- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.232
- 73
Gercek mi bu? Ortaya ciktiktan sonra kendini asacak insan bu ise hic kalkismaz bence.Şimdi iki çocukluk arkadaşı beraber büyüyorlar beraber okuyorlar sonra aynı işyerinde çalışıyorlar
Biri diğerinin karısıyla beraber olmaya başlıyor
Bunu aldatanin karisi öğreniyor mesajları ekran resmi alıp annesine gidiyor ve annesine gidince bu mesajları kocasının arkadaşına atıyor senin karınla benim kocam beraber diye
Sonrada kocasıni arayıp ben herşeyi anlattım arkadaşına diyor
Adam kendini asıyor korkuyla ama kurtuluyor 1 hafta 10 gün komada kalıyor gecen hafta ölmüş
Arkadaşı da laf çıkmasın diye karısını kabul etmiş yoluna devam ediyor
Kadın 2 çocuğuyla kalakaldı
Cenazesine vs getirtmemisler
Bir tuhaf oldum yani haklı ve zayıf iken suçlu olmuş kadın
Aldatiliyor iseniz temiz bir şekilde yüz göz olmayın boşanin
Boşanmayacak iseniz salağa yatın devam edin
Tüyler ürpertici ve çok üzücü, mağdur olanlara Allah sabır versinBugün annem birşey anlattı ondan sonra tuhaf oldum insan her an soğukkanlı ve mantıklı olmalıymış dedim kendi kendime
Şimdi iki çocukluk arkadaşı beraber büyüyorlar beraber okuyorlar sonra aynı işyerinde çalışıyorlar
Biri diğerinin karısıyla beraber olmaya başlıyor
Bunu aldatanin karisi öğreniyor mesajları ekran resmi alıp annesine gidiyor ve annesine gidince bu mesajları kocasının arkadaşına atıyor senin karınla benim kocam beraber diye
Sonrada kocasıni arayıp ben herşeyi anlattım arkadaşına diyor
Adam kendini asıyor korkuyla ama kurtuluyor 1 hafta 10 gün komada kalıyor gecen hafta ölmüş
Arkadaşı da laf çıkmasın diye karısını kabul etmiş yoluna devam ediyor
Kadın 2 çocuğuyla kalakalmış
Cenazesine vs getirtmemisler
Bir tuhaf oldum yani haklı ve zayıf iken suçlu olmuş kadın
Aldatiliyor iseniz temiz bir şekilde yüz göz olmayın boşanin
Boşanmayacak iseniz salağa yatın devam edin
Şüphe varsa, şüphe yoktur.içimde bir şüphe oluştu.
Bende bir tuhaf oldum kadının yaptığına ilk hak verdim iyi yapmış vs dedim ama oğlan intihar edip ölmüş iki arkadaş birbirini de öldürebilirlerdiTüyler ürpertici ve çok üzücü, mağdur olanlara Allah sabır versin
Gercek malesef yani konuşulanlar bu minvaldeBugün annem birşey anlattı ondan sonra tuhaf oldum insan her an soğukkanlı ve mantıklı olmalıymış dedim kendi kendime
Gercek mi bu? Ortaya ciktiktan sonra kendini asacak insan bu ise hic kalkismaz bence.
Galiba korkup telaşa kapıldı arkadaşı ile yüz yüze gelmekten çekinmiş olabilir oluyor böyle şeylerBugün annem birşey anlattı ondan sonra tuhaf oldum insan her an soğukkanlı ve mantıklı olmalıymış dedim kendi kendime
Gercek mi bu? Ortaya ciktiktan sonra kendini asacak insan bu ise hic kalkismaz bence.
Siz de tecrube ettiniz sanirim...İnsan aldatildığıni ilk öğrendiği an sanki kıyamet kopmuş gibi hissediyor herşey duruyor bir şok halinde oluyorsun o an akıl mantık duygu vs aradan kalkıyor şoku atlatinca daha beter oluyor buraya yazılan çoğu aldatilma hikayeleri bana tuhaf geliyor bu sakinlik vs
Susup takip etmeye devam edeceksin ki donuna kadar alabilesin.Merhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Sabah evden7 de çıkıyor e Bazı günlrr saat aksam 8 bucuktaişten geliyor bazı günler aksam 12 gibi işten geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galibahala bundan bahsetmedim ne yapsam hala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve
Kadının neyinden rahatsız oldunuz. Neyini gördünüz de eşinize konuşma dediniz? Neden soruyorum erkeklerle çalışıyorum ve eşleri aşırı derece saçmalar. Geçen gün iş arkadaşımla diyor ki abla Eşim görüntülü arıyor seni görmesin bana çok kızar.Merhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Sabah evden7 de çıkıyor e Bazı günlrr saat aksam 8 bucuktaişten geliyor bazı günler aksam 12 gibi işten geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galibahala bundan bahsetmedim ne yapsam hala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve
Malesef yaşadım bendeSiz de tecrube ettiniz sanirim...
Cok korkunc gercekten, sakin olup akli selim dusunmek gerekiyor. Geri donusu olmayan seyler yasanmis. Ama ben anlattiginiz olayda kadini suclayamam. Kadin esinin kendini asacagini nerden bilebilirdi. Sonuclarini tahmin etseydi boyle bi ise kalkismazdi bence. Kadin hem madur hem de olayin suclusu haline gelmis, omurluk bir vicdan azabi kalmis geriye. Cok korkunc. Sabirlar diliyorum, gercekten cok zor.
Ben biraz değişik bakarım olaylara şeytan ayrıntı da gizlidir derler ya kadın da bana pek bir masum gelemedi nedense sonradan çıkar bunun kokusu dedim kendi kendime çünkü kadın kan dökülecegini olayın buraya geleceğini az çok tahmin etmiştir sonuçta kan dökülmedi ama kocası öldü bir şekilde bilmiyorumSiz de tecrube ettiniz sanirim...
Cok korkunc gercekten, sakin olup akli selim dusunmek gerekiyor. Geri donusu olmayan seyler yasanmis. Ama ben anlattiginiz olayda kadini suclayamam. Kadin esinin kendini asacagini nerden bilebilirdi. Sonuclarini tahmin etseydi boyle bi ise kalkismazdi bence. Kadin hem madur hem de olayin suclusu haline gelmis, omurluk bir vicdan azabi kalmis geriye. Cok korkunc. Sabirlar diliyorum, gercekten cok zor.
Daha mantıklı bir bahanesi olamazdı jdhdhKonusma dediğim için izin aldı
Sevgililer.Bunlar ne demek oluyoryesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641
Çüşünüz.Bunlar ne demek oluyoryesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?