Arkadaşlar hepinize merhaba daha önce başka bi konu için açmıştım eşimle alakalı şimdi ki konumuz bitmek bilmeyen sigara konusu . Ben eşimle tanışmadan önce de sigara içen biriydim eşimde aynı zaman da sigara kullanıyor . Ama eşim benim sigara içmemden çok rahatsız para konusunda degil beni sürekli kontrol etmek istiyor kendi içince sorun olmuyor ya da ben ona içme dİyince sen karışmazsın oluyor . Ben sigara 5 saat içmiyim o 5 saatin sonunda yine içiyim yine laflanıyor . Zararlı bi şey onu biliyorum 11 senedir içiyprum bende bırakmak istiyprum ama zorlanıyorum çok . Her neyse bugün iftar açıcaz daha yemekler olmamıştı bende suyumu içtim sigara yaktım bir iki fırt çekip söndürecektim eşim başladı beni cinnet geçireceksin serefsiz evladıyım o sigarayı sana bıraktıracam falan sustum . Şimdi sahur oldu bende sigara yaktım yarısını o içti yarısını ben kalktım eşime sahur hazırlıkcaktım sigara yaktım daha yeni içtin aldı sigarayı kırdı defol git salak karşımdan falan . Arkadaşlar tamam iyiliğim için isteyebilir ama bu yüzden çok kalbimi kırdı sanki 5 yaşında ki çocuğum da beni kontrol etmek istiyor gibi . Ben ona bi şey söyleyince karıştırmıyor kendine ama . Bu da benim zoruma gidiyor ben ondan sonra sigara içmeye başlasam tamam diyicem ama ben onunla tanışmadan önce de içiyordum ne demem lazım eşime sizce bu konu da nasıl konuşmam gerek
Çok afedersiniz S***** G** (Defol) demesi daha önce de dediği için ben onu sana evden git diye demiyorum sana küfür etmiyorum bahanesi var aslında küfür küfürdür hiç bi farkı yok .
Güzellikle konuşuyorum olmuyor ağlamaklı oldum s.. g.. seni tatile götüreni s.. … salak saydırıyor şok oldum
Ahaha böyle bir şey de ilk defa duydum. Paşam neden içiyormuş o zaman hiç sordunuz mu? Paşa gönlüm içmek istiyor deyin. Deli midir nedir.
Hayır zararlı evet keşke içmeseniz ama kendi fosur fosur içerken size karışması da ne bileyim
Ayrıca söylemler hiç hoş değil, ağzının payını verin.
Ben karışamazmışım onaAhaha böyle bir şey de ilk defa duydum. Paşam neden içiyormuş o zaman hiç sordunuz mu? Paşa gönlüm içmek istiyor deyin. Deli midir nedir.
Hayır zararlı evet keşke içmeseniz ama kendi fosur fosur içerken size karışması da ne bileyim
Ayrıca söylemler hiç hoş değil, ağzının payını verin.
Eşim kontrolcü evet dediğim dedik bunu çevremizdeki insanlar da bilir görürEşinizi genel anlamda tanıyan sizsiniz. Eşiniz kontrolcü mü değil mi , cevabını biliyor olmalısınız.
Bir önceki konunuzla ilgili son durum nedir ?
Ben çok sakin biriyim eşimin böyle olma sebebi benim suçum her dediğine tamam dediğim için ama kaldıramıyorum artıkSize defol git salak diyen adama sadece kırıldınız mı? Verdiğiniz tepki bu kadarcık mı?
Adam sizin gibi uysalını bulmuş eziyor, siz hala iyiliğimi istiyor diyorsunuz
Şimdi biraz saçma gelicek size sevdiğim içinBu lafları nasıl hazmedip ona eşim diyebiliyorsunuz çok ilginç
O kendisi bırakır isterse bıraktı hatta ama başladı tekrardan ben aynısını yapsaydım kıyamet kopardı"Birlikte bırakalım istersen kocacım bende senin icmeni istemiyorum var mısın yeni baslangiclara "deyin. İkiniz de bırakın en iyisi
herşeyin farkındayım herşeyin susmuyorum da artık cevabını veriyorumAfedersin ama iyiliğini düşündüğünden falan degil, kendi ictigi halde sana icirmeyip psikolojkk baski kurmaya , basbaya seni it yerine koymaya çalışıyor bu Saf misin acaba biraz Bu kadar hüsnü zan fazla degil mi
Eşim kontrolcü evet dediğim dedik bunu çevremizdeki insanlar da bilir görür
Son durumu düzelttik Aldım karşıma konuştum yine ben adım attım ama
Kıyamaaam kalbinizi mi kırdı, yajıııık...kalbimi kırdı
Eşim kendisinin normal olduğunu sorunların benden çıktığını düşünüyor terapiye gidelim dedim onu da istemiyor bi öfke problemi var psikolojik olarak da iyi olmadığını düşünüyorum hatalarını söylediğimde benim hallettiğimi düşünuyorSorunuzun cevabını zaten biliyormuşsunuz.
Açtığınız konudan asıl beklentiniz ; eşinizle nasıl konuşursanız ondan daha düzgün karşılık göreceğiniz mi ?
Şayet durum buysa , unutmayın taşıma suyla değirmen dönmez. Her insanın olaylar karşısındaki tepkileri ve konuşma tarzı farklı olur.
Önceki konunuzla birlikte bakıldığında ;temelde bir sorun var ancak henüz bu sorunla yüzleşmemişsiniz gibi duruyor. Karşılıklı oturup gerçek sorun her neyse onu bulup çözmelisiniz.
Eskiden ben de öyleydim büyük konuşmamak gerekiyormuş demek kiKıyamaaam kalbinizi mi kırdı, yajıııık...
Şu lafları bana kocam söylese bir paket sigarayı malum yerine sokup yakarım yeminle. Hadsiz herif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?