Ne kadar ki bilet önceden alsaydı keşke
1,5 sene sizce de çok değil mi?
Sevdiğiniz adamdan bahsediyoruz. Eşiniz. Hayat arkadaşınız. Ailesini özlemesi normal değil mi?
Uçak parası bir şekilde biriktirilir. Ama kırılan kalp düzelmez.
Bence bir daha düşünün.
Kendine gore haklisin ama esinde kendine gore hakli özlem duyuyordur ister istemez sizin aileniz de turkiyedeyse beraber gelin madem bütçeyi biraz zorlayipmrb kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum esimin ailesi türkiyede yasiyor biz yurtdisinda kaliyoruz. Ailesini en son aralik 2015 de gördük yani yaklasik 1,5 yil önce.
Esim bu yaz mutlaka ailesini görmek istiyor. Ama söyle birsey var bizim maddi durumumuz suan buna müsait degil ve bunu esimde biliyor.
Acikcasi bu durumda esimin biraz mantikli olmasini ve bir kac ay sonra (durumumuz daha düzeldikten sonra) gitmesini beklerdim.
Zaten evin bürün sabit giderleri benim üzerimde. Esimin üzerinde bitek araba var. (Benden az kazandigi icin).
Ona bunu söylemesemde zoruma gidiyor acikcasi bu durumda elinde olan acizik parayida ucak biletine verecek olmasi. Aile hassas konu oldugu icin birsey demiyorum ama. Sizde yanlis mi düsünüyorum?
Bende gidersem 4000tl :) acikcasi ben gitmeyi düsünmüyorum bakalim daha iznim belli degil ama esim benimde gelmemi istiyorİkimiz mi gideceksiniz
Bence gitsin ben çok pişmanım babamı son kez göremediğime
Tamam bende biriktirsin öyle gitsin diyorum zaten. Ama o ne yapmak istiyor maasi geldiginde cekip gitmek istiyor
bilemedim, bikaç ay sonra gitmesi daha ekonomik olacaksa ve aciliyeti yoksa beklemeli, ve bunu siz söylemeden kendisi düşünmeliydi. sonradan sıkıntıya girecek olan sizsiniz.
Gittikten sonra da birikir demek istemiştim.
Tabi geçmiş konularınızı bilmiyorum.
Eşiniz sorumsuz biri ise, başka vukuatları var ise sizin için zordur. Sanırım bu tarz bir şeyler var.
Siz "bana bir şey olsa kocam her zaman yanımdadır, beni aç bırakmaz, çıplak bırakmaz, elinde ne varsa imkanları ölçüsünde bana harcar" diyebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?