Eşim le alakalı mümkünmü aldatıyormu dostmu

Bence araştırın iyice takip edin sürekli mesajlarını falan

Siz kocanızı daha iyi tanırsınız daha önceden böyle şeyleri oldu mu.
Benim kocamda mesela o potansiyel yok.Yüzde yüz güvenirim,hatta biriyle görsem "yok ya kesin başka bişey vardır" derim
kocam da iş arkadaşlarıyla konuşur uzun sohbetler eder,bazen işle ilgili bazen normal sohbet.
Hatta aynı sizinkine benzer iş arkadaşı kadın mesajlarda hep canım diye konusuyo.Size garip gelebilir ama rahatım bu konuda.Telefonu tüm gün ortada şifre vs koymaz.Bilmiyorum ben mi çok rahatım siz mi evhamlisiniz
Demem o ki herkes kocasının potansiyelini bilir bence.Takipte kalın ama çaktırmayın

Siz attığı fotoyu gördünüz mü? Kadınla sevgililer bariz, adını kullanınca triplenmiş falan aşkım canım cicim diyodu hep heralde

Yetti artik yarin avukatimi arıyorum ekran görüntüleri gösteriyorum kanepede uyuyorum bugun ne hali varsa görsün b o bir fiziksel olarak yaakalamadım yıllarıma yazık mesajı gördüm sinirlerim tepemde

Yetti artik yarin avukatimi arıyorum ekran görüntüleri gösteriyorum kanepede uyuyorum bugun ne hali varsa görsün b o bir fiziksel olarak yaakalamadım yıllarıma yazık mesajı gördüm sinirlerim tepemde
18 yıllık evliyim daha bir avukatım olmadı hshshs

Bahsetmeyin hiç belli etmeyin direkt whatsapp webi yükleyin çıkar ortaya

Biraz daha delil toplayın bence. Galerisinde falan fotolar da vardır kesin, gizli klasör vs

eşiniz ilişkisi olduğu ya da ilgi duyduğu kadının işe gelmediği için üzgün olduğunu neden sizinle paylaşsın? üstelik sabahtan beri mesaj atmayıp neden eve gelince sizden izin alarak mesaj atsın, sonradan şak diye yapıştırdığınız ekran fotosu da bir acayip, dalga geçmiyorsunuzdur umarım.

Bunlar ne demek oluyor yesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641
Şüphenizde haklısınız maalesef, üzgünüm umarım hemen kavgaya başlamamışsınızdır. Bu konuşmanın devamı gelir ve daha açık ve net bir şekilde kanıt olabilir. Mümkünse biraz daha sabredip kanıt toplayın, eğer boşanacaksanız yardımı olur.

Mesajı açıkla dedim o şey ya ben normalde kanka derim bu sefer demedim ondan kızdı dedi ben inanmadım tabi ben evden git dedim gitmem için sebep yok boş yere suçluyorsun diyerek manipüle etti herif neyse koltukta yatıyorum ben cehenneme kadar yolun var dedim

Sen inandın mı avukatının olduğuna?
Kimin hali hazirda avukatı var yaw?

bütün gün kadına mesaj atıp sormayıp eve gelince izin alınıp mesaj atılan kadının avukatı vardır bence. adam bir şey dememiş aşkım sevgilim bugün işe gelmedi ama senden habersiz birşey yapmak istemediğim için şimdi mesaj atıp sorucam.

Bu olayların hepsi 2.5 saat içinde mi oldu beybisi?
Sanırım mesajlar üzerine kavga ederken bize de yaziyordunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…