- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
- Konu Sahibi lavantamisgibidir
-
Esim hayatima girdiginden bu yana dahasi evliligin baslarinda boyle degildim ama uzun zamandir boyleyim baktim ben susunca evlilik sevam ediyor ben cok yiprandimHepmi boyleydiniz peki.yoksa sizi yoran baska bi sebep mi var ? Bende ilk dogum yaptığımda ayni sizin gibi oldum cevap vermek duymak dinlemek istemiyodum.neyseki gecti
Esim hayatima girdiginden bu yana dahasi evliligin baslarinda boyle degildim ama uzun zamandir boyleyim baktim ben susunca evlilik sevam ediyor ben cok yiprandim
vallahi huzurumuz kaçmasın diye , ben huzursuz olacağımaArkadaslar iyi aksamlar tartisma esnasinda yada normal konusma esnasinda esim konusur icini doker isteklerini soyler rahatsizliklarini dile getirir hep ama ben konusamam dahasi konusmuyorum huzurumuz kacmasin sinirlenmesin uzamasin diye bu seferde ben icime ata ata uzuluyorum bende dinlenilsem rahatsizliklarimi uzuntulerimi dile getirsem ne olur bu sefer iyi olan o kotu olan ben soylemeyincede sorun yok saniyor ama icimde ne firtinalar kopuyor Allah biliyor kendime uzuluyorum bu ben degilim diye kolayca elestirebiliyor ama ben susuyorum hakkini savunamayan kendini ezdiren bi insan haline geldim.bilemedim kendime nasil yardimci olabilirim.
Aslinda sustugum zamanda cok ustume geliyor bisey desem yanlis anlamaya yada istedigi gibi dusunmeye basliyor bu sefer daha kotu kavga oluyor bende sinirimi biyerden cikarmak istemiyom bugun alti bucuk aylik bebegime sesimi yukselttim onun yuzunden benim ne kadar bebek hassasligim oldugunu bilir bilenler tvde gordugum bebeklerr icin bile aglarim gunlerce
Aslinda sustugum zamanda cok ustume geliyor bisey desem yanlis anlamaya yada istedigi gibi dusunmeye basliyor bu sefer daha kotu kavga oluyor bende sinirimi biyerden cikarmak istemiyom bugun alti bucuk aylik bebegime sesimi yukselttim onun yuzunden benim ne kadar bebek hassasligim oldugunu bilir bilenler tvde gordugum bebeklerr icin bile aglarim gunlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?