Daha var onarı yazmadımŞu a
Şu andan itibaren bana da fake gelmeye başladı. O mesajları gördünüz -evden git +yok gitmem -iyi ben kanepede yatıyorum dediniz ve bitti mi yani? Bu ne soğukkanlılık ya
Ne genci 40 yaşında yaw hahayaşınız da genç galiba sizin, bir erkeğe bu kadından hoşlanmadım bununla konuşma diyeceksiniz de, o da üzgün gelip ne oldu dediğinizde " işte canım sıkıldı biraz, hastayım ya da bir şey yok vs " demek yerine, işteki o kadın işe gelmedi ondan karalar bağladım, hayatım bir müsaade ette kadını arayıp neden gelmedin diyeyim bir gün için diyecek, siz de iyi hadi bakalım yanımda ara diyeceksiniz. Hayatın akışına uygun mu sizce bu anlattıklarınız?
Wattpad hikayesi gibi bir anlatım tarzı var. Orası kapandı ya buraya geldi ergenler sanırım.Şu a
Şu andan itibaren bana da fake gelmeye başladı. O mesajları gördünüz -evden git +yok gitmem -iyi ben kanepede yatıyorum dediniz ve bitti mi yani? Bu ne soğukkanlılık ya
konuyu hiç güzel detaylandıramamış, ergen fakelerden sandım açıkçası. insan bir etkileşim istiyorsa bile biraz hayatın akışına uygun yazar hikayesini.Ne genci 40 yaşında yaw haha
Kocası arefe günü istanbul ve kocaeli körfezi arası arabayla memlekete dönen gurbetçi gibi shshshs"İstanbul'un trafik sorununa vurgu yapmak için açılmış sosyal farkındalık konusu"
Hergün bir konuya fake demezsem yaşayamam.Fske olanlara FAKE demiyorsunuz da benim konum mu fske oldu siz önce yorum yaptığınız konulara bakin fakemi değilmi sonra benim konuma bakin ben derdimi anlattim hemen fske diye kostunuz çok alışmışsınız
Evet belli oluyorHergün bir konuya fake demezsem yaşayamam.
O derece bagimliyim ablam.
Bağımlılık tedavisi alicim insallakkkEvet belli oluyor
Sen benle niye dalga geçiyorsun sana göre FAKE gelmiş olabilir daha yorumda yapma uğraşamam sinirlerim bozukBağımlılık tedavisi alicim insallakkk
Elin kadının tamam canım yazması bence yeterli evet aldatıyor.çaktırmadan delil topla dava aç boşa gitsin.Merhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Sabah evden7 de çıkıyor e Bazı günlrr saat aksam 8 bucuktaişten geliyor bazı günler aksam 12 gibi işten geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galibahala bundan bahsetmedim ne yapsam hala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve
Aldatmış ve aldatıyor muhtemelTabiki boşucam herif başka kadının koynunda ne münasebet
Maalesef normal cevaplar değil, aralarında bişey yaşanmış çok netBunlar ne demek oluyoryesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641
Olay örgüsü ilk başta iyiydi, arşivde mesaj yakalamanız vb. Gece 12ye kadar trafikte kaldığını düşünmeniz biraz şüphe uyandırıcıydı ama olabilir, var böyle naif insanlar.Fske olanlara FAKE demiyorsunuz da benim konum mu fske oldu siz önce yorum yaptığınız konulara bakin fakemi değilmi sonra benim konuma bakin ben derdimi anlattim hemen fske diye kostunuz çok alışmışsınız
"Gerçek olanlara da" demişsiniz sizinki yalan mıNeden dalga geçtiğinizi anlamıyorum gerçek olanlara da boyle yapmayin sizin başınıza gelse üzülmezmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?