esim konusur ben susarim

lavantamisgibidir

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
556
364
18
Arkadaslar iyi aksamlar tartisma esnasinda yada normal konusma esnasinda esim konusur icini doker isteklerini soyler rahatsizliklarini dile getirir hep ama ben konusamam dahasi konusmuyorum huzurumuz kacmasin sinirlenmesin uzamasin diye bu seferde ben icime ata ata uzuluyorum bende dinlenilsem rahatsizliklarimi uzuntulerimi dile getirsem ne olur bu sefer iyi olan o kotu olan ben soylemeyincede sorun yok saniyor ama icimde ne firtinalar kopuyor Allah biliyor kendime uzuluyorum bu ben degilim diye kolayca elestirebiliyor ama ben susuyorum hakkini savunamayan kendini ezdiren bi insan haline geldim.bilemedim kendime nasil yardimci olabilirim.

Hepmi boyleydiniz peki.yoksa sizi yoran baska bi sebep mi var ? Bende ilk dogum yaptığımda ayni sizin gibi oldum cevap vermek duymak dinlemek istemiyodum.neyseki gecti

Hepmi boyleydiniz peki.yoksa sizi yoran baska bi sebep mi var ? Bende ilk dogum yaptığımda ayni sizin gibi oldum cevap vermek duymak dinlemek istemiyodum.neyseki gecti
Esim hayatima girdiginden bu yana dahasi evliligin baslarinda boyle degildim ama uzun zamandir boyleyim baktim ben susunca evlilik sevam ediyor ben cok yiprandim

Ben de senin gibiyim , ya çok sinirleniyorum ya da susuyorum içimdekileri ifade edemiyorum , ama ben biliyorum nedenini , 6 yıllık evliliğimde kavga ettiğimiz tek bir konu var . Artık anlatmaktan yoruldum o yüzden susuyorum

Hani siz susup tartışma konusunu konuşmuyorsunuz diye kavgalarınız büyüyordur belkide

Esim hayatima girdiginden bu yana dahasi evliligin baslarinda boyle degildim ama uzun zamandir boyleyim baktim ben susunca evlilik sevam ediyor ben cok yiprandim

Esiniz biraz fazla baskin anladigim kadarıyla yavas yavas hakli oldugunuz konularda konusmaya baslayin bence bu sekilde ne kadar devam ederki...

Aslinda sustugum zamanda cok ustume geliyor bisey desem yanlis anlamaya yada istedigi gibi dusunmeye basliyor bu sefer daha kotu kavga oluyor bende sinirimi biyerden cikarmak istemiyom bugun alti bucuk aylik bebegime sesimi yukselttim onun yuzunden benim ne kadar bebek hassasligim oldugunu bilir bilenler tvde gordugum bebeklerr icin bile aglarim gunlerce

vallahi huzurumuz kaçmasın diye , ben huzursuz olacağıma

ne anladım öyle huzurdan. gelemesin öyle huzurdan mutluluk

Bende sizin gibiydim bir gün nir yerde okudum sen kaldırabiliyorsun o da kaldırabilir şeklinde bir sözdü ve dönüm noktam oldu ...o gün bu gündür rahatım makul şekilde ifade ediyorum atmıyorum içime tavsiye ederim

ne olursa olsun 6 aylik bebege ses yukseltmeyin,neyin ne oldugunun farkinda degil.
bu suskunlugunuz sizi agresiflestiriyorsa bebege karsi, ozaman veryansin et sevgili kardesim.
dok taslarini kurtul icindekilerden.
tepki gosterirse de anlattim en azindan der kendi kendini yemezsin.

Monolog gibi.
Oysa evlilik iki kişilik.
Sürekli tartışmaktan kim hoşlanır.?
Ama ezik olmaktansa bence sahneye sizde çıkın yani.!
Fikirlerinizi, karakterinizi bastırarak Nasıl yaşayabilirsiniz, delirir insan

aferin, kocana birşey diyeme acısını ufacık bebeden çıkar.devam devam...
yakında siniri alamaz 2 tane çarparsın suratına, öbür gün etini çimdiklersin falan.. e siniri boşaltmak bu sonu yok.
ne de olsa aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…