Eşim koronavirus pozitif

Tamam evden çıkmadık, çıkmıyoruz, çıkmayalım ama nereye kadar? Bir grup bilim adamı 20 yıl sürecek diyor, diğer grup aşı bulmak zor diyor, başka bir grup aşı bulunsa bile mutasyona açık bir virüs, aşı en fazla bir yıl süre için etkili, gelecek yıl etkisiz diyor. MART ayından beri kimsenin evine girmedim, kimse de bizimkine. 4,5 aylık bebeğim var, Henüz kimse görmedi. Ne hala, ne babaanne,ne dede. Hala bekliyoruz. Ama bakıyorum millet denizde, parkta, piknikte, memleketinde. Bu işte bir tuhaflık var. Gerçekten uzun yıllar sürecekse biz nereye kadar zombi gibi yaşayacağız?

Hayır öleceğim galiba 🙁
Ya aklım almıyor esimde hala pozitif hic bir belirti semptom yok olmadida adam cıldıracak artk bize dedikleri su pozitif olma sebebi vucuttaki ölü virusleri atmasi 45 gunu buluyormus bazi bunye 10 gunde atarken bazi bunye 40 gunde atarmis. Sikayetleriniz gecti mi peki hala izole misniz

Ya aklım almıyor esimde hala pozitif hic bir belirti semptom yok olmadida adam cıldıracak artk bize dedikleri su pozitif olma sebebi vucuttaki ölü virusleri atmasi 45 gunu buluyormus bazi bunye 10 gunde atarken bazi bunye 40 gunde atarmis. Sikayetleriniz gecti mi peki hala izole misniz
Hala izole davam ediyor ilaç serum tedavisi böbrekte taş yapmış ve evdeyim Bi tedavi yok

Hala izole davam ediyor ilaç serum tedavisi böbrekte taş yapmış ve evdeyim Bi tedavi yok
Bize 17 gun sonunda direkt temizsiniz teste gerek yok dediler bizim icimize sinmedi gittik test yaptirdik yine pozitif bulastiriciligi yok denildi esim hala evde dikkat ediyoruz madem temiz neden hala pozitif her arayan farkli bse soyluyor kafamiz bir milyon oldu artik

Biraz daha beklseydınz keske ev oturmaları ıcın... Okadar cok duyuyorumki bu sekilde bulaş oluyor zaten.. Evden hıc ckmadım 15 dklık market alısverısınde kaptım... Bugune kdar hıc biyere gitmedim ama bır arkadasım la bulustum ondan bulastı. Boyle boyle uzuyor gıdıyor bulastıkca bulasıyor. Neyse kalbinizi kırmayayım umarım sizde cikmaz cok gecmıs olsun..
Bugun dısarıdan sıparıs istedim cocuk maskeyi koluna takmıs neden maskeni takmıyorsun dedım. Ee abla takılıydı ama yeni cıkardım.. Tak dedım hem saglık hem de cezası var....
Bu vurdumduymazlık la ölenlerin bi arkadasi mızın ananesı gıbı... komaya girenlerin hastaların... karantinaya girenlerin Ankarada ki dayımlar gıbı... okula gidemeyecek ve 1 yıl kayıpları olacak cocukların tıpkı 11 yasındaki oglum gıbı... evde tıkılıp kalan ve psikolojisi bozulan yaşlıların tıpkı ananem gıbı komsu emine teyze gıbı... yeni dogan ve sokak gormeyen bebelerin tıpkı 4.5 aylık bebegım gıbı... 9 ay sonra gebelikten cıkıp ve 4.5 aydır sokaga cıkmayıp hala evde tek basınalıktan kafayı yiyen ve halada normalleşme ıcın erken oldugunu dusunen ve bekleyen ben gibilerin ve nıcelerının haklarını nasıl ödeyecekler acaba..
Cocgum 4.5 aylık henuz bir bebek arabasıalamadık. Maske takmayanlar yuzunden sokaga cıkaramıyorum. Cocugun ustune ortu atsam bu sefer sıcakta catlayacak yavrum kucagımda olunca zaten sokakta hep temas etmek zorundasın e oda olmuyor malesef asansore dokun kapıya dokun vs. Arabamız olsa koyarım arabasına alırım alkolumuzde yanıma cocuga hıc temas etmem mecburi olarak etsem bile bır yada iki keredir.
Kimseye gitmiyorum kımseyıde almıyorum evime. Bızım canımız yokmu ya.. Bız özlemedıkmı sevdiklerimizi biz özlemedıkmı sohbetlerimizi biz özlemedıkmı kahve ortamlarımızı sokak gezmelerımızı... Ben bitiğim zaten psikolojim pert buraya hangi bırını yazayım yazmaktanda usandım zaten :KK43:
Buyuk oglumda oyle koltuklara tırmanmaya basladı artık degısık hareketler yapmaya basladı korkmaya basladim annemler goturduler bıraz degısıklık olsun diye. napacagız boyle bilmiyorum.
Haklisiniz ama ciddi maddı sıkıntı yasadıgımız ıcın alamadık malesef..bu hafta artık Birtane alalım dedım eşime yoksa artık ölüm cikacak su evden :KK43:
Aynen :) 2.el urunde hayatımda hıc kullanmadım kullanamamda hele ki cocuguma.. Yani bugune kadar geldik zaten bakalım bu hafta ıcınde muhakkak alırız ınsallah :)
Yok mecburi seyler ıcın kısa sureli bebısı babasının izin gunlerınde ona bırakıp cıkabılıyorm.
Hanimefendi hayati komple mi durduralim?
Esnaf zanaatkar, calisan insanlar icin tum gun sicakta maskeyle gezmek ne demek biliyor musunuz?
insanin yuzu gozu su icinde kaliyor, basi donuyor, soludugu havayi dondurup dondurup tekrar soluyor.
Gercekten oturdugunuz yerden ahkam kesmek ne kadar kolay.
O maskenin koruyucu olmasi icin gunde 4 kere degismesi gerekiyor ayrica, bunu kim yapiyor?
Avrupa’nin cogu ulkesinde maske olayi kalkti, acik havada insanlarin temiz havayi icine cekememesi kadar berbat bisey var mi?
kaldirimda maske zorunlu, restaurantta serbest..
Almanya nufusunun % 70-80 nin enfekte olacagini ongoruyor,eger bu hastalik kapilacaksa evet simdi havalar guzelken kapilip atlatilmali, eylul ekimde ve hastaliklarin kol gezdigi diger aylardansa...
Sizde takin maskenizi bebeginizi temiz havaya cikarin, cigerlerine oksijen gitsin, boyle hayat gecmez..
Bu covid grip gibi kalici olacak,yani beklemeyin gececegi gunleri.
Konuya yaptigim yorumlar burda hangisinde hayatın komple durması gerektiğini yazdığımı gordunuz?
İnsanların neler yasadıgından haberdarsızın Oturdugum yerden ahkam kestığimi nasıl rahatca yazabiliyorsunuz?
O maskenin ne berbat bısey oldugunu 12 saat dısarıda calisan esim eve gelince yuzundeki pişikten cok cok ıyı anlıyorum ben merak etmeyin.
Ve o maskeyi bende takıp dısarı 1 saat bile olsa cıktım Allah saatlerce takmak zorunda olanların yardımcısı olsun diyecek kadarda ınanclıyım cok sukur.
Bu lanet hastalığın tam olarak bıtmeyecegininde gayet guzel farkına varıyoruz zaten ama arabamız yok maddı sıkıntı dıyorum siz hala ahkam kesmekten bahsediyorsunuz..
Almanya diyorsunuz da benim kuzenim sürü bağısıklığı politikası izleyen ve onlem almadıgı ıcın en buyuk kınamayı alan isvecte yasıyor... Onlem almayanlara kızıyorsak bunlarında farkındayız yanı hııc ama hıc merak etmeyin..
Evet hayat gecmez dogrudur ve bir araba aldigim zaman bende durmayacagm cunku artık bu kanıya vardım.. Ama onlem onlem onlem alarak.. Kucuk Bebegi olanları anlamyısınıza veriyorum yorumunuzu o panik hali nedir bilemezsiniz cunku.. Bebegi dunya ya gelmıs ama gunesi sadece aşıya gıderken gören bir bebegın annesinin psıkolojısını anlayamazsınız cunku. Cık diyorsunuz ama arabasız olmuyor iste.
Bırde sunu anlayamıyorum burada neden yapılan yorumlar kırıcı olabiliyor kalp kırmadan yorum neden yapılamıyor hele de bu covıd19 dakı bu hiddeti gercekten anlayamıyorum.. Ben gezen tozanlara nekadar kızsamda konu sahibine kalbinizi kırmayacagım yazdım mesela... Ama bazılarını gercekten anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, sağlık durumunuz nasıl. Hastalığı geçirenler bağışıklık sağlıyormuş sanırım son araştırmaya göre. Bazen bende atlatsam da kurtulsam diyorum.
Umarım basit bir grip gibi geçirirsiniz
Yoo hiç öyle bir şey yok. Kaldı ki ne yazık ki her bulaşan da atlatamıyor malumunuz insanlar ölüyor. Yani bu doğru bir düşünce değil
[/QUOTE]
O son araştırmayı kim yapmış.Virüs mutasyona uğruyor diye bas bas bağırıyorlar.Ne bağışıklığı

Haklisiniz ama ciddi maddı sıkıntı yasadıgımız ıcın alamadık malesef..bu hafta artık Birtane alalım dedım eşime yoksa artık ölüm cikacak su evden :(
akşamları en az yarim saat kapinin önünde bi aşağı bi yukarı yürüyüş yapıyoruz psikolojide önemli ruhsal olarakda hasta olmamalisiniz.

akşamları en az yarim saat kapinin önünde bi aşağı bi yukarı yürüyüş yapıyoruz psikolojide önemli ruhsal olarakda hasta olmamalisiniz.
Yok zaten araba alamassak bu hafta aynen bunları yapmaya baslayacagım.. cunku baslamassam tırlatacagım :KK70:bıyerden kurtaralım derken kafadan olacağız.

Aynen :) 2.el urunde hayatımda hıc kullanmadım kullanamamda hele ki cocuguma.. Yani bugune kadar geldik zaten bakalım bu hafta ıcınde muhakkak alırız ınsallah :)
Biz ikinci el arabaya biniyoruz meğer ne vasat durumdayız haa bi de teyzemin artık kullanmadığı oto koltuğu bebeğim için aldım ama 2.el eyvah eyvahhh ne hallere düşmüşüm😂

Konu sahibine çok geçmiş olsun demeye geldim Allahim en kısa sürede tüm gezegenimizden temizlenmesini nasip etsin inşallah

Biz ikinci el arabaya biniyoruz meğer ne vasat durumdayız haa bi de teyzemin artık kullanmadığı oto koltuğu bebeğim için aldım ama 2.el eyvah eyvahhh ne hallere düşmüşüm😂
Siz kullanabılırsınız de ben kullanamam o kullanırda bu kullanamaz... Yorumum size neden dokundu bu kadar da bu saatte bu yorumu yaptınız gercekten ılgınc.
Ve urunu aldıgınız kısı teyzenızmıs oysa ben tanımadığım kısılerden seklinde bahsetmiştim bana verilen oneri netten alın seklındeydı cunku... Once ıyı okuyun ıyı algılayın ve yaptıgınız seyler den memnun olun... Mesela 2.el urun kullanmak bu saatte bukadar zorunuza gidecekse kullanmayın derim.. 1öneri!

Yok zaten araba alamassak bu hafta aynen bunları yapmaya baslayacagım.. cunku baslamassam tırlatacagım :KK70:bıyerden kurtaralım derken kafadan olacağız.
bizde hicbiryere gitmiyoruz ama eşim her gün orda burda işi nedeniyle düşündükçe çıldırıyordum ilk zamanlar baktımki kafayi yicem şimdi daha sakinim insallah kafayi yemeden kurtuluruz milletçe.

bizde hicbiryere gitmiyoruz ama eşim her gün orda burda işi nedeniyle düşündükçe çıldırıyordum ilk zamanlar baktımki kafayi yicem şimdi daha sakinim insallah kafayi yemeden kurtuluruz milletçe.
İnanın sakınlesmıs halım ellerim yara bere evin ıcınde sureklı camasir sureklı ama sureklı oysaki evden cıkmıyor dum. Dısarıdan alısverıs gelir hepsini sil yıka ortalıgı camasir sula vasattık yani. Zaten annemde titizlik rahatsızlıgı var.. Zaten temızlık konusunda manyaktık daha manyak olduk dıyorum anneme.

İnanın sakınlesmıs halım ellerim yara bere evin ıcınde sureklı camasir sureklı ama sureklı oysaki evden cıkmıyor dum. Dısarıdan alısverıs gelir hepsini sil yıka ortalıgı camasir sula vasattık yani. Zaten annemde titizlik rahatsızlıgı var.. Zaten temızlık konusunda manyaktık daha manyak olduk dıyorum anneme.
seni anliyorum inan bende ilk zamanlar öyleydim ama uyku uyuyamiyordum birde abimde bende kaliyo esimle ikisi disardan geliyo hergün eşimle tartışıyorduk cocuklara yaklasma bi yere dokunma baktımki sonu yok biraz daha sakin olmaya çalışıyorum

seni anliyorum inan bende ilk zamanlar öyleydim ama uyku uyuyamiyordum birde abimde bende kaliyo esimle ikisi disardan geliyo hergün eşimle tartışıyorduk cocuklara yaklasma bi yere dokunma baktımki sonu yok biraz daha sakin olmaya çalışıyorum
Herkesten duyduğum aynı seyler.bıde bebegım 2 gunluktu salgın cıktıgında..Ben lohusa :KK43:esım isten gelir basında beklerdim ısıkları o gelmeden Acardımkı hıcbıyere dokunmasın diye...ustundekı kemere cuzdana kadar alkollerdım. Cokcok seyler yapardım anlatmakla bitmez adamcagız onceleri bıraz cabaladı bukadar cok tıtızlenme dıye ama sonra baktı benımle kotu olacak ıyıce bi duzene soktu kendını bu yonde :KK70: o dıkkat etmeye baslayınca ben bıraktım arkasından dolanmayı...ama biara ciddi tartısıyorduk sonra dedımkı kendime zaten salgın azaldı zaten adam 12 saat dısarıda yapma dedim yeter :KK43:bıraktım sımdı bıraz dıkkat etmedımı hemen arkasından dezenfekte edıyorum heryeri kızmıyorum yanı artık. Bırde erkeklerin genınde var cıdden anlamıyorlar bazı şeyleri bızım kadar detaycı degıller.. Teyzemı ararım enıstenle tartıstım ee niye dıkkat etmiyor kuzenimi ararım aynı hikayeler annemi ararım hep aynı aynı aynı.. Gercekten psikolojiler cok bozuldu bosanmalar arttı Allah korusun :KK43:

Back
X