Bu aralar iş sınavlarına hazırlanıyorum. O yüzden stresim çok. Alttan kalkamayacakmışım gibi geliyor ve sorunun benim annemden kaynaklanması ne kötü. Cevap verdiğimde intizarlar ediyor, bağırıyor. Herkese beni kötülüyor. Eşime belli etmek istemiyorum çünkü ne kadar bir insan iyi olursa olsun tartışma anında kullanabilir. Konuşabileceğim kimsem yok. Ablamla konuştuğumda beni arkalıyor sonra annemle konuşuyor anneme haklısın diyor. Onunla da konuşmak istemiyorum. Bu ne kadar böyle devam edebilir? Mutlu olduğumu görüyor ama sonunda mutsuz olucaksın kafanı çok yerlere vurucaksın diyor. Nişan zamanı da böyle olmuştu ve 1 yıl nişanlı kaldık eşimle. Ama şu an birikti sanırım kaldıramıyorum. Bu kadar mutsuz olabileceğim neyi görüyor da ben göremiyorum?
Bence anneniz hatalı yaklaşımda bulunuyor.Sonuçta siz mutlusunuz,bu duruma sevinmeli ve size destek olmalı.Artık evlenmişsiniz,hala size mutsuz olacaksınız diyor.Annenizi ev yaşantınızdan biraz uzak tutmanızı tavsiye ediyorum.Görüşmeyin demiyorum,yanlış anlaşılmasın lütfen.Anne o,tabiiki baş tacı ama aile yaşantınızdan uzak tutmalısınız diye düşünüyorum.Anneniz böyle konuşmaya başladığı zaman ''benim hayatım,bu hayatı ben seçtim,acısıyla tatlısıyla kocamı seviyorum'' diyebilmelisiniz.Bizlere ''eşim mi ailem mi''diye bir soru sormuşsunuz.Kusura bakmayın ama bana başlık biraz garip geldi çünkü eşinizi seviyorsunuz,meslek sahibi,temiz bir aile çocuğu.Ne tercihi yapacaksınız anlayamadım,boşanmak mı istiyorsunuz da böyle tercih içeren bir başlık yazmışsınız.Eşinizi seviyorsunuz,güzel bir aile hayatınız var,sanırım boşanmayı düşünmezsiniz,annenizi de atacak değilsiniz,bundan dolayı tercih edilecek bir şey yok ortada.Eşinizin ailesi bana göre mükemmel insanlar.Maddi durumlarına rağmen oğullarını okutup ona destek olmuşlar.Size de güzel davranıyorlar anladığım kadarıyla.Böyle harika bir ailenin neyini beğenmedi anneniz anlamadımKimse 4/4 değildir.Burada eleştirilen kişi anneniz olduğuna göre mükemmel olmayan kendisi oluyor bu durumda.Annenizi kendisine getirmeniz gerekiyor ve tadınızın kaçmaması için annenizi özel yaşantınıza karıştırmamanız gerekir bence.Allah cc hakkınızda hayırlısını versin inş.Mutlu olmanızı dilerim...
Canım anlattığın kadarıyla nişanlının ailesi orta halli fakat iyi insanlar..
Annenin gazıyla herşeyi mahvetme canım..İnsanlık para değildir..
Ben her konu açıldığında bangır bangır bağırıyorum,okumaktan artık insanlara gına gelmiştir..
Benim eşimin ailesi çok çook varlıklı..Yani Sabancıyla,Koç'la yarışırlar..Ama insanlık sıfır..
Cevaplarımı bi oku ondan sonra paranın,gösterişin birşey demek olmadığını göreceksin..
İyi bir eş ve kayınvalide dünyadaki cennet gibi..
O kadıncağız nişanlına üvey analık yapmadıysa sana da kaynanalık hiç yapmaz bebeğim..
Annen bile öz olduğu halde nasıl burnunuzdan getiriyor,görüyorsun..
Çoğumuzun kayınvalidesi nişanlıyken senin annen gibi davrandı..Yok evinize gelmem,rahatsız etmem,beni istemiyorsunuz..Hep ben ben..
Ha şu da var: sen başkasıyla nişanlansan annen yine mutlu olmayacak çünkü böyle kariyere ve başarıya odaklı insanları memnun etmek çok zordur..
Mutlaka herkeste bir kulp bulur..O yüzden nişanlınla aranı hiç bozma,mutluluğunuza leke sürme bebişim..
Acaba çok üstün başarılara sahip bir cerrahla nişanlansaydın,adam hırtın teki olsaydı,ailesi de görgüsüzün önden gideni olsaydı annen beğenecek miydi?
O insanlar da çok zenginiz,oğlumuz da çok başarılı diye şişim şişim şişinirlerdi tüm görgüsüzlükleriyle..
İşte bu da başka bir rahatsızlık konusu canım..Hayatta herşey bir arada olmuyor,bundan emin olabilirsin..
Böyle bir eş ve kayınvalide bulmuşsun,bu mutluluğu kaybetme canım..Varsın nişanda birşey takmayıversinler..
Benim nişanımda 25 bilezik taktı eşimin ailesi..Sonra hepsini bir şekilde geri aldılar..Herşey göstermelikmişş..
Yaa işte böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?