eşim konusunda haksız mıyım :(

bayankatip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
814
2.797
113
merhaba kızlar kısaca anlatayım. bir ay önce evlendik yaklaşık 7 ay nişanlı kaldım. öncesinde sadece arkadaşımdı yani arkadaş olarak tanıdım. ama hem nişanlılık döneminde hem de evlendikten sonra dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden bir durum var. haksız mıyım bilmiyorum. eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. benim problem yaşadığım herkesle arası genelde iyidir. ben de fazla samimi olmasından rahatsız oluyorum. benim için nişanlandıktan sonra bile kötü konuşanlarla hala arası iyi hatta benim yanımda bile gayet normal konuşuyorlar. bir de bana göre en kötüsü şu oldu. eltim nişanımda ve düğünümde bir kenarda hiç sebepsiz sürekli ağladı herşeyi mahvetti kimse de keyif bırakmadı. annemle ilgili de yalan yanlış konuştu. bende doğal olarak mesafe koydum. ama eşim hala çok samimi. ve benim abarttığımı söyleyip beni görüşmeye zorluyor. açıkçası ben kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum ve onun öyle davranması herkes haklı sen haksızsın gibi bir imaj veriyor hem iş yerindekilere hem de aile içinde olan bu konuda. haksız mıyım bilmiyorum. uzun ve karmaşık oldu ama yorumlarınızı bekliyorum

Valla hadi ailesine mesafe koymasın o problem değil de
arkandan konuşan iş arkadaşlarına niye mesafe koymuyor
biz de nişanlımla aynı iş yerindeyiz
benim aramın kötü oldukları kişilerle konuşmaz kendisi
bir de samimi oluyormuş, haklı buldum sizi

Tabiki siz haklısınız. Hani her aranızın bozuk olduğuna tepki koyamaz belki ama eltinizle mesafeli olmak istemenize saygı duymak zorunda. Madem laftan anlamıyor ona bir şey demeyin mesafenizi koruyun sorun yaşadığınız kişilere karşı . Onun arasının bozuk olduğu birileri varsa siz de anlaması için o kişilerle konuşun . Belki o zaman anlar sizi.

Valla hadi ailesine mesafe koymasın o problem değil de
arkandan konuşan iş arkadaşlarına niye mesafe koymuyor
biz de nişanlımla aynı iş yerindeyiz
benim aramın kötü oldukları kişilerle konuşmaz kendisi
bir de samimi oluyormuş, haklı buldum sizi
Prenses sen o adam konuşmayı bırak , gözüyle baksa bile adamı yersin. Hatta adam sizin iyi olduklarınızla konuşsanda yersin :D Sizin evliliğinizi çok merak ediyorum (kötü manada demedim ,yanlış anlama lütfen)
Sonuçta adam bir prensesle evlenecek :D

Prenses sen o adam konuşmayı bırak , gözüyle baksa bile adamı yersin. Hatta adam sizin iyi olduklarınızla konuşsanda yersin :D Sizin evliliğinizi çok merak ediyorum (kötü manada demedim ,yanlış anlama lütfen)
Sonuçta adam bir prensesle evlenecek :D
yok konuşmaz ya şimdi Allah var :))
hem kızıyorum çocuğa hem bazı huylarını da seviyorum (sinirliyken hariç)

Eğer size kötülüğü dokunan insanlar değilse bırakın, konuşsun.
Elti meselesinde ise size karışmasın. Çünkü konuştuğu insanlar konusunda o sizin karışmanızı istemiyor.

merhaba kızlar kısaca anlatayım. bir ay önce evlendik yaklaşık 7 ay nişanlı kaldım. öncesinde sadece arkadaşımdı yani arkadaş olarak tanıdım. ama hem nişanlılık döneminde hem de evlendikten sonra dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden bir durum var. haksız mıyım bilmiyorum. eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. benim problem yaşadığım herkesle arası genelde iyidir. ben de fazla samimi olmasından rahatsız oluyorum. benim için nişanlandıktan sonra bile kötü konuşanlarla hala arası iyi hatta benim yanımda bile gayet normal konuşuyorlar. bir de bana göre en kötüsü şu oldu. eltim nişanımda ve düğünümde bir kenarda hiç sebepsiz sürekli ağladı herşeyi mahvetti kimse de keyif bırakmadı. annemle ilgili de yalan yanlış konuştu. bende doğal olarak mesafe koydum. ama eşim hala çok samimi. ve benim abarttığımı söyleyip beni görüşmeye zorluyor. açıkçası ben kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum ve onun öyle davranması herkes haklı sen haksızsın gibi bir imaj veriyor hem iş yerindekilere hem de aile içinde olan bu konuda. haksız mıyım bilmiyorum. uzun ve karmaşık oldu ama yorumlarınızı bekliyorum
bence çok haklsın ben olsam bende sanki inadına yapıyormuş gibi hisseder ve sinir olurdum

Ben eltiye taktım.
Çok ağır sorunları yoksa neden düğünde ağlar bir insan? Yani varsa da gelsin takısını takıp gitsin.
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Bide eşinizin size hiç saygısı yok.
ay ben orayı fark etmedim görümce gibi algıladım
elti niye ağlıyor ya neee alakaaaaaaaaa

iş yerinizde problem yaşadığınız kişilerle aranızda ciddi şeyler geçmediyse,
ben konuşmuyorum sen de konuşma, çok çocukça.
arkanızdan ne dediler mesela?
şımarık, soğuk nevale, iş savsaklıyor vs ise ciddiye almaya değmez bence...

eltiye gelince, niye ağlamış anlamamakla birlikte, eşiniz görüşsün. aile sonuçta.
ama sizi zorlayamaz.

Bana yazdıklarınız ters geldi.
Prensip olarak benim kötü olduklarım yada benim hakkımda konuşanlarla ben ilgilenirim. Eşime durumu aksettirmem bir yerden duyduysa da asla ilişkilerini bozmamasını söylerim.
Onun dostluğu ve arkadaşlığı ayrı benimki ayrıdır. Benim hakkımda kötü konuşanla veya kuyumu kazanla uğraşacak gücüm varken neden eşimin desteğini alayım ki.
Ortada, namusa veya cana mal olacak bir şey yoksa eşlerin bu konuda birbirlerine destek olmak adına olaylara karışmalarına karşıyım.
Benim kötü olduğum kişiyle eşim, eşimin kötü olduğu kişiyle de ben iyi olabilirim.

Çalıştığım kurumda da önceleri evli çiftler vardı. Sonuçta cinayete giden sorun yaşanınca eşleri ayırdılar.

35 yılda öyle şeyler gördüm ki anlatılmaz. O yüzden bırakın bu tavırları. Sonucu kötü olabilir.

Size hic saygisi yok. Bastan ilk olayda tepki koymalıydınız. Şimdi nasıl çözeceksiniz bu olayı bilemedim. Yaptığı hataları fırsat bil de teker teker ele bari kişileri. Ilk başta da eltiyi lütfen. Biraz hatasını ara bulursun zaten

Prenses sen o adam konuşmayı bırak , gözüyle baksa bile adamı yersin. Hatta adam sizin iyi olduklarınızla konuşsanda yersin :KK70: Sizin evliliğinizi çok merak ediyorum (kötü manada demedim ,yanlış anlama lütfen)
Sonuçta adam bir prensesle evlenecek :KK70:
Sen biraz fena mısın sanki:-)

Back
X