- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
- Konu Sahibi bayankatip
merhaba kızlar kısaca anlatayım. bir ay önce evlendik yaklaşık 7 ay nişanlı kaldım. öncesinde sadece arkadaşımdı yani arkadaş olarak tanıdım. ama hem nişanlılık döneminde hem de evlendikten sonra dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden bir durum var. haksız mıyım bilmiyorum. eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. benim problem yaşadığım herkesle arası genelde iyidir. ben de fazla samimi olmasından rahatsız oluyorum. benim için nişanlandıktan sonra bile kötü konuşanlarla hala arası iyi hatta benim yanımda bile gayet normal konuşuyorlar. bir de bana göre en kötüsü şu oldu. eltim nişanımda ve düğünümde bir kenarda hiç sebepsiz sürekli ağladı herşeyi mahvetti kimse de keyif bırakmadı. annemle ilgili de yalan yanlış konuştu. bende doğal olarak mesafe koydum. ama eşim hala çok samimi. ve benim abarttığımı söyleyip beni görüşmeye zorluyor. açıkçası ben kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum ve onun öyle davranması herkes haklı sen haksızsın gibi bir imaj veriyor hem iş yerindekilere hem de aile içinde olan bu konuda. haksız mıyım bilmiyorum. uzun ve karmaşık oldu ama yorumlarınızı bekliyorum