Eşim kontrolcümü ?

Büyük bir cinnet geçirmene bakar diye düşünüyorum... Bak bakalım sonra ötüyor mu böyle.

Buradaki her bir konu erkeklerden tiksinmeye yeter.
Benim hayal ettiğim evlilik sanırım bu değil eşimse benle neden evlendi bilmiyorum

Kaç kere kavga ettik bu konu yüzünden susuyorum olmuyor cevap veriyorum bağırıyorum olmuyor ne yapıcamı bilemedim

Savunuyorum cevapta veriyorum konuşmuyoruz şuan da zaten . Eşim daha önceden kavgamız da ya sigara ya ben diye bana tercih yaptırmaya kalkmıştı düşünün artık

Bu lafları nasıl hazmedip ona eşim diyebiliyorsunuz çok ilginç
Özünde iyiymiş bir de konu sahibine yedirip içiriyormus .
kadin da çalışıyor bu arada. Ama olsun, parasını gaspedip aç da birakabilirdi. Buna da şükür. En azından sadece ağza alınmayacak hakaretler küfürler ediyor. Dovedebilirdi. Yani iyi bir koca özünde

mesele sigara değil. karşınızda size zerre saygısı olmayan sizi çocuğu gibi azarlayan ( kötü bir ebeveyn modeli tabi) tek kelime ile terbiyesiz bir adam var. bu durum böyle devam ederse yakın zamanda ilk yaktığınız sigara ya da istemediği bir davranışta ağzımızın ortasına tokadı yersiniz ve devamı gelir. kendinize saygı duyun ve onun duyması için de biraz sesinizi yükseltin. adam terbiyesiz saygısız hadsiz. bu kadar ezdirmeyin kendinizi

Benim hayal ettiğim evlilik sanırım bu değil eşimse benle neden evlendi bilmiyorum
Niye evlenmesin ki, senin gibi dilsiz köleyi nerede bulacak?
İse gidiyorsun, eve para getiriyorsun, yemeği hazirliyorsun, sofrayı kuruyorsun. Ve diyorsun ki; şükür ,eşim beni yediriyo iciriyo..
Temizlik yapıyorsun, banyoda ıslak havlu görse yenisini takmak yerine aniriyor, gidip boynunu eğip temizliyorsun. Banyo çöpünü dolu gorse poseti kapatıp almak yerine seni azarlıyor . İnsan böyle hizmetçisine davransa istifa eder.
İşten eve geldigin gibi evi çekip çeviriyorsun, adamsa yan odada playstation oynayıp yorgunluğunu atıyor. Ara sıra sana aniriyor, egosunu tatmin ediyor.
Bir de tabii yatak arkadaşı kısmı var. Öyle de tatmine ulaşıyor bedavadan. Normal kız arkadaşı olsa ilgi,alaka göstermesi,gönlünü hoş etmesi gerekir seks için. Eskorta gitse iki günlük parasını bırakması gerekir. Ama evdeki kadın öyle mi? Bugün küfür et, gönlünü alma,yarın seviş. Seni istemedi mi, 'esini reddeden kadına melekler sabaha kadar lanet ediyormus' stayla,yine o haklı.
Bak, tayinciymis taşınacak. Sen olmasan ya parayla adam tutar kolilere, ya anasını falan cagiririr yardıma, ya söylene söylene kendi yapar. Ama sen varsın. Sanki evde kocan yokmuş gibi yardım etsin diye kuzenini çağırmışsin. kral efendi taşınırken bile derdine düşmüyor.
Adam yaralı parmaga isemiyor, nefes alması israf.
Hala daha seviyroum diyorsun.
Senin gibisi bu devirde zor bulunur. Artık kadınlar bu ayıları çekmek yerine mabadina tekmeyi vuruyor.. mis gibi de memur eski kocadan nafaka, tazminat falan alıyorlar. Ödememe ihtimali de yok, devlet işinde. Ödemezse haciz olarak maaşından kesiliyor.
Tabii ki seninle böyle ezebileceği ve köle gibi kullanacağı mülayim bir kadın olduğun için evlendi

Hay ağzına sağlık kim yazacak diyordum sabah sabah aklımdan geçenleri çok güzel yazmışsın

Sigaradan daha zararlı eşinizin lafları

üstüne söylenecek tek söz yok. mükemmel özet

ilk mesajınızda şüphelenmiştim ama şimdi emin oldum. eşiniz erkek olduğu için sigara içebilir siz kadın olarak erkek cinsinden aşağı bir cins olduğunuzdan içmenizi istemiyor. havluyu kirli sepetine atıp yenisini çıkaramayacak kadar erkek çünkü o. baskıcılığı kontrolcülüğü pipisinden aldığı güçten kaynaklanıyor. sizse hizmet eden pipisizsiniz.
çöp kovasını boşalt diye komut verdiğinde boşaltmaya devam edin çünkü pipililerin eline yapışıp kalıyor çöp poşeti kazımak zorunda kalıyorlar sonra.

onun işine gelmeyen her hareketinizde böyle davranacak
sigarayla sağlıkla alakası yok
gram saygı ve sevgi duymuyor size karşı

onun işine gelmeyen her hareketinizde böyle davranacak
sigarayla sağlıkla alakası yok
gram saygı ve sevgi duymuyor size karşı
diğer mesajları okudum zaten davranıyormuş
sizce sizin derdiniz sigara mı

Bunları yazmaya gelmiştim, hazır yazılmışını buldum. Altına imzamı atayım bari

Su icip sigara yakmak nedir ya
Hic mi midesi bulanmaz insanın?
Yani o laflara sadece poncik kalbiniz mi kırıldı?
Ben kırılmaktan daha fenasını yaparım.
Yolarım onu valla.
Kontrolcülüğün dısında psikolojik siddet var.

İmza gibigibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…