Eşim Libyaya gidiyor

esin libyaya askeri personel olarak mi gidiyor? tanıdıgım biri ust mevki askeri personel olarak gitti. ailesi coluk cocuk yazin gidiyorlar Trablus'a. hic kotu bir sey duymadim, gayet de keyifli zaman geciriyorlar. fotolarini goruyirum her gitmeye, denizi plaji çölü vs gayet cezbedici.
ama tabii goc baska turizm baska. ulke daha birkac sene once ic savastan cikti. ic savas cok tehlikeli bir sey. en ufak galeyanla tekrar başlayabilir.
ama ben olsam kocamdan ayrilacagima gidee birkaç sene yaşardım. sonradan ani olur orasi da iste:)

Merhaba, eşim yarbay rütbesinde denizci libyaya göreve gidiyor 6 ay.Beni goturemiyecegini söylüyor.Ayda bir bile benim libyaya gelemeyeceğimi soyluyor.tanidigim var demissiniz rütbesi neydi ve nasıl gitmişler.birlikten ben çıkamam diyor yalan mı soyluyor acaba iyice sinir oldum

Maddi olarak daha rahat olmak bir ev alabilmek cezbedici evet ama riskli bir yere esimi göndermem. Asker olsa mecbur diyebilir ben de giderim o zaman derdim ama ev parası biriktirmek için daha güvenli bir ülke olabilir bence. Cogu yabancı ülkede para biriktirip buraya gelip ev alıyor insanlar.

Back
X