- 15 Şubat 2013
- 25.679
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.627
- 798
Yaz kiz merak ettirme insani bxbxbxjHiç hoş şeyler değil o yüzden yazamam.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz kiz merak ettirme insani bxbxbxjHiç hoş şeyler değil o yüzden yazamam.![]()
Bxnxjxbjxjxhhxhxhxjxj öldüm bxnxjxjxjjxhxValla ben kimseye bakmam, çünkü miyobum,
Evet evet bu kadın zaten kendi demiş 'kimleri baktiracagiz' diye . Benim izlediğim video daha günlük hayattan ve daha rahatsiz edici bir videoydu , ama onu bulamadım .Bu kapalıçarşıdaki Anitta gibi olmuş yalnız. erkek esnafla dolu yerde podyumda gibi salınıyor, sonra da videoyu yayıyor. Sonuçta öyle kişilere yolda ben de bakıyorum. Bu kadın da öyle. Sanki bana gömlekle kanvas pantolon giymiş gibi..![]()
Ya zaten şu anda evli ve bir tane oğlu var. O yüzden yazmak istemiyorum.Yaz kiz merak ettirme insani bxbxbxj
Evet evet bu kadın zaten kendi demiş 'kimleri baktiracagiz' diye . Benim izlediğim video daha günlük hayattan ve daha rahatsiz edici bir videoydu , ama onu bulamadım .
Ya bir de ne olursa olsun insanlara ayı gibi bakmamak lazım, bu da bence bir medeniyet.
Mesela şu kadın caddebostanda yürüyor. Orayı bilirsiniz belki, apacisi olmayan, yillarin kadikoylulerinin yaşadığı yer. Ve bakan insan sayısı bir bile değil, kadın bikini ile gezdiği halde
Ama aynı insan bu kıyafetle mesela hemen yan ilçede , Üsküdar'da yürüsün bakan da rahatsız eden de çok olur.
Yani olay insanın nasil giydiği değil, çevrenin sosyokültürel konumu bence, biraz da
Okuyo mu burayiYa zaten şu anda evli ve bir tane oğlu var. O yüzden yazmak istemiyorum.
Yani plajda paltoyla oturana da bakarim. Siradisi olana bakiyo insanlar bence ve bunda bi gariplik yok.Valla dogma buyume Kalamisliyim. Cocuklugum caddede gecti. Cok net bakarim sokakta bikiniyle gezene sorry.vxvxg
Ay ne güzel yerliymissin, çok seviyorum Kalamış'i.Valla dogma buyume Kalamisliyim. Cocuklugum caddede gecti. Cok net bakarim sokakta bikiniyle gezene sorry.vxvxg
Yooo okur diye değil de evli ve çocuklu bir insan olduğu için bekarken yaptığı şeylerden bahsetmek bana yanlış geliyor.Okuyo mu burayi![]()
Ben de bakamıyorum ya. Erkeklere zaten bakmıyorum ama kadınlara da bakamıyorum sanki dönüp ne bakıyon be diyecek gibi.dkdjdAy ne güzel yerliymissin, çok seviyorum Kalamış'i.
Valla bilmiyorum, ben bakmam bence . Miyop olmasam da bakmam ya.
Raftinge gitmiştik Rus eximle. Üstümüzde şişme yelek,altımızda bikini vardı. Biraz tırmanıp inip öyle varacaktik alana. Önümüzdeki Fransız kizlar ip bikini giymiş, yok hükmündeydi. Ne benim çocuğun gözü kaydı, ne ben baktım, ne bizim ekipten başkaları bakti. Hatta kizlardan biri kafa üstü düştü, bacakları havada kaldı falan, karikatür gibi bir görüntühiç kimse kadıni kurtarırken dokunmadı bile, kürek uzatti erkekler tutunsun diye, sonra kadını şişme yeleğin kemer kısmından tutup bota aldılar .
Aynısı ne bileyim, Arapların boyunda olsaydı bilmiyorum bu medeniyet ortamı sağlanır miydi![]()
Bende anlamadım. İlk zamanlar yicek gibi bakıyordu
Ben gulmekten kurek falan da uzatamazdim orda. Kalirdi kafa ŭstŭ jxjxjjwjdjxjx ay cok fenayim bxjxjAy ne güzel yerliymissin, çok seviyorum Kalamış'i.
Valla bilmiyorum, ben bakmam bence . Miyop olmasam da bakmam ya.
Raftinge gitmiştik Rus eximle. Üstümüzde şişme yelek,altımızda bikini vardı. Biraz tırmanıp inip öyle varacaktik alana. Önümüzdeki Fransız kizlar ip bikini giymiş, yok hükmündeydi. Ne benim çocuğun gözü kaydı, ne ben baktım, ne bizim ekipten başkaları bakti. Hatta kizlardan biri kafa üstü düştü, bacakları havada kaldı falan, karikatür gibi bir görüntühiç kimse kadıni kurtarırken dokunmadı bile, kürek uzatti erkekler tutunsun diye, sonra kadını şişme yeleğin kemer kısmından tutup bota aldılar .
Aynısı ne bileyim, Arapların botunda olsaydı bilmiyorum bu medeniyet ortamı sağlanır miydi![]()
Yanınızda kadınlara bakmaktan utanmayan kocaya aldatma konusundan nasılsın güveniyorsunuz tam olarak? Bu ne çeşit bir kendini kandırmadir?
Siz erkeklere bakın bakalım neler oluyor?
Çok saygısız, düşük bir hareket eşinizin yaptığı.
Benim izlediğim videoyu bulamadım, o daha günlük giyinen ve rahatsız olduğu için böyle bir video kaydı alan bir kadındı.
Ama bunu buldum, buradakiler 'arkamizdan kaç kişi baktiriyoruz' modunda.
Sadece fikir olsun diye paylaşayım
Ben videonun başında 'kimleri kendimize baktiriyoruz' sözüne gıcık oldugum için devamını çok izlemedim. İlk mesajım açıklayıcı olmamis, soranlar için bunu attım, 'bu tarz bir video' diye . Benim gördüğüm videoda daha günlük kıyafetler içinde bir kız vardı ve ayı gibi bakan adamlar. Ama ne yazsam da bulamadimBu video kadına bakıldığını kanıtlamıyor ki.Çekim yapılan yer: İstanbul / Beyoğlu İstiklal Caddesi. İstiklal Caddesinde gezmeye çıkıp, sağa sola bakmadan yürüyen var mı ki.İnsanlar bir sokak müzisyenine, mağazaya, anlık yükselen seslere bakıyor dahi olabilirler.
O devasa telefon düşmez inşallah; bir telefon kaç para diyenler bile olabilir.![]()
Evet evet bu kadın zaten kendi demiş 'kimleri baktiracagiz' diye . Benim izlediğim video daha günlük hayattan ve daha rahatsiz edici bir videoydu , ama onu bulamadım .
Ya bir de ne olursa olsun insanlara ayı gibi bakmamak lazım, bu da bence bir medeniyet.
Mesela şu kadın caddebostanda yürüyor. Orayı bilirsiniz belki, apacisi olmayan, yillarin kadikoylulerinin yaşadığı yer. Ve bakan insan sayısı bir bile değil, kadın bikini ile gezdiği halde
Ama aynı insan bu kıyafetle mesela hemen yan ilçede , Üsküdar'da yürüsün bakan da rahatsız eden de çok olur.
Yani olay insanın nasil giydiği değil, çevrenin sosyokültürel konumu bence, biraz da
Ben videonun başında 'kimleri kendimize baktiriyoruz' sözüne gıcık oldugum için devamını çok izlemedim. İlk mesajım açıklayıcı olmamis, soranlar için bunu attım, 'bu tarz bir video' diye . Benim gördüğüm videoda daha günlük kıyafetler içinde bir kız vardı ve ayı gibi bakan adamlar. Ama ne yazsam da bulamadim