Eşim le alakalı mümkünmü aldatıyormu dostmu

yaşınız da genç galiba sizin, bir erkeğe bu kadından hoşlanmadım bununla konuşma diyeceksiniz de, o da üzgün gelip ne oldu dediğinizde " işte canım sıkıldı biraz, hastayım ya da bir şey yok vs " demek yerine, işteki o kadın işe gelmedi ondan karalar bağladım, hayatım bir müsaade ette kadını arayıp neden gelmedin diyeyim bir gün için diyecek, siz de iyi hadi bakalım yanımda ara diyeceksiniz. Hayatın akışına uygun mu sizce bu anlattıklarınız?

Ne genci 40 yaşında yaw haha

Şu a

Şu andan itibaren bana da fake gelmeye başladı. O mesajları gördünüz -evden git +yok gitmem -iyi ben kanepede yatıyorum dediniz ve bitti mi yani? Bu ne soğukkanlılık ya
Wattpad hikayesi gibi bir anlatım tarzı var. Orası kapandı ya buraya geldi ergenler sanırım.

"İstanbul'un trafik sorununa vurgu yapmak için açılmış sosyal farkındalık konusu"
Kocası arefe günü istanbul ve kocaeli körfezi arası arabayla memlekete dönen gurbetçi gibi shshshs
Trafiği hiç bitmiyor maşallah

Fske olanlara FAKE demiyorsunuz da benim konum mu fske oldu siz önce yorum yaptığınız konulara bakin fakemi değilmi sonra benim konuma bakin ben derdimi anlattim hemen fske diye kostunuz çok alışmışsınız

Fske olanlara FAKE demiyorsunuz da benim konum mu fske oldu siz önce yorum yaptığınız konulara bakin fakemi değilmi sonra benim konuma bakin ben derdimi anlattim hemen fske diye kostunuz çok alışmışsınız
Hergün bir konuya fake demezsem yaşayamam.
O derece bagimliyim ablam.

Elin kadının tamam canım yazması bence yeterli evet aldatıyor.çaktırmadan delil topla dava aç boşa gitsin.

Olay örgüsü ilk başta iyiydi, arşivde mesaj yakalamanız vb. Gece 12ye kadar trafikte kaldığını düşünmeniz biraz şüphe uyandırıcıydı ama olabilir, var böyle naif insanlar.
Ama olayları çok hızlı geliştirdiniz, eşinizin evde üzgün olması, bu zamana kadar size bir şey çaktırmamışken birden bire bütün duygularının yüzüne vurması karakter gelişimine aykırı.
Birden bütün gün kadına nerde olduğunu sormayıp, akşam sizin yanınızda sorması olay örgüsünde mantıksal problemler oluşturuyor. Türk dizilerinin de sorunu bu, böyle küçük mantık hataları ve her şeyi oldu bittiye getirmeleri. Aynı sizin gibi iyi başlayıp sonradan batırıyorlar. Neyse umarım bu feedbacklerimi değerlendirip bir dahakine karşımıza daha iyi olay örgüleri ile çıkarsınız.

Bugün annem birşey anlattı ondan sonra tuhaf oldum insan her an soğukkanlı ve mantıklı olmalıymış dedim kendi kendime
Şimdi iki çocukluk arkadaşı beraber büyüyorlar beraber okuyorlar sonra aynı işyerinde çalışıyorlar
Biri diğerinin karısıyla beraber olmaya başlıyor
Bunu aldatanin karisi öğreniyor mesajları ekran resmi alıp annesine gidiyor ve annesine gidince bu mesajları kocasının arkadaşına atıyor senin karınla benim kocam beraber diye
Sonrada kocasıni arayıp ben herşeyi anlattım arkadaşına diyor
Adam kendini asıyor korkuyla ama kurtuluyor 1 hafta 10 gün komada kalıyor gecen hafta ölmüş
Arkadaşı da laf çıkmasın diye karısını kabul etmiş yoluna devam ediyor

Kadın 2 çocuğuyla kalakalmış
Cenazesine vs getirtmemisler
Bir tuhaf oldum yani haklı ve zayıf iken suçlu olmuş kadın
Aldatiliyor iseniz temiz bir şekilde yüz göz olmayın boşanin
Boşanmayacak iseniz salağa yatın devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…