• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kızlara bakıyor ?

Konu sahibesi eğer okuyorsan, adama" ben senin hareketlerinden hoşlanmıyorum, seninle aynı ortamda bulunmak istemiyorum" derseniz ve gerçekten gittiğiniz yerde başka yerde oturup, yolda yanyana yürümezseniz bu onun için ciddi bir travma niteliğinde ders olacaktır. Arada küçük denemeler yapıp insan gibi davranmaya başlamış mı kontrol edersiniz. Ben uzun sürmeden hizaya geleceğini düşünüyorum.

Bu kapalıçarşıdaki Anitta gibi olmuş yalnız. erkek esnafla dolu yerde podyumda gibi salınıyor, sonra da videoyu yayıyor. Sonuçta öyle kişilere yolda ben de bakıyorum. Bu kadın da öyle. Sanki bana gömlekle kanvas pantolon giymiş gibi..😂
Evet evet bu kadın zaten kendi demiş 'kimleri baktiracagiz' diye . Benim izlediğim video daha günlük hayattan ve daha rahatsiz edici bir videoydu , ama onu bulamadım .
Ya bir de ne olursa olsun insanlara ayı gibi bakmamak lazım, bu da bence bir medeniyet.
Mesela şu kadın caddebostanda yürüyor. Orayı bilirsiniz belki, apacisi olmayan, yillarin kadikoylulerinin yaşadığı yer. Ve bakan insan sayısı bir bile değil, kadın bikini ile gezdiği halde

Ama aynı insan bu kıyafetle mesela hemen yan ilçede , Üsküdar'da yürüsün bakan da rahatsız eden de çok olur.
Yani olay insanın nasil giydiği değil, çevrenin sosyokültürel konumu bence, biraz da

Evet evet bu kadın zaten kendi demiş 'kimleri baktiracagiz' diye . Benim izlediğim video daha günlük hayattan ve daha rahatsiz edici bir videoydu , ama onu bulamadım .
Ya bir de ne olursa olsun insanlara ayı gibi bakmamak lazım, bu da bence bir medeniyet.
Mesela şu kadın caddebostanda yürüyor. Orayı bilirsiniz belki, apacisi olmayan, yillarin kadikoylulerinin yaşadığı yer. Ve bakan insan sayısı bir bile değil, kadın bikini ile gezdiği halde

Ama aynı insan bu kıyafetle mesela hemen yan ilçede , Üsküdar'da yürüsün bakan da rahatsız eden de çok olur.
Yani olay insanın nasil giydiği değil, çevrenin sosyokültürel konumu bence, biraz da

Valla dogma buyume Kalamisliyim. Cocuklugum caddede gecti. Cok net bakarim sokakta bikiniyle gezene sorry.vxvxg

Valla dogma buyume Kalamisliyim. Cocuklugum caddede gecti. Cok net bakarim sokakta bikiniyle gezene sorry.vxvxg
Ay ne güzel yerliymissin, çok seviyorum Kalamış'i.
Valla bilmiyorum, ben bakmam bence . Miyop olmasam da bakmam ya.
Raftinge gitmiştik Rus eximle. Üstümüzde şişme yelek,altımızda bikini vardı. Biraz tırmanıp inip öyle varacaktik alana. Önümüzdeki Fransız kizlar ip bikini giymiş, yok hükmündeydi. Ne benim çocuğun gözü kaydı, ne ben baktım, ne bizim ekipten başkaları bakti. Hatta kizlardan biri kafa üstü düştü, bacakları havada kaldı falan, karikatür gibi bir görüntü 🙈 hiç kimse kadıni kurtarırken dokunmadı bile, kürek uzatti erkekler tutunsun diye, sonra kadını şişme yeleğin kemer kısmından tutup bota aldılar .
Aynısı ne bileyim, Arapların botunda olsaydı bilmiyorum bu medeniyet ortamı sağlanır miydi🙄

Raftinge gitmiştik Rus eximle. Üstümüzde şişme yelek,altımızda bikini vardı. Biraz tırmanıp inip öyle varacaktik alana. Önümüzdeki Fransız kizlar ip bikini giymiş, yok hükmündeydi. Ne benim çocuğun gözü kaydı, ne ben baktım, ne bizim ekipten başkaları bakti. Hatta kizlardan biri kafa üstü düştü, bacakları havada kaldı falan, karikatür gibi bir görüntü 🙈 hiç kimse kadıni kurtarırken dokunmadı bile, kürek uzatti erkekler tutunsun diye, sonra kadını şişme yeleğin kemer kısmından tutup bota aldılar .
Aynısı ne bileyim, Arapların boyunda olsaydı bilmiyorum bu medeniyet ortamı sağlanır miydi🙄
Ben de bakamıyorum ya. Erkeklere zaten bakmıyorum ama kadınlara da bakamıyorum sanki dönüp ne bakıyon be diyecek gibi.dkdjd

Aynısı ne bileyim, Arapların botunda olsaydı bilmiyorum bu medeniyet ortamı sağlanır miydi🙄
Ben gulmekten kurek falan da uzatamazdim orda. Kalirdi kafa ŭstŭ jxjxjjwjdjxjx ay cok fenayim bxjxj

Yanınızda kadınlara bakmaktan utanmayan kocaya aldatma konusundan nasılsın güveniyorsunuz tam olarak? Bu ne çeşit bir kendini kandırmadir?
Siz erkeklere bakın bakalım neler oluyor?
Çok saygısız, düşük bir hareket eşinizin yaptığı.

Bir şarkıcı "“Ben aldatmayı yalan söylemek olarak düşünüyorum. Dürüst olan insanlar bence aldatmış sayılmıyor. Çünkü yalan söylemiyor. Aldatmak değil yani. Aldatılmış bir şey yok. Bayağı söylüyor yani” demişti ya (Bknz) ; konu sahibinin eşi de aynı görüşte herhalde.

Adam, yanında karısı yokken başka kadınlara bakıyor denmesin diye; karısının yanında da başka kadınlara bakacak kadar koca yürekli. (!)
Bu adam karısını hiç aldatır mı ?(!) Gitmeden önce haber verecek belki; adamın günahını almayalım durduk yere.(!) 🥴😂😂

Benim izlediğim videoyu bulamadım, o daha günlük giyinen ve rahatsız olduğu için böyle bir video kaydı alan bir kadındı.
Ama bunu buldum, buradakiler 'arkamizdan kaç kişi baktiriyoruz' modunda.
Sadece fikir olsun diye paylaşayım

Bu video kadına bakıldığını kanıtlamıyor ki.🙄 Çekim yapılan yer: İstanbul / Beyoğlu İstiklal Caddesi. İstiklal Caddesinde gezmeye çıkıp, sağa sola bakmadan yürüyen var mı ki.İnsanlar bir sokak müzisyenine, mağazaya, anlık yükselen seslere bakıyor dahi olabilirler.
O devasa telefon düşmez inşallah; bir telefon kaç para diyenler bile olabilir.😂😂

Bu video kadına bakıldığını kanıtlamıyor ki.🙄 Çekim yapılan yer: İstanbul / Beyoğlu İstiklal Caddesi. İstiklal Caddesinde gezmeye çıkıp, sağa sola bakmadan yürüyen var mı ki.İnsanlar bir sokak müzisyenine, mağazaya, anlık yükselen seslere bakıyor dahi olabilirler.
O devasa telefon düşmez inşallah; bir telefon kaç para diyenler bile olabilir.😂😂
Ben videonun başında 'kimleri kendimize baktiriyoruz' sözüne gıcık oldugum için devamını çok izlemedim. İlk mesajım açıklayıcı olmamis, soranlar için bunu attım, 'bu tarz bir video' diye . Benim gördüğüm videoda daha günlük kıyafetler içinde bir kız vardı ve ayı gibi bakan adamlar. Ama ne yazsam da bulamadim

Ahaha karadenizden izmir’e tayin olan arkadaşın anlattığı şey geldi aklıma. İp askılı yazlık elbisenin içine sutyen giymeyen ablaya döner kesen ustanın hiç bakmaması… 🤔

Ben videonun başında 'kimleri kendimize baktiriyoruz' sözüne gıcık oldugum için devamını çok izlemedim. İlk mesajım açıklayıcı olmamis, soranlar için bunu attım, 'bu tarz bir video' diye . Benim gördüğüm videoda daha günlük kıyafetler içinde bir kız vardı ve ayı gibi bakan adamlar. Ama ne yazsam da bulamadim

Anlatmak istediğini anladım. Sorun şu ki: bu videoların hiçbiri, birisinin kaydı alan kişiye baktığını kanıtlamıyor aslında. Bu tür videolar çeken insanlar yüzünden, sağına soluna bakınırken durduk yere tacizci vs diye itham edilme riski de var.

Back
X