• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim koronavirus pozitif

Çok çok geçmiş olsun. Umarım eşiniz bir an önce atlatır. Gecen haftalarda arkadasımın eşi de yakalandı ama arkadasımın testi ise negatif çıktı eşimde çıktı ben de nasıl çıkmadı dedi şaşırdım ben de baya şükür eşi de atlattı evde hem de .Çok tedirgin olmayın moralinizi yüksek tutun siz de kendinizi karantinaya alın bağışıklığı güçlendirici şeyler yiyin icin. Belirti yoksa test yapmıyorlar ama sizin içinizde bir kuşku varsa durumunuzu belirtip yaptırın.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için içimi ferhalattiniz

Çok çok geçmiş olsun. Umarım eşiniz bir an önce atlatır. Gecen haftalarda arkadasımın eşi de yakalandı ama arkadasımın testi ise negatif çıktı eşimde çıktı ben de nasıl çıkmadı dedi şaşırdım ben de baya şükür eşi de atlattı evde hem de .Çok tedirgin olmayın moralinizi yüksek tutun siz de kendinizi karantinaya alın bağışıklığı güçlendirici şeyler yiyin icin. Belirti yoksa test yapmıyorlar ama sizin içinizde bir kuşku varsa durumunuzu belirtip yaptırın.
İnşallah bizde atlatırız 🍀

Hayır o eve gelen diğer arkadaşımızın annesinde çıkmış oda yaptırınca ondada çıkmış doğal olarak eşim de de ve büyük ihtimalle bende de
Peki o anne de orda mıydı? Yoksa anne arkadaşlarınıza bulaştırdı, onlardan da eşinize mi geçti acaba? Belirti vermeye başlamadan bulaştırıcılığı düşük oluyor deniyor ya o yüzden soruyorum. Yoksa hastalık belirtileri varken mi gezmeye gelmişler?
çok geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin.

Merhaba gecmis olsun benim esim de covid + hicbir belirti semptom gostermedi pozitif biriyle temas etti daha sonra 14 gun izolasyon verdilee bize ailecek . 14 gun soninda is yeri test istedi ir baktik pozitif biz sok olduk cunku dedigim gibi ikimiz de de hic bir semptom yoktu ve ben hamileyim . Ilac getirdiler eve izole oldu tekrar dan 14 gun yine gecti yine hicbir semptom yok yine pozitif geldi . Bana semptom gostermedigim icin test yapmadilar . Saglik bakanligindan arayanlar semptomsuz gecirdigi icin 17 gunun sonunda temizsin dediler ama test pozitif. Kimsenin bse bildigi yok her arayan fari bir sey soyluyor. Suan 3. Testi bekleyecegiz umarim negatife donmustir artik cunku adam evde kafayi yiyecek artik. Dedigim gibi bende de bse yok insallah sizde de yoktur c vitamini takvitesi alin ve bol su tuketin. Bende cok merak ediyorum acaba bende de var mi ayakta mi atlattim bende diye
Allah'ım korusun herkesi gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah çok üzüldüm .önerileriniz için teşekkür ederim

Peki o anne de orda mıydı? Yoksa anne arkadaşlarınıza bulaştırdı, onlardan da eşinize mi geçti acaba? Belirti vermeye başlamadan bulaştırıcılığı düşük oluyor deniyor ya o yüzden soruyorum. Yoksa hastalık belirtileri varken mi gezmeye gelmişler?
çok geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin.
Hayır anne orada değildi oğlu ordaydi . Oglunda pozitif çıkınca esimde pozitif çıktı doğal olarak ordaki herkes pozitif olcak

Allah'ım korusun herkesi gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah çok üzüldüm .önerileriniz için teşekkür ederim
Ilk zamnlar benim de soluk borumda yanma falan oldu hep bogazimda gicik var gibi dedigim gibi ya atlattim farkinda deilim ya da bulasmadi belirtiler psikolojikte olablir 5. Gun semptom vermeye basliyormusunuz ortalama eger varsa sizde

Esimin is yerinde birinde de pozitifti ama eşi negatifti..guzel beslenin nefes egzerszleri yapin..bicok kisi atlatyor..insallah bulasmamstr ama oyle olsa bile cok ciddi bi rahatszlgnz yoksa halledersnz insallah..

Şimdilik yok fakat yeni yeni baş ağrım ve sol kulağımda ağrı var belkide strestendir bilemiyorum
C vitamininin ve d vitamininin korona ya karşı bağışıklığı güçlendirdiği söyleniyor. Günlük balkona çıkıp d vit, limon yiyerek bir nebze c vitamini alabilirsiniz.

Teşekkürler haber için ama sanırım bu kadar güzide ve önemli olan bir haber birçok bilim adamı tarafından kabul görse haberlerde çıkar, bakan Koca açıklama yapardı. Bu attığınız insta postu dışında ben rastlamadım böyle bir habere. Keşke öyle olsa en azından kişi sayısı azalırdi

Biraz daha beklseydınz keske ev oturmaları ıcın... Okadar cok duyuyorumki bu sekilde bulaş oluyor zaten.. Evden hıc ckmadım 15 dklık market alısverısınde kaptım... Bugune kdar hıc biyere gitmedim ama bır arkadasım la bulustum ondan bulastı. Boyle boyle uzuyor gıdıyor bulastıkca bulasıyor. Neyse kalbinizi kırmayayım umarım sizde cikmaz cok gecmıs olsun..
Bugun dısarıdan sıparıs istedim cocuk maskeyi koluna takmıs neden maskeni takmıyorsun dedım. Ee abla takılıydı ama yeni cıkardım.. Tak dedım hem saglık hem de cezası var....
Bu vurdumduymazlık la ölenlerin bi arkadasi mızın ananesı gıbı... komaya girenlerin hastaların... karantinaya girenlerin Ankarada ki dayımlar gıbı... okula gidemeyecek ve 1 yıl kayıpları olacak cocukların tıpkı 11 yasındaki oglum gıbı... evde tıkılıp kalan ve psikolojisi bozulan yaşlıların tıpkı ananem gıbı komsu emine teyze gıbı... yeni dogan ve sokak gormeyen bebelerin tıpkı 4.5 aylık bebegım gıbı... 9 ay sonra gebelikten cıkıp ve 4.5 aydır sokaga cıkmayıp hala evde tek basınalıktan kafayı yiyen ve halada normalleşme ıcın erken oldugunu dusunen ve bekleyen ben gibilerin ve nıcelerının haklarını nasıl ödeyecekler acaba..

Hanimefendi hayati komple mi durduralim?
Esnaf zanaatkar, calisan insanlar icin tum gun sicakta maskeyle gezmek ne demek biliyor musunuz?
insanin yuzu gozu su icinde kaliyor, basi donuyor, soludugu havayi dondurup dondurup tekrar soluyor.
Gercekten oturdugunuz yerden ahkam kesmek ne kadar kolay.
O maskenin koruyucu olmasi icin gunde 4 kere degismesi gerekiyor ayrica, bunu kim yapiyor?
Avrupa’nin cogu ulkesinde maske olayi kalkti, acik havada insanlarin temiz havayi icine cekememesi kadar berbat bisey var mi?
kaldirimda maske zorunlu, restaurantta serbest..
Almanya nufusunun % 70-80 nin enfekte olacagini ongoruyor,eger bu hastalik kapilacaksa evet simdi havalar guzelken kapilip atlatilmali, eylul ekimde ve hastaliklarin kol gezdigi diger aylardansa...
Sizde takin maskenizi bebeginizi temiz havaya cikarin, cigerlerine oksijen gitsin, boyle hayat gecmez..
Bu covid grip gibi kalici olacak,yani beklemeyin gececegi gunleri.

Teşekkürler haber için ama sanırım bu kadar güzide ve önemli olan bir haber birçok bilim adamı tarafından kabul görse haberlerde çıkar, bakan Koca açıklama yapardı. Bu attığınız insta postu dışında ben rastlamadım böyle bir habere. Keşke öyle olsa en azından kişi sayısı azalırdi
Sanırım henüz üzerinde inceleme yapılan kişi sayısı az olduğu için, genel kabul görmüş bir çalışma olmuyor. Umarım doğru bir veridir de, bu vakaların azalma ve hastalığın bitmesi açısından bir umut olur

Sanırım henüz üzerinde inceleme yapılan kişi sayısı az olduğu için, genel kabul görmüş bir çalışma olmuyor. Umarım doğru bir veridir de, bu vakaların azalma ve hastalığın bitmesi açısından bir umut olur
İnşallah, yoksa bu gidişle bitecek gibi gözükmüyor. Hali altına iteledik ama hala korkunç düzeyde aslında.

Gecen hafta bayadir gorusmedigimiz arkadaşımız oturmaya davet etti bizde gittik bu zamana kadar hicbiyere gitmedik maskesiz dışarı cikmadik evdeydik hep onlarada diğer arkadaşlarımız da gelmiş oturduk filan ama ben korktum gitmez olaydık.O günden sonra eşimi iş için şehir dışına başka bir ile yolladilar oraya gittiğinde arkadaşımızın annesi korona pozitif çıktı arkadaşımız da yaptırdı test onunki de pozitif çıktı eşimde orda test yaptırdı o da pozitif cikti buyuk ihtimalle bende pozitif çıkarım test yaptırmadım 14 gün yasak geldi eşim orda kaldı ben burda.Moral olarak cöktüm,çöktük lütfen evden çıkmayın
Ben 4. Kez yakalandım Covid19 a😒

Biraz daha beklseydınz keske ev oturmaları ıcın... Okadar cok duyuyorumki bu sekilde bulaş oluyor zaten.. Evden hıc ckmadım 15 dklık market alısverısınde kaptım... Bugune kdar hıc biyere gitmedim ama bır arkadasım la bulustum ondan bulastı. Boyle boyle uzuyor gıdıyor bulastıkca bulasıyor. Neyse kalbinizi kırmayayım umarım sizde cikmaz cok gecmıs olsun..
Bugun dısarıdan sıparıs istedim cocuk maskeyi koluna takmıs neden maskeni takmıyorsun dedım. Ee abla takılıydı ama yeni cıkardım.. Tak dedım hem saglık hem de cezası var....
Bu vurdumduymazlık la ölenlerin bi arkadasi mızın ananesı gıbı... komaya girenlerin hastaların... karantinaya girenlerin Ankarada ki dayımlar gıbı... okula gidemeyecek ve 1 yıl kayıpları olacak cocukların tıpkı 11 yasındaki oglum gıbı... evde tıkılıp kalan ve psikolojisi bozulan yaşlıların tıpkı ananem gıbı komsu emine teyze gıbı... yeni dogan ve sokak gormeyen bebelerin tıpkı 4.5 aylık bebegım gıbı... 9 ay sonra gebelikten cıkıp ve 4.5 aydır sokaga cıkmayıp hala evde tek basınalıktan kafayı yiyen ve halada normalleşme ıcın erken oldugunu dusunen ve bekleyen ben gibilerin ve nıcelerının haklarını nasıl ödeyecekler acaba..
:KK9:

Back
X