Bunlar anormal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…