Eşim kızlara bakıyor ?

benim eski sevgilide bakardı hala bakıyordur hastalık bu cidden tartışmalarımızın çoğunluğu bundandı nefret ediyorum saygısızlığın daniskası size bu haksızlığa yapmasına izin vermeyin çizginizi çekin

Tamam ayrılayım

yanınızda başka kadınlarla bakışmak size göre ayrılmak için basit bir sebepse neden rahatsız oluyorsunuz madem baksın dursun.
hiç yerine koyulduğunuz adamları bırakmayın çocukta yapın üstüne yıllarca çekin yıllarca diken üstünde yaşayın her dışarı çıktığınızda baktı mı bakacak mı diye endişelenip durun.
nihayetinde bu sebepten ayrılınmaz.

Cinsel dürtüleri de fazlaysa hiiiiiç güvenme aldatmaz diye bigün biri çok hoşuna gider iki göz temasıyla numarasını alıp yoluna bakar Böyle adama hayatta güvenilmez

Esiniz psikopat falan degilse bunu yaptiginiz icin size zulmetmeyecek biriyse ,uzaktan bir bulusma ayarlayin videoya kaydedin zaten onun gozler radar gibi oldugundan yakalanacaktir ,birden fazla bulusmada yapmak lazim ki yok gozum kaydi ona bakmamistim falan diyemesin ,kendini kadin gozuyle bir gorsun.Tabi yaninda karisi varken adami kesen yaniklarda ayri bir igrenc.

Yani benim kirmizi cizgim bu eski sozlume bakma demistim adam kafasi yerde geziyordu ...Sonra baska nedenden ayrildik aradan yillar gecti arabada yanimdan gecerken beni tanimadi camdan firlayacak sandim oyle bir bakti mal.Eski haline donmus .

Esinizi tanirsiniz gozune sahip olamayan gonlune hic olamaz dikkatli olsun

Aldatma ya da değil; eşiniz size büyük saygısızlık yapıyor. Evlilikteki en önemli unsurlardan birisidir saygı.
Siz de fena sindirilmişsiniz. Kaslı diye haklı buluyorsunuz bakmasını bakılmasını.(hak veriyorsunuz manasında değil kabulleniyorsunuz manasında) Siz de bakın başkalarına
Size tavsiye veriyorlar tribe giriyorsunuz. Gozlerini daglayin madem.
Nerde tribe girmişim ? Ayrılıcam işte ?

Tebrikler o zaman. Ben de sandim ki tepki olarak yazdiniz. Genelde burada 20 sayfa dil dökülür çünkü.
neden ayrılmayayım böyle insan çekilir mi . Hatta birdaha olduğunda rezill edip ayrılıcam . Lakin ben buraya kadın olarak derdimi döküyorum . Derdi mi dökme sebebim ise gerçekten rahatsız olduğum için son çare yazıyorum.Ama belirli bir linç tayfası var ki ne hassiyetim kalıyor ne de gururum . Tabi ki kimse bakmasını istemez gururuna yediremez. Yedirmedim için buralara kadar düşüp yazıyorum . Elbetteki bu basit bişey olmadığını çok iyi biliyorum .

Bu adam sizi aldatsa da aldatmadı dersiniz.🤷 Göz çapkını nedir ya? Birisi ile cinsel birliktelik yaşadığı zaman da penis çapkınlığı mı diyeceksiniz? O aldatmadı ama penisi gitmiş ayıplı şeyler yapmış da dersiniz artık, tövbe tövbe.

neden ayrılmayayım böyle insan çekilir mi . Hatta birdaha olduğunda rezill edip ayrılıcam . Lakin ben buraya kadın olarak derdimi döküyorum . Derdi mi dökme sebebim ise gerçekten rahatsız olduğum için son çare yazıyorum.Ama belirli bir linç tayfası var ki ne hassiyetim kalıyor ne de gururum . Tabi ki kimse bakmasını istemez gururuna yediremez. Yedirmedim için buralara kadar düşüp yazıyorum . Elbetteki bu basit bişey olmadığını çok iyi biliyorum .
Size kotu bir sey yazilmamis ki, esiniz icin yorum yapilmis. Her yoruma kulak verin bence. Kimseye tam guvenmeyin, bugun bakan yarin firsat yaratir.

Bu adam sizi aldatsa da aldatmadı dersiniz.🤷 Göz çapkını nedir ya? Birisi ile cinsel birliktelik yaşadığı zaman da penis çapkınlığı mı diyeceksiniz? O aldatmadı ama penisi gitmiş ayıplı şeyler yapmış da dersiniz artık, tövbe tövbe.

Bu adam sizi aldatsa da aldatmadı dersiniz.🤷 Göz çapkını nedir ya? Birisi ile cinsel birliktelik yaşadığı zaman da penis çapkınlığı mı diyeceksiniz? O aldatmadı ama penisi gitmiş ayıplı şeyler yapmış da dersiniz artık, töv
He he evet aynen öyle derim kocam beni çok seviyor aldatmaz derim

yanınızda başka kadınlarla bakışmak size göre ayrılmak için basit bir sebepse neden rahatsız oluyorsunuz madem baksın dursun.
hiç yerine koyulduğunuz adamları bırakmayın çocukta yapın üstüne yıllarca çekin yıllarca diken üstünde yaşayın her dışarı çıktığınızda baktı mı bakacak mı diye endişelenip durun.
nihayetinde bu sebepten ayrılınmaz.
Basit bir sebep niye nerede yazmışım ? Ayrılıcam diyorum işte ? Ne dememi istiyorsunuz hayır mı diyeyim

He he evet aynen öyle derim kocam beni çok seviyor aldatmaz derim
Bence bi sakin ol. Eger gercekten capkinsa zaten bi haltlar yiyodur. Tetikte ol, mesaj vs edebiliyosan whatsapp lontrol et. Maillere uygulamalar bak. Bakalim bisey yapiyo mu? Sana oyle gelmediginden, adamin bos bos bakmadigindan emin ol.

Back
X