Esim mi hakli ben mi?

Kendini eşinin yerine koy. O bu şekilde düşünseydi ne hissederdin?

Hayatta parayla değeri ölçülemeyecek tek şeydir aile.gitsin tabii.

Ben ailem için yurt içi biletime 3-4 ayda bir 700-800 tl veriyorum. Aktarmalı çünkü ve pahalı yerler. Bebeğimle olunca artıyor fiyat.
Yani Eşiniz 1.5 yıldır göremediği ailesine 2 bini bırakın da versin. Yazıktır. Sıkışacak bile olsanız verme gücünüz var sonuçta.

Ben bu konuda hassasım, bilemiyorum.

Uzak doğu ya da Amerika biletleri bu kadar sanırım. Eşiniz gitsin gelsin. Ölümlü dünya.

Bende gidersem 4000tl :) acikcasi ben gitmeyi düsünmüyorum bakalim daha iznim belli degil ama esim benimde gelmemi istiyor
siz en son ne zaman görmüştünüz ailenizi
aile bu biraz katı değil misiniz
sizin de gelemenizi istiyorsa vardır bir bildiği para konusunda

ailesini çok görmek isteyen ona göre şimdiye hazırlasaydı parasını
bence tek gitsin ve o zaman diliminde ona destek olmayın maddi olarak

az buz zaman değil. 1,5 sene olmuş. elbette adam özler ailesini. evet gitme planını önceden yapıp bilet parası biriktirseydi iyi olurdu ama olmamış işte. sürekli maddiyat deyip adamı bunaltmayın. varsın gitsin.

Bence ikiniz de haklısınız ama eşiniz gitmek istiyorsa gitmeli. 2000 tl çok gibi görünüyor ama illa tasarruf yapılacaksa başka şeylerden yapılıp bu para da bir şekilde çıkarılır, o kadar da çok değil yani.
Eşinize destek olmanız(manevi) gerektiğini düşünüyorum.

Konunuzda yazmamışsınız, sizin aileniz bulunduğunuz ülkede sanırım, ve eşinizin az kazanması da muhtemelen sizin için oraya taşınması sebebiyledir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Eğer böyle ise eşiniz daha bir haklı olacak gözümde.

iki üç ay sonra kaç para olacak ki biletler?

Aileden birine birşey olsa telafi edilemez zaman geriye alınamaz ama para geri yerine konabilir sonuçta. Kıyas bile yapılmaz, 1.5 yıl çok uzun... az kazanma mevzusu yeni bir durum değil sonuçta evlenirken bunları da düşünmeliydiniz...

Ama iş sadece bilet parasıyla bitiyor olmamalı.
Ailesi gerekirse borçla harçlada olsa 1.5 seneden bahsediyorsunuz gidecek tabii ki

10 bin lira borca da girsem ailemi görürüm. Amcamın oğlu da Viyana'dan gelemedi iş bahanesi, para bahanesi ile. Ama 2 sene sonra babasının cenazesine tıpış tıpış geldi ve çok pişman daha önce gelmediği için. Ben konunun bu tarafındayım

Parayi değilde gitmeyi tercih ederdim. Bence eşiniz gitsin. Allah korusun karşı tarafa bir şey olsa sizinde vicdanınız sizlar. Bir buçuk yil aileyi görmek için zaten yeterince uzun bir süre. Borca girseniz de borç ödenir. Karşı taraf belki bu zor dönemde bile geldiginizi görecek , o kadar güzel dualar edecekler ki sizin paralar bereketli olacak ve borçlar bir bakmissin bitip gidecek.

ıkı tarafta haklı, sız maddı yuku omuzladıgınzı ve esınız dusunmeden plan yapıp bır anda gıtmeye kalktıgı ıcın haklısınız kı ucretsıze ayrılacakmıs bu demekkı en az bır ay tr de kalsa eksı maas +ekstra masraf demek ve bunu toparlamanız uzun surer, bırkaç ay sonra gıtsenız ne degısır belkı aynı paraya ıkınız gıdersınız bırlıkte cunku ucak bıletlerı onceden alındıgında ındırımlı olabılıyor. ama işte soz konusu aıle olunca ben olsam yollardım sadece eve karsı olan maddı sorumlulugunu yerıne getırmesını ısterdım sonrasında gıtsın ne yaparsa yapsın karısmazdım...

Öbür konuya bakınca sanki Kv ye kızdığınız için gitmesin diye uğraşıyor gibisiniz

O konuda gayet güzel gideceğiz kismetse yazmışsınız

aile önemli
eşiniz haklı

borçlar ödemeler bitmez
eşinizin ailesini görmek istemesi hakkı

ki siz olsanız 2 yıldır ailenizi görmüyorsunuz durumlar düzelecek diye bekler misiniz?
düzelse 2 yıldır giderdi demek ki o da tak etmiş görmek istiyor ailesini

bunu konu sahibi başa yazmalıydı
herşeyin kadından bekleyen erkeğe sinir olurum

konu sahibi sonuna kadar haklı

Herşey para değil eliniz biraz sıkıntılı olabilir evet ama bu eşinin ailesinin yanına gitmesine engel değil eşinizden fazla kazanıyorsunuz diyede her söz hakkı size ait olamaz fazla kazandığınızı belirtmeseydinizde olurdu..

Ben bile ailem yakınımda olduğu halde her ay 5.6 gün kalmaya gidiyorum eşimin aileai köyde oturuyor elimden geldiğince her hafta sonu gitmeye çalışırız ve şuan biraz maddi sıkıntımız var bu değilki ailemizi görmeyelim...

Tabi çook büyükse sıkıntınız eşin biraz daha bekleyebilir

Ben olsam sürpriz yapar, biletleri ayarlar birlikte giderdim.
Para her zaman kazanılır, ama gönül kazanılmaz.
1,5 sene diyorsunuz. Ölüm var, kalım var, hastalık var, sağlık var.
Allah korusun bişey olsa, o vebali nasıl taşıyacaksınız?
Ve aranızdaki bağ sağlam bir yara almış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…