6 yaşında dimi çocuk ?siz önündeki 1 rakamını atlamış olmalısınız, yoksa neyin kıskançlığı bu???
sizin eşiniz nasıl bir zihniyette ??? bunlar daha bırakın çocuğu bebek ya hu
eşinizle bu yüzden neden aranız bozulacak ki?? sanki ergen kızınızı köpüklü möpüklü gençlik partilerine yollamışsınızda fikirleriniz tutmamış...
ben sizin yeriniz de olsam okkalı bir azarlarım eşimi... daha bebeyken böyle yaparsa kızın hayatını zindana çeviren bir babsı olacak çok belli!!!!!!
unutmuş olduğum birşey yok kesinlikle sadece 6 yaşında kızım.ve malesef kendi görüşüm sizinkine yakın olsada,kız babası olarak eşim bu durumdan ciddi rahatsızlık hissetmiş.eşini azarla dediğiniz kısmına katılamıyorum çünki eşimle bu konu için yüzyüze gelip tartışırsam muhtemelen kızım büyük bir suç işlemiş olduğunu çünki anne babasının kendisi yüzünden tartıştığını düşünücek.kızımla bu konuşmayı yapmazsam babası konuşacaktır.ve buda benzer bir şey hissetmesine neden olur. eşime gelince ben ne söylersem söyliyim bunun baştan çözülmesi gerekn bir sorun olduğu düşüncesinden vazgeçmeyecektir.
6 yaşında dimi çocuk ?siz önündeki 1 rakamını atlamış olmalısınız, yoksa neyin kıskançlığı bu???
sizin eşiniz nasıl bir zihniyette ??? bunlar daha bırakın çocuğu bebek ya hu
eşinizle bu yüzden neden aranız bozulacak ki?? sanki ergen kızınızı köpüklü möpüklü gençlik partilerine yollamışsınızda fikirleriniz tutmamış...
ben sizin yeriniz de olsam okkalı bir azarlarım eşimi... daha bebeyken böyle yaparsa kızın hayatını zindana çeviren bir babsı olacak çok belli!!!!!!
Evet ya, simdi bile böyleyse, kiz ilerde liseye, üniversiteye gittiginde, asik oldugunda bunu evde bile dile getiremiyecek. Bunu kiskançlik denilmez zaten, düpedüze baskicilik denilir.
Az önce eşim telefon açtı kızımı okuluna görmeye gitmiş(kızım 6 yaşında ilkokul 1 e başladı) sınıf arkadaşlarından bir çocuk ile el ele tutuşup gezerken görmüş.sadece onlar böyle geziyordu diğer herkes kızlı erkekli oynuyordu diye anlattı.bide arkadaşı eşimi görünce kızıma aaa baban gelmiş deyip elini bırakmış. Eşim resmen telefonda öfke krizine girmişti nerden görüyor bu çocuk bunları ......vs vs kıskançlıktan deliye dönmüş yaa çocuk onlar ne bilsinler filan dedim ama kar etmedi akşam ana kız konuşun bidaha görürsem ben çok daha sert konuşurum.dedi.kız babası değilde erkek babası olsa kesin şöyle söylerdi: Bizim hergele takmış koluna bir kız geziyor :) eşimde olsa ben bu zihniyeti anlayamıyorum.şimdi bişey olmaz ne olucak desem benide tersliycek.oyun amaçlı olduğuna eminim sonuçta daha küçük çocuk bunlar ama tepkimide iyi ayarlamak zorundayım çünki eşimlede aram bozulsun İSTEMEM bak sen yüz veriyorsun desin istemiyorum. Aklımda bir kaç konuşma cümlesi ayarladım akşam için ama sizlerde yardımcı olursanız sevinirim 6 yaşında bir kız çocuğuna arkadaşının elinden neden tutmaması gerektiğini anlatırken aynı zamandada bunun aslında bir SUÇ olmadığını ama babaların bu durumlarda kıskanç olduğunun nedenini nasıl anlatabilirim.
bence biraz fazla abartılıyor
küçük çocuk ve hiçbirimiz babalığın tam olarak ne olduğunu bilemeyiz...
adamın aklından geçenleri düşünceleri...
benim babamda küçükken çok korumacıydı:)
ama öyle despot hayatı bana zindan eden bir adam olmadı
biraz ön yargıyla yaklaşılıyor bence konuya
bence sizde önyargılısınız, adamın sizin babanızgibi olacağı yargısına nasıl vardınız?
iyi de böyle birşey altı yaşında ki çocuğa nasıl anlatılır...daha şimdiden cinsiyet ayrımına girip erkekelere öcü gözüyle bakacak... yapmayın etmeyin.. bu çocuk büyüyünce ya erkek görünce kaçan ya da yasak olan şeyin daha cezbedici olduğunu düşünürsek erkeklerle fazla samimi olacaktır....
siz nasıl bir konuşma yapmayı düşünüyorsunuz kızınızla?
geçenlerde bir kitap okudum, imamın manken kızı diye... konusu tam da eşinizlik diyebilirm.
imam kızına helal olan şeyleri dahi babası imam diye yasaklıyor. mesela en basitinden luna parkta oynamak bile yasak... sonra o kıza ünlülerin ve mankenlerin o şatafatlı hayatı o kadar parlak geliyor ki hep onlara özeniyr ve bir gün evden kaçıp manken oluyor filan....
ve babası bunda kendi hatası olduğunu anlıyor, ve çok pişman oluyor...
6 yaşında ki çocuğun yine 6 yaşında ki bir çocuğun elini tutup gezmesinde ne mahsur var, kız erkek ne farkeder...
eşiniz hatalı ve yanlış bir zihniyette. okusun araştırsın bir bilene sorsun. her şeyin bir yaşı zamanı vardır.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?