- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
- Konu Sahibi lavantamisgibidir
-
Bebegime sesimi yukselttim derken ne istiyonn bebegim yaaa diye hafif yukseltme onuda esim anlasin bebege yansitiyo diye taktik yoksa ben bagiran bi insan degilim ne zorluklar yasadim bebegime dahada baglandim obenim herseyimaferin, kocana birşey diyeme acısını ufacık bebeden çıkar.devam devam...
yakında siniri alamaz 2 tane çarparsın suratına, öbür gün etini çimdiklersin falan.. e siniri boşaltmak bu sonu yok.
ne de olsa aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın...
Soylemek istediklerimi icimde kalanlari kendi kendime icimden soyluyorum gunlerce takiyorum toparlanmam ona gore kolay da bana gore zor oluyo evet ben sessizligi kabullenmisim birde icim ayri soylesede haklisin bidaha yapmam duzeltirim diyerek onu avutuyorum halbuki ayip olan bisey yok yazik banaMonolog gibi.
Oysa evlilik iki kişilik.
Sürekli tartışmaktan kim hoşlanır.?
Ama ezik olmaktansa bence sahneye sizde çıkın yani.!
Fikirlerinizi, karakterinizi bastırarak Nasıl yaşayabilirsiniz, delirir insan
O normale dondu de ben donemiyorum ben de farkindayim biseyleri degistirmem gerekiyor bunun icin cabaliycam kizim hicbiseyin farkinda degil o buyumeden anlamadan duzelmeli azen agliyorum oda bana bakiyo hissediyo sanki herkese dusunceleri icin tesekkur ederim huzurunuz olsun hepSizde söyleyin hissettiklerinizi o anda sussanız bile biraz düşünüp öyle konuşun,bu arada hanımefendiliğinizi takdir ettim ben gerektiği yerde çatır çatır kavga eden biriyim hatta abartırım buda doğru değil ama asla susamam içinize atıpta hasta etmeyin kendinizi
Bu durumu eşinizle hiçbir sorununuz yokken konuşun. Kavga esnasında amacınıza asla ulaşamazsınız zatenArkadaslar iyi aksamlar tartisma esnasinda yada normal konusma esnasinda esim konusur icini doker isteklerini soyler rahatsizliklarini dile getirir hep ama ben konusamam dahasi konusmuyorum huzurumuz kacmasin sinirlenmesin uzamasin diye bu seferde ben icime ata ata uzuluyorum bende dinlenilsem rahatsizliklarimi uzuntulerimi dile getirsem ne olur bu sefer iyi olan o kotu olan ben soylemeyincede sorun yok saniyor ama icimde ne firtinalar kopuyor Allah biliyor kendime uzuluyorum bu ben degilim diye kolayca elestirebiliyor ama ben susuyorum hakkini savunamayan kendini ezdiren bi insan haline geldim.bilemedim kendime nasil yardimci olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?