Eşim le alakalı mümkünmü aldatıyormu dostmu

Bugün annem birşey anlattı ondan sonra tuhaf oldum insan her an soğukkanlı ve mantıklı olmalıymış dedim kendi kendime
Gercek mi bu? Ortaya ciktiktan sonra kendini asacak insan bu ise hic kalkismaz bence.

Tüyler ürpertici ve çok üzücü, mağdur olanlara Allah sabır versin

Tüyler ürpertici ve çok üzücü, mağdur olanlara Allah sabır versin
Bende bir tuhaf oldum kadının yaptığına ilk hak verdim iyi yapmış vs dedim ama oğlan intihar edip ölmüş iki arkadaş birbirini de öldürebilirlerdi
Yada adam kadını da öldürebilirdi bir anlık öfke işte

Bugün annem birşey anlattı ondan sonra tuhaf oldum insan her an soğukkanlı ve mantıklı olmalıymış dedim kendi kendime

Gercek mi bu? Ortaya ciktiktan sonra kendini asacak insan bu ise hic kalkismaz bence.
Galiba korkup telaşa kapıldı arkadaşı ile yüz yüze gelmekten çekinmiş olabilir oluyor böyle şeyler
Ben çocukken de orta okul da adam karısını yakalıyor evde başkası ile kadını orada öldürüyor okula geliyor çocukları ile vedalaşıp eve gidip kendini öldürüyor bunu birebir yaşamıştım
Şeytan işte
O kadın yasıyor evliliği devam ediyor ama adam öldü ve karısı adamın ölümünün sebebi sayılıyor

İnsan aldatildığıni ilk öğrendiği an sanki kıyamet kopmuş gibi hissediyor herşey duruyor bir şok halinde oluyorsun o an akıl mantık duygu vs aradan kalkıyor şoku atlatinca daha beter oluyor buraya yazılan çoğu aldatilma hikayeleri bana tuhaf geliyor bu sakinlik vs

Kadının telini aldınız mı?sürekli hep aynı anda mı çevrimiçiler,bi süre belli etmeyin,takip edin yoksa sen hastasın falan diyip bi de şifre koyarlar,ıyice cildirtirlar seni..elinde sağlam net delil olmalı

Siz de tecrube ettiniz sanirim...
Cok korkunc gercekten, sakin olup akli selim dusunmek gerekiyor. Geri donusu olmayan seyler yasanmis. Ama ben anlattiginiz olayda kadini suclayamam. Kadin esinin kendini asacagini nerden bilebilirdi. Sonuclarini tahmin etseydi boyle bi ise kalkismazdi bence. Kadin hem madur hem de olayin suclusu haline gelmis, omurluk bir vicdan azabi kalmis geriye. Cok korkunc. Sabirlar diliyorum, gercekten cok zor.

Susup takip etmeye devam edeceksin ki donuna kadar alabilesin.

Kadının neyinden rahatsız oldunuz. Neyini gördünüz de eşinize konuşma dediniz? Neden soruyorum erkeklerle çalışıyorum ve eşleri aşırı derece saçmalar. Geçen gün iş arkadaşımla diyor ki abla Eşim görüntülü arıyor seni görmesin bana çok kızar.

Mesaja gelince bazı insanların konuşma tarzı rahattır. Elbette ki uygun değildir. Gizli gizi açık arar gibi eşinizin telefonunu karıştırmanız hiç hoş değil. Sizin eşinize zaten güveniyorsunuz

Malesef yaşadım bende
Bende kadını haklı buldum ama annem iki çocuğu var ileride babam senin yüzünden öldü diyebilirler dedi
Bide kadın o anki şok ile bunları nasıl planladı nasıl hicbirsey yokmuş gibi renk vermeden kocasına ben anneme gidip geleceğim bir dedi vs tuhafıma gitti
Ben o kadar sakin kalamadim ne bileyim şok geçirmiştim hicbirsey düşünemedim ilk bir iki gün yerde miyim gökte mi bir tuhaftim yani

Ben biraz değişik bakarım olaylara şeytan ayrıntı da gizlidir derler ya kadın da bana pek bir masum gelemedi nedense sonradan çıkar bunun kokusu dedim kendi kendime çünkü kadın kan dökülecegini olayın buraya geleceğini az çok tahmin etmiştir sonuçta kan dökülmedi ama kocası öldü bir şekilde bilmiyorum

Hiç üstünüze alınmayın konu sahibi ama geçenlerde bir konu vardı, kadın yatak odasında kocasını iç çamaşırını giymeye çalışırken, dolapta çıplak bir adamla basmıştı. Yataktaki kan detayını da unutmayalım. Sanki o hikaye bile daha inandırıcıydı şu yazdıklarınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…