esim konusur ben susarim

Bazen kendimi toparlayip duzgun konustugumda ona hakli bi acik pencere birakmadigimda bisey diyemez susar hakli oldugumu bilir ben basta boyle degildim bagirirdim cagirirdim soylerdim beni sindirdi degistirdi.

Alttan aldıkça tepeye çıkarma sendromu yaşıyorsunuz. Siz suskun kaldıkça o daha da fazla konuşacak. Neden içinizdekileri söylemiyorsunuz ki, huzur kaçmasın diye dersen zaten huzursuzluk yaşıyorsun. Varsın o birazda huzursuz olsun, hayat şuan ona güzel

Bebegime sesimi yukselttim derken ne istiyonn bebegim yaaa diye hafif yukseltme onuda esim anlasin bebege yansitiyo diye taktik yoksa ben bagiran bi insan degilim ne zorluklar yasadim bebegime dahada baglandim obenim herseyim

Evet baskin ona gore ben baskinim onceleri oyleydim ama degistim annesi babasina karsi pek itaatli degilmis benim oyle olmami hic istemiyor beni istedigi bi kadina cevirmek icin ugrasiyorda ugrasiyor sozundende disari cikmam cikamam

Monolog gibi.
Oysa evlilik iki kişilik.
Sürekli tartışmaktan kim hoşlanır.?
Ama ezik olmaktansa bence sahneye sizde çıkın yani.!
Fikirlerinizi, karakterinizi bastırarak Nasıl yaşayabilirsiniz, delirir insan
Soylemek istediklerimi icimde kalanlari kendi kendime icimden soyluyorum gunlerce takiyorum toparlanmam ona gore kolay da bana gore zor oluyo evet ben sessizligi kabullenmisim birde icim ayri soylesede haklisin bidaha yapmam duzeltirim diyerek onu avutuyorum halbuki ayip olan bisey yok yazik bana

Inan 1 saat siddetli bi kavganiz, sizin su yaptignizdan daha iyidir.
Kendini bitiryosun su an.
Bari herseyi soyle, kavga edin bi saat boyunca, ama sonuca varsin, tatliya baglansin yeterki.
Seninde icin rahatlasin.

hayatımızdaki tüm erkeklere böyle yapa yapa susmayan memnuniyetsiz bagır cagır herşeyi yaptırabilen bi tür türedi!
bizde abim aman bagırmasın aman sinirlenmesin diye herşeyine sustuk şimdi karısı cekiyo gerçi halletmiş kuzuya dönmüş ama ne gerek var ki .
iki tarafta tüm düşüncelerin söylerse sorun çözülür yoksa üstünü örtmek olur oda işe yaramaz.
ben içimde tutmuyorum tek cümlemi dahi söylüyorumm

bi söz okumuştum. söyleyecekleriniz bazen sustuklarınızdan daha az acıtır .. gibi bişeydi

Sizde söyleyin hissettiklerinizi o anda sussanız bile biraz düşünüp öyle konuşun,bu arada hanımefendiliğinizi takdir ettim ben gerektiği yerde çatır çatır kavga eden biriyim hatta abartırım buda doğru değil ama asla susamam içinize atıpta hasta etmeyin kendinizi

Bizdede tam tersi.konuşurumda konuşurum bitmek tükenmek bilmez.eşimin beyni kurudu dinleye dinleye.buda doğru deil tabi.ama bitaraf genelde çok konuşuyor biri susuyor.denge bu.

O normale dondu de ben donemiyorum ben de farkindayim biseyleri degistirmem gerekiyor bunun icin cabaliycam kizim hicbiseyin farkinda degil o buyumeden anlamadan duzelmeli azen agliyorum oda bana bakiyo hissediyo sanki herkese dusunceleri icin tesekkur ederim huzurunuz olsun hep

Niye put gibi adamin karsisinda duruyorsunuz?
Sen insan degil misin kardes aklin mantigin calisiyor. Cumlede kurabiliyosun her konuda net bir sekilde kendini ifade edeceksin isteklerin neyse bir bir soyleyeceksin.
Birak kavga uzarsa uzasin sen sustugundan esin kendini hakli goruyor demekki.
Tum hastaliklarin basi stres. Ne dert sahibi oluyosun konus rahatla.

iletişimsizlik ilişkileri çok yıpratır bir şekilde bu huyunuzu terk etmeli, kendi yöntemlerinizle düşüncelerinizi dışa vurmayı başarmalısınız.
içe atmak size de zarar verir evliliğinize de...

Lavantamisgibidir bende kendimi yanlız sanirdim meğer deilmisim sende benim gibisin napcm bende bilmiom yoruldum artık

Bu durumu eşinizle hiçbir sorununuz yokken konuşun. Kavga esnasında amacınıza asla ulaşamazsınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…