- 30 Aralık 2009
- 23.878
- 96.074
- 1.123
Avukatimi arayacağım dedin ama?Avukatım var demedim avukat ayarlıcam avukata ekran görüntüsü göstericem
Aramak derken siz yanlış anladınızAvukatimi arayacağım dedin ama?
Bunların hepsi 2.5 saat içinde oldu bitti he mi?Keşke hepsi fake olsaydı emin olun yaşamak istemezdim
Adamın götüne o telefonu ilistirmedin tabi.Bunların hepsi 2.5 saat içinde oldu bitti he mi?
Zaten hep öyle diyorlar bebegimsu.Hem FAKE olsa neden yazayimki ben nerden bileyim fakeliği
Evden kovmaya çalıştım gitmediAdamın götüne o telefonu ilistirmedin tabi.
Konusma dediğim için izin aldıKonunuz bana da çok saçma geldi aralarinda birşey olsa adam niye msj atmak için sizden izin istesin ?
Tamam ben ikna oldum.Evden kovmaya çalıştım gitmedi
KimZaten hep öyle diyorlar bebegimsu.
İnanip inanmayan iz size kalmis ben derdimi anlattmTamam ben ikna oldum.
Kocanla sevgilisi.
Şu andan itibaren bana da fake gelmeye başladı. O mesajları gördünüz -evden git +yok gitmem -iyi ben kanepede yatıyorum dediniz ve bitti mi yani? Bu ne soğukkanlılık yaEvden kovmaya çalıştım gitmedi
Daha aldatti mi belli değil mesajları gördüm evet daha belli değilAblacım tüm mesajları okudum canlı yayın gibi anında anlatıyorsun her şeyi hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası. Bu sitede şu ana kadar hiç bir aldatılma olayı bu kadar hızlı çözülmedi
Bence belli de neyse…Daha aldatti mi belli değil mesajları gördüm evet daha belli değil
Avukata niye gidecektin o halde?Daha aldatti mi belli değil mesajları gördüm evet daha belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?