- 30 Ekim 2013
- 175
- 120
- 53
- 35
- Konu Sahibi JasmineALp
-
Eşimi çok seviyorum ama o kadar sinirli ki. Sürekli kızacak şeyler buluyor. Kızmasın diye çok dikkat ediyorum.Hatta korkuyorum. Ama yinede insanlık hali bazen insan bazı şeyleri unutabilir veya küçük hataları olabilir. İşte o zamanlarda kıyameti koparıyor. Laflar tavırlar... Halbuki bana söylediği sözlere karşı benim darılmam kırılmam lazım. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben hatasız mükemmel olamam ki. Bu arada onun hataları da var ama işte ne tavır yapabiliyorum nede bişey diyebiliyorum. Çünkü dediği zaman yine ben olan lafı duyup oturup ağlıyorum. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım...
Bence boyle devam edersen senı ezmeye calısacaktır aslında suan yaptıgıda bu tamam erkek lafım gecsın ıster ama sanada konusma hakkı vermelı kendını ezdırme o soyluyorsa sende soyle yada konusma dıcem ama zamanında bende tavır yapacagım zaman konusmamaya calıscagım zaman dayanamıor gerı konusuyordum buda cok sevdıgımızden oluor ama hata yapmısım smdı daha kotu haldeyız kendını ezdırme derım sende ona cevap vermelısın dıye dusunuorum sen onun cocugu degılsın sende ınsansın sende sınırlenebılırsın bunu anlamalı
Nazlı_S Beni anlayıp cevapladığın için çok teşekkür ederim. Üzüldüğümü belli edip konuştuğum zaman daha sert tavırlar ve cevaplarla karşılık buluyorum. Sustuğum zamansa bi süre sonra kendisi el şakalarıyla güldürerek yaklaşarak özür dilemeden tatlıya bağlamaya çalışıyor. Tabi bir gün sonra falan. Bende konu daha fazla uzamasın ama darıldığımı da bilsin diye üzme beni artık Küçük şeyleri ne olur büyütme diyorum. Sende bana tavır yapma diyor. Yani gene tamam demek yok hatasını asla kabul etmiyor. Hep ben hatalı oluyorum ve susuyorum neticede.O kadar stres oluyorum ki adet düzenim bile bozuldu ve unutkanlık başladı. Psikoloğa gitsem nasıl olur acaba
Nazlı_S Beni anlayıp cevapladığın için çok teşekkür ederim. Üzüldüğümü belli edip konuştuğum zaman daha sert tavırlar ve cevaplarla karşılık buluyorum. Sustuğum zamansa bi süre sonra kendisi el şakalarıyla güldürerek yaklaşarak özür dilemeden tatlıya bağlamaya çalışıyor. Tabi bir gün sonra falan. Bende konu daha fazla uzamasın ama darıldığımı da bilsin diye üzme beni artık Küçük şeyleri ne olur büyütme diyorum. Sende bana tavır yapma diyor. Yani gene tamam demek yok hatasını asla kabul etmiyor. Hep ben hatalı oluyorum ve susuyorum neticede.O kadar stres oluyorum ki adet düzenim bile bozuldu ve unutkanlık başladı. Psikoloğa gitsem nasıl olur acaba
Eşimi çok seviyorum ama o kadar sinirli ki. Sürekli kızacak şeyler buluyor. Kızmasın diye çok dikkat ediyorum.Hatta korkuyorum. Ama yinede insanlık hali bazen insan bazı şeyleri unutabilir veya küçük hataları olabilir. İşte o zamanlarda kıyameti koparıyor. Laflar tavırlar... Halbuki bana söylediği sözlere karşı benim darılmam kırılmam lazım. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben hatasız mükemmel olamam ki. Bu arada onun hataları da var ama işte ne tavır yapabiliyorum nede bişey diyebiliyorum. Çünkü dediği zaman yine ben olan lafı duyup oturup ağlıyorum. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım...
Sadece siZe mi karşı böyle??
En çok bana. Ama geneldede hemen sinirlendiği söylenir.
psikolog onerırım bırde yenımı evlısınız ?? bazı erkekler oyle kadın susar ben ne dersem o olur dusuncesınde oluorlar sende uzatmak ıstemedıgın ıcın ne tavır koyabılıyorsun nede karsılık verıyorsun anladıgım kadarıyla bende oyleydım kendı tecrubemden ornek vereyım zamanla bende onu umursamamaya basladım benım esımde oyle hemen gerı guldurmeye calısırdı ama ozur dılemez kabul etmezdı yaptıgını kendıne gore hep haklıydı yıne devam ederdı yaptıgına zamanla ben bıraktım onun uzerıne dusmeyı yanı sızın sorununuz sanırım sana kızıyor neden pekı ne yapıorsunda ? bızde benm esım yuzunden tartısıyorduk cunku eve gec gelıor ve alkol alıordu
kendisi 4x4 lük bir insanmı ki senin olmanı bekliyor. bence kızmasın diye her şeyi yapma. çabalama. bir dönem benim eşimin ailesi ile sorunları vardı. çocuklara dedim ses yapmayın babanızı sinirlendirmeyin. ben dikkat ediyorum alttan alıyorum vs. baktım tepemize çıktı. çocuklara bağarma dövme. bana bağarma üstüme yürüme. sofra devirme.
baktım olmucak . normal davrandım düzeldi oda. erkekler bizim diken üstünde olduğmuzu anlıyor . iyice üstümüze gelip tepemize çıkıyorlar. iyilikten anlamazlar. normal davran. niye şöyle yapmadın vs kusur bulursa "adım hıdır elimden gelen budur" dersin . empati yaptır. senin her şeyin mükemmelmi de.
1,5 yıldır evliyiz. Eve geldiğimi 10 dk geç haber versem bile kızıyor o kadar yani. Kıskançlık değil ama bu bence yani öyle hissetmiyorum. Yada bişeyi unuttuğumda. Yerli yersiz yani. Bazen başka bişeye kızıp ev işlerinden biri yapılmamış gördüğünde. Yani normalde kızmadığı şeylere kızmak istediği zaman kızıyor.
Daha evvelde böylemiydi yoksa evlendikten sonra mı değişti?
Psikoloğa ihtiyacı olan eşin bence , yaşadıkların stresten , depresyon haplarıyla mı katlanacaksın eşine.
Çocuğunuz olunca ne olacak?
ilk yıllarda alışma surecı dıyorlarya 1 2 sene boyle suruyor malesefo sana sen ona alısacaksınız zor oluyor ama oluyor zamanla bıde cevap ver ona demıstım ama sunuda eklemek ıstıorum cevap ver ama uzerıne yurume yada o cızgıyı koru cunku erkekler o durumda hemen sıddete cevırebılırler ben bunu cok yasadım 4 senelık evlıyım 3 yıl kaynanamla oturdum okdr sure kendımı ezdırmedım o bana vurduysa bende ona vurdum ama yıne olan bana oldu cunku erkek gucuyle bır degıl bayan gucu bu duruma dusme asla ıste zmaanlada sevgım bıttı o sana alısacaktır mutsuz oldugunu gostermeye calıs yada bırlıkte zaman harcamaya calıs onun sevdıgı fılme felan gıdın ona yakınlasırsan senı anlıcaktır dıye dusunuyorum
Evlendikten sonra daha abartmaya başladı önceden de sinirliydi nişanlıyken falan ama bu kadar küçük şeyleri büyütmezdi. Ya da bana mı öyle geliyordu bilmiyorum. Ve bebek de istiyor. Artık biraz dişlerimi çıkarsam iyi olacak galiba.
Evet öyle kavgalarımızda oldu üzerime yürüyor konuştuğum zaman hatta sesimi yükseltirsem vuracak kadar oluyor. Ama vurmadı Allah tan şimdiye kadar. Canım Zaten hep onun istediği şeyleri yapıyoruz ki. Benimkilerde oluyor ama hemen değil. dediğin gibi zamanla oturacak galiba. Ama inşalllah bu süreç beni kötü etkilemez. sağlığımın bozulmasından korkuyorum.
çok çok ıyı anlıyorum senı allahım sana sabır ve dayanma gucu versın dusundukce bunları daha kotu oluyor ınsan dusunmemeye calıs kendıne mesgulıyetler bul yemek yap pasta yap :) ne bılım bıseylerle ugras ınan ıyı gelır dusundukce daha cıkmaza gırıyor ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?