Eşim kızacak diye diye hayatı diken üstünde yaşıyorum.. Akıl danışmaya ihtiyacım var.

Izin verme sana öyle davranmasina, bi alistimi ömrü billah
Deyistiremezsin artik.

yapman gereken tavrını koyman o bağırıyosa sende ağır altta kalma. kimse kimseyi ezemez sende kendini ezdirme nasıl alışırsa öyle gider.idare falan etme sakın hayatta herkes haddini bilecek bu eş içinde geçerli. sinir hastasıysa tedavi ol de eşine seni hırpalamaya hakkı yok üsulünce konuş güzellikten anlamıyorsa onun dilinden konuş ama asla ağlayıp köşeye sinme dik dur cnm bu dünyaya birkere geliyoruz kimseye kendini üzdürme...

Off bu sorun bende de var, ben ağlıyorum üstelik hemen..çünkü bağırsam o daha da sinirleniyor. şiddet yapmasından korkuyorum,çünkü o zaman düşer gözümden biteriz gibi geliyor. ama çok özeniyorum sakin eşleri olanlara..

Eşin kızdığı zaman senin tepkin üzülmek ve kırılmak mı oluyor ?

Eşine hiç bağırdın mı ? Aynı şekilde yüksek sesle karşılık verdiğin oldu mu ?

Siz hep alttan aldığınız için eşiniz en ufak bir hatanızda tepenize çıkmış.. Sizde onun hatalarında aynı tepkiyi verin ki anlasın

Aynen yaa bak senin mesajlarını okudum, aynı benim eşim:)

Ama bi süre sonra takmamayı öğreniyosun, ben 7 ayda öğrenebildim çok şükür.
Geliyo, şurası niyeşöyle diyo.

Önceden "unutmusum hyatım, özür dilerim, düzelteyim hemen" derdim. Ben öyle dedikçe iyice tepeme çıkardı.

Şimdi "sana ne ki, ben senin ofisine gelip karışıyo muyum, bugün de keyif yapasım tuttu" diyorum.

Ya da eve geldiğimde geç haber verirsem " bu kadar abartma, yiyecek değiller ya beni" diyorum.

Dışarısı konusunda çok kısıtlıyolar ya ona sinir oluyorum. Sanki tek güzel biziz. Sanki Jennifer Lopez iz

Lazım ama yapmıyorsun.Ağla sen sessiz ezik bir biçimde ağla.hayatını bu şekilde bitirirsin.

scarfaceislove; Güldürdün beni teşekkür ederim:) Bunu deneyeceğim. Şakayla karışık yapmışsın belliki bu işe yarayabilir. Surat asmaktansa..

Rica ederim :)

Bi de ben fevri çıkışlarına çok sinirlenirdim. Bi süre sonra şakaya vurmaya başladım.

Mesela "Ya ne pasaklısın, izmaritini duşta niye bırakıyosun" diye bağırdı bana bi kere. Öyle bi sinirlendim öyle bi kavga ettik ki anlatamam.

Sonra böyle şeylere bağırdığında; "şu bağırarak söylediğini bi de sakin söylemeyi dene bakayım" diyorum. Hafif gülüyo o tepkime. Sakince söylüyo aynı şeyi.

Ayrıca o bağırışları takmamaya başladım bi süre sonra. Hatta bi başlığımda da söylemiştim, bazen bağırınca gülümsüyorum ve içimden şükrediyorum "Allah ım, bana bağıran bi eş verdiğin için teşekkr ederim. Tepkisini küfürle ya da döverek vermediği için binlerce kez şükürler olsun" diyorum. Çünkü küfretse küfürle karşılık veremem, yapımda yok. Dövse gücüm yetmez, hayvan gibi iri yarı adam. En azından bağırmasına karşılık verebiliyorum

Çok mu gamsızım ne

Bakın, kendisi sinir stres olup bu kızgınlığını sizin üzerinize boşaltıyor. Bir nevi atık kutusu gibi; kendi yükünü size atarak hafifliyor, deşarj oluryor. Çünkü siz buna müsade ediyorsunuz! Herkes gücü yettiğine. Aynı muameleyi işte bir amirine ya da dengine yapsın kolaysa. Zamanla ne olacak söyliyeyim mi, bu daha sıradan bir rituel halini alıcak. Yaptığını hiç yadsımayacak, tavrınızı umursamıyacak, onun siniri artıkça , size şiddetin boyutu artıp şekli değişecek. Siz napıcaksınız, siz de aynı yükü çocuğunuzun üzerine boşaltıcaksınız.

Onun tedaviye ihtiyacı var, bu durumu nasıl önemsemem, nasıl diken üstünde durmam diye sizin değil.

Son düzenleme:

Neye kızıyor ki eşiniz? Anlamadım ne o öyle çocuk azarlar gibi :44: Kızdığı konular neler açıklar mısınız??

sadece başlığa bakarak yazıyorum yakında panik atak hastası olursunuz en iyi ihtimalle

Allah yardimciniz olsun. O igrenc duyguyu biliyorum babamdan dolayi. Biz de hep "ayy kizacak simdi" modundayiz maalesef. Yine sizinki bir sekilde gonul almaya calisiyor, babamda o da yoktur. Kalbimizi kirma desek daha cok bagirir. İkinci defa bir seyi duyamadim demeye korkariz mesela. Cunku tekrarlarken ne aptalligimiz kalir ne de salakligimiz. Disini sika sika soyler. Yapabiliyorsaniz bence umursamayin ya da ona oyle gosterin hafif cizgilerinizi cekerek. Hic kirildiginizi da belli etmeyin. Kuserseniz umrunda oluyorsa bir sure kendini degistirene ya da azaltana kadar huzurumuz ve benim ruh sagligim icin yalnizca gerektigi kadar konusalim yoksa bu gidisle sana sevgim bitecek, bundan korkuyorum deyin tatli bir dille guzel bir anda. Tekrar Allah yardimciniz olsun.

Son düzenleme:
Benim nisanlimda oyle , Sinirli en ufak birseye
kiziyor ..
Konusuyo benim kirilmam gerekirken kendisi kiriliyo küsüyo
hic takmiyorum artik....

Kendi haline birakiyorum , kendi kendine sakinlesiyor normale donuyor...
Ama usteledikce , dahada havalaniyor , en iyisi birak hicte kendini rahatsiz etme...
Diken ustunde olma , bende senin gibi diken ustundeydim hata yapmamak icin dikkat ederdim ama insanlik hali insan ister istemez hata yapiyo..
hata yaparkende nerde olursak olalim , tavir yapar ama nemi yapiyorum artik gulup geciyorum..onceden kafama takardim
Butun gunum berbat olurdu... ama ona hicbisey olmazdi...
simdi kendi sinir olsun umrumda degil :)))

Çok ilginç bi evlilik doğrusu
Kocisten kokmak,çekinmek mi :44:
En rahat,huzurlu,mutlu onun yanındayım

:) Ben hala senin ilk hallerin gibiyim " Tamam hayatım. Bunda kızacak bişey yok kaldırırım şimdi.." Evet aynen benimde eve giriş çıkış saatim kime nereye gittim ne yaptım hepsini sorar. Ama ben sorunca "napcan sen" olur. "Merak ettim sende beni ediyorsun normal değilmi" derim. "Sen merak etme" der şakayla karışık "Ben sorabilirim sen soramazsın"gibi erkeklik taslıyo işte ve konu kapanıyo. Ne sinir bozucu bişey ya.

Tedaviye ihtiyacı olduğunu dolaylı yollardan anlatabilirsem deneyeceğim. Çünkü ben söylersem kabul etmez. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Klasik bir şımarmış koca vakası... Kendini birşey sanmış. Ama sanki fazla yüz vermişsiniz gibi geldi bana.

Valla ben normalde kısıtlamam hiç ana nereye gittiğimden de haberim olur.

Alcaksın karşına diyeceksin ki "şurda bi anlaşalım, bazı konularda biz eşitiz. " anlatacaksın eşit konuları.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Klasik bir şımarmış koca vakası... Kendini birşey sanmış. Ama sanki fazla yüz vermişsiniz gibi geldi bana.

Bu fazla yüz verme olayını anlamıyorum ben kk'da çok sık okur oldum bunu, aynı evdesin hayatının merkezinde o var, birbirinizden sorumlusun, her gece onla uyuyosun ve bi sürü şey e aşk veya sevgi, bağlılık vs. de var... Bu kadar şey içinde nasıl fazla yüz vermemek olur ki ?
Konu sahibi ne yapsaydı mesela ? Yani eşlerimize nasıl fazla yüz vermeden bu konudaki olduğu gibi tepemize çıkmalarını engelleriz ki

Eşimi çok severim ve evet hayatımın merkezinde o var. Onsuz yaşam düşünemiyorum bile. Eşim benim mucizem, bu dünyadaki cennetim...

Amaaa haketmediğim bir muamele görürsem, beni olur olmaz rencide ederse, bana sesini yükseltirse ve bunun gibi şeyler yapıp huzurumuzu kaçırırsa anında müdahale etmeyi de bilirim. Onu bu kadar seviyorum diye beni konu sahibi gibi bir konuma sokmaya hakkı var mı? Çocuklar bile azarlanırken iki kere düşünülüyor ben koskoca kadınım yahu. Deli gibi aşık olduğum adam bile olsa kim oluyormuş.

Ben mi ne yapıyorum? En ufak bir sorunda bile hatasını anlatıp düzeltmesini rica ediyorum. Aman barışayım gitsin günü kurtarayım demeyip düzeltmezse problemi çözene kadar üstünü kapatmıyorum. Aman iyi olalım mantığıyla haklı olduğum bir konuda taviz vermiyorum. Suçlu ben değilsem asla özür dilemiyorum.

Hani aşığız seviyoruz ses çıkaramıyoruz vs. deniyor ya, ben, bana haksızlık yapan bir adamla uyuyamam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…