Eşim küstü

Merhaba arkadaşlar eşim ablamda kalmama izin vermiyordu ablamda her ihtiyacım olduğunda koşan birisi bize gelir kalır eder bana da onlarda kalmam için ısrar etti eşim izin vermiyor desem bozulacak eşimde annemler de kalacağım diye biliyordu görüntülü aradı 3 gündür hiç konuşmuyor dün bir süre eve gelme yazmış bende hatamın farkındayım ama söylesem hayatta izin vermezdi ablamı da kırmak istemedem olan yine bana oldu

Ablanizda kalmaniza ya da ablaniza gitmenize ne hakla kizabilir? Bu hakki nereden buluyor ve yine ne hakla eve gelme diyor ki. Sastim kaldim okudugumda. Belli sebebi de yokmus, hani buyuk bir olay olsa tamam derim ama hicbir sebep yokken bana esim dese ki ablana gitme, iste o zaman dur derim. Siz kisitlasaniz onu, suraya gitme, surada kalma diye daha ilk soyleminizden kavga cikar. Saka gibi yahu. Izin vermemek ne demek ve bunu kabullenip bir de kendinizin affedilecek bir sey yaptiginizi mi dusunuyorsunuz... Tamamen psikolojik siddet.

eşiniz sebepsiz bir şekilde ablanız da kalmanıza izin vermiyor, siz de doğru yolun yalan söylemek olduğunu düşünüyorsunuz.. garip evlilikler var valla ya.

Eşinizin tutumu karşısında yapılacak şey belli birakmak ama ailem gelince ananemde kalır hiç kalmadım ki yılda bir iki kez gelirler geceye kadar durup evime dönerim aynı şehirde yaşarken neden kalıyorsunuz anlamadım . Bir de yalan söyleyerek nasıl kaldınız? Eşim ablasiyla aynı şehirde olsak ablamda kalacağım dese ne gerek var derdim sanırım değişik yani

İzin vermemek?😃😀😀 bide ablanız yani şaka gibi ya o öyle istiyormuş. Erkekkk yaaaaa

İzin vermemesi için de geçerli bir sebep yok o öyle istiyormuş
Ya ben de gökyüzünde unicornum olsun uçarak süzüleyim istiyorum ama olmuyor maalesef. Neden böyle bir örnek verdim çünkü bence abla da kalmaya "izin vermemek" en az bu kadar saçma. Ne münasebet!
Bir de evli insanların birbirine küsmesi ve bunu uzatması çok saçma değil mi ya?

ablamda kalmama karisacak olan koca esyalarini toplasin gitsin bi zahmet...

seneler once iyi bir iliskim vardi, ciddilesince adamin icinden delinin teki cikti "oyle annemde kalicam, babamla suraya gidicem diyemezsin" dedi bana ve son cumlesi o oldu zaten. direkt ayrildim. kendinize bunu yapmayin ya.

Back
X