- 21 Temmuz 2013
- 1.129
- 688
- 133
- Konu Sahibi JasmineALp
-
Eşimi çok seviyorum ama o kadar sinirli ki. Sürekli kızacak şeyler buluyor. Kızmasın diye çok dikkat ediyorum.Hatta korkuyorum. Ama yinede insanlık hali bazen insan bazı şeyleri unutabilir veya küçük hataları olabilir. İşte o zamanlarda kıyameti koparıyor. Laflar tavırlar... Halbuki bana söylediği sözlere karşı benim darılmam kırılmam lazım. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben hatasız mükemmel olamam ki. Bu arada onun hataları da var ama işte ne tavır yapabiliyorum nede bişey diyebiliyorum. Çünkü dediği zaman yine ben olan lafı duyup oturup ağlıyorum. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım...
yapman gereken tavrını koyman o bağırıyosa sende ağır altta kalma. kimse kimseyi ezemez sende kendini ezdirme nasıl alışırsa öyle gider.idare falan etme sakın hayatta herkes haddini bilecek bu eş içinde geçerli. sinir hastasıysa tedavi ol de eşine seni hırpalamaya hakkı yok üsulünce konuş güzellikten anlamıyorsa onun dilinden konuş ama asla ağlayıp köşeye sinme dik dur cnm bu dünyaya birkere geliyoruz kimseye kendini üzdürme...
1,5 yıldır evliyiz. Eve geldiğimi 10 dk geç haber versem bile kızıyor o kadar yani. Kıskançlık değil ama bu bence yani öyle hissetmiyorum. Yada bişeyi unuttuğumda. Yerli yersiz yani. Bazen başka bişeye kızıp ev işlerinden biri yapılmamış gördüğünde. Yani normalde kızmadığı şeylere kızmak istediği zaman kızıyor.
Eşimi çok seviyorum ama o kadar sinirli ki. Sürekli kızacak şeyler buluyor. Kızmasın diye çok dikkat ediyorum.Hatta korkuyorum. Ama yinede insanlık hali bazen insan bazı şeyleri unutabilir veya küçük hataları olabilir. İşte o zamanlarda kıyameti koparıyor. Laflar tavırlar... Halbuki bana söylediği sözlere karşı benim darılmam kırılmam lazım. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben hatasız mükemmel olamam ki. Bu arada onun hataları da var ama işte ne tavır yapabiliyorum nede bişey diyebiliyorum. Çünkü dediği zaman yine ben olan lafı duyup oturup ağlıyorum. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım...
scarfaceislove; Güldürdün beni teşekkür ederim:) Bunu deneyeceğim. Şakayla karışık yapmışsın belliki bu işe yarayabilir. Surat asmaktansa..
1,5 yıldır evliyiz. Eve geldiğimi 10 dk geç haber versem bile kızıyor o kadar yani. Kıskançlık değil ama bu bence yani öyle hissetmiyorum. Yada bişeyi unuttuğumda. Yerli yersiz yani. Bazen başka bişeye kızıp ev işlerinden biri yapılmamış gördüğünde. Yani normalde kızmadığı şeylere kızmak istediği zaman kızıyor.
Aynen yaa bak senin mesajlarını okudum, aynı benim eşim:)
Ama bi süre sonra takmamayı öğreniyosun, ben 7 ayda öğrenebildim çok şükür.
Geliyo, şurası niyeşöyle diyo.
Önceden "unutmusum hyatım, özür dilerim, düzelteyim hemen" derdim. Ben öyle dedikçe iyice tepeme çıkardı.
Şimdi "sana ne ki, ben senin ofisine gelip karışıyo muyum, bugün de keyif yapasım tuttu" diyorum.
Ya da eve geldiğimde geç haber verirsem " bu kadar abartma, yiyecek değiller ya beni" diyorum.
Dışarısı konusunda çok kısıtlıyolar ya ona sinir oluyorum. Sanki tek güzel biziz. Sanki Jennifer Lopez iz
Bakın, kendisi sinir stres olup bu kızgınlığını sizin üzerinize boşaltıyor. Bir nevi atık kutusu gibi; kendi yükünü size atarak hafifliyor, deşarj oluryor. Çünkü siz buna müsade ediyorsunuz! Herkes gücü yettiğine. Aynı muameleyi işte bir amirine ya da dengine yapsın kolaysa. Zamanla ne olacak söyliyeyim mi, bu daha sıradan bir rituel halini alıcak. Yaptığını hiç yadsımayacak, tavrınızı umursamıyacak, onun siniri artıkça , size şiddetin boyutu artıp şekli değişecek. Siz napıcaksınız, siz de aynı yükü çocuğunuzun üzerine boşaltıcaksınız.
Onun tedaviye ihtiyacı var, bu durumu nasıl önemsemem, nasıl diken üstünde durmam diye sizin değil.
:) Ben hala senin ilk hallerin gibiyim " Tamam hayatım. Bunda kızacak bişey yok kaldırırım şimdi.." Evet aynen benimde eve giriş çıkış saatim kime nereye gittim ne yaptım hepsini sorar. Ama ben sorunca "napcan sen" olur. "Merak ettim sende beni ediyorsun normal değilmi" derim. "Sen merak etme" der şakayla karışık "Ben sorabilirim sen soramazsın"gibi erkeklik taslıyo işte ve konu kapanıyo. Ne sinir bozucu bişey ya.
Klasik bir şımarmış koca vakası... Kendini birşey sanmış. Ama sanki fazla yüz vermişsiniz gibi geldi bana.
Bu fazla yüz verme olayını anlamıyorum ben kk'da çok sık okur oldum bunu, aynı evdesin hayatının merkezinde o var, birbirinizden sorumlusun, her gece onla uyuyosun ve bi sürü şey e aşk veya sevgi, bağlılık vs. de var... Bu kadar şey içinde nasıl fazla yüz vermemek olur ki ?
Konu sahibi ne yapsaydı mesela ? Yani eşlerimize nasıl fazla yüz vermeden bu konudaki olduğu gibi tepemize çıkmalarını engelleriz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?