Esim mi hakli ben mi?

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
mrb kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum esimin ailesi türkiyede yasiyor biz yurtdisinda kaliyoruz. Ailesini en son aralik 2015 de gördük yani yaklasik 1,5 yil önce.

Esim bu yaz mutlaka ailesini görmek istiyor. Ama söyle birsey var bizim maddi durumumuz suan buna müsait degil ve bunu esimde biliyor.

Acikcasi bu durumda esimin biraz mantikli olmasini ve bir kac ay sonra (durumumuz daha düzeldikten sonra) gitmesini beklerdim.

Zaten evin bürün sabit giderleri benim üzerimde. Esimin üzerinde bitek araba var. (Benden az kazandigi icin).

Ona bunu söylemesemde zoruma gidiyor acikcasi bu durumda elinde olan acizik parayida ucak biletine verecek olmasi. Aile hassas konu oldugu icin birsey demiyorum ama. Sizde yanlis mi düsünüyorum?

Tamam bende biriktirsin öyle gitsin diyorum zaten. Ama o ne yapmak istiyor maasi geldiginde cekip gitmek istiyor

Kendine gore haklisin ama esinde kendine gore hakli özlem duyuyordur ister istemez sizin aileniz de turkiyedeyse beraber gelin madem bütçeyi biraz zorlayip

İkimiz mi gideceksiniz
Bence gitsin ben çok pişmanım babamı son kez göremediğime
Bende gidersem 4000tl :) acikcasi ben gitmeyi düsünmüyorum bakalim daha iznim belli degil ama esim benimde gelmemi istiyor

bilemedim, bikaç ay sonra gitmesi daha ekonomik olacaksa ve aciliyeti yoksa beklemeli, ve bunu siz söylemeden kendisi düşünmeliydi. sonradan sıkıntıya girecek olan sizsiniz.

Tamam bende biriktirsin öyle gitsin diyorum zaten. Ama o ne yapmak istiyor maasi geldiginde cekip gitmek istiyor

Gittikten sonra da birikir demek istemiştim.

Tabi geçmiş konularınızı bilmiyorum.
Eşiniz sorumsuz biri ise, başka vukuatları var ise sizin için zordur. Sanırım bu tarz bir şeyler var.

Siz "bana bir şey olsa kocam her zaman yanımdadır, beni aç bırakmaz, çıplak bırakmaz, elinde ne varsa imkanları ölçüsünde bana harcar" diyebilir misiniz?

Yurt disi psikolojisi farklidir. Gitmek istiyorsa gitsin. Hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama ekonomik biletler var. Temmuz Agustos a getirmeyin siz de.

bilemedim, bikaç ay sonra gitmesi daha ekonomik olacaksa ve aciliyeti yoksa beklemeli, ve bunu siz söylemeden kendisi düşünmeliydi. sonradan sıkıntıya girecek olan sizsiniz.

Aynen. Acele edecek bir durumda yok aslinda. Takilip kaldi agustosa, baska zaman gidilmezmis gibi... bikac kere söyledim 2-3 ay sonra gidelim diye ama orali olmuyor

Ben de yurtdışındayım, ailem Türkiye'de. Önümüzdeki ay inşallah ailemi görmeye gideceğiz arabayla çünkü ikimize de bilet almaya bütçemiz yetmiyor. Arabamızda aksilik oldu, ciddiyeti nedir ne değildir bilemedik, eşim sırf ailemi görebileyim diye her şeyi bıraktı önceliği bilete verdi.

Böyle şeyler önceliktir, ev özlemi aile özlemi bambaşka ki siz de bilirsiniz belki uzaktasınız. Bence bunun için eşinizi üzmeyin ve destek olun. Borç harç hep var, asla bitmiyor.

Duygusal düsünürsek esin hakli,mantikli düsünürsek sen
O da farkindadir maddi acidan gitmesinin kulfetli oldugunun,ama demek ki goze alacak kadar ozledi.Birak o gitsin ama sen gitme bence

gitsin adam.
1,5 sene çok çok çok fazla. bikaç ay dayanamamasını anlayabiliyorum

Bunlari söylicegine eminim ama yapabilceginden süpheliyim acikcasi. Kirayi ben ödüyorum evde benim sözüm geciyor sanki erkek benim gibi hissediyorum bazen ve beni en cok kiran sey esimin bundan rahatsiz olmamasi

Mantiginiz cok yanlis.

Sizin mantiginizla sadece kocasi calisan ev hanimlari ailesini hic gormesin o zaman.

Baska sehirdeyse hic gitmesinler sonucta parayi kocalari kazaniyor.

2015 aralik diyorsunu bence bu cok uzun bir sure.

Sizden az kazaniyor ama 2000 tl de mi kazanamiyor?

Azicik merhametli olun. Maddi olarak baskin taraf sizsiniz diye ailesiyle gorusmesini engelleyemezsiniz.

Ya bir kac ayada durumunuz duzelmezse hic gormeyecek mi ailesini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…