Esim mi hakli ben mi?

Sanırım yurt dışındasınız ama yort dışı bile olsa bende 1.5 yıl çok fazla parasal konular bir şekilde hallolur bence kırmayın eşinizi

1,5 yıl çok uzun bir süre ve özlemi taşmış olabilir bence normal borç bi şekilde ödenir farzedinki 3 4 taksit yaptınız 4 ay içinde ödersiniz borcu

Hayatta bazi seyler ertelenmeye gelmez. 1. 5 yil yeterincr uzun bir sure bir kac ay beklese ne oalcak ki sihirli degnek mi dokunacak. Bence biraz kemerleri sikarsiniz bir kac ay olur biter. Esiniz icin bu fedakarligi yapin. Zorunuza gidecek bir durum yok

O ailesini gormek istiyor,sen de haklisin o da hakli. Sonucta maasini alip gitse orda ne harcayacaksiniz? Yurtdisindan aile ziyaretine gitmek epey masraf ,eli boşta gidilmez ki? Hediye almak lazim,turkiye geldiginde de harcama olacak,off ustelik dondugunuzde elinizde para kalacak mi? Bence bir kac ay beklesin

Anlastik esim tek gidecek ben gitmeyecem.

1,5 yıl az bir zaman mı? Yanlış düşünüyorsunuz bence.

gorev geregi yurt disinda yasiyoruz. ailem turkiyede, esimin ailesi de. gecen yil can sikintisindan her ay, bu yil da saglik sorunlarimdan dolayi 15te bir turkiyeye gidip geldim.

biletleri kimi zaman annem aldi, kimi zaman da esim. hicbir gun bir laf etmedi ne annem ne de esim. siz gitmeyin, zaten mutsuz olunur genelde es ailesinde. esiniz gidip gorsun.

Ben de böyle düşünüyorum
Adam madem ev bütçesine katkı sağlamıyor 2000 tllik bilet de alamayıversin bir zahmet. 2 ay geç gitsin ama konu sahibesine daha fazla yük olmasın

Valla vaveyla aynen öyle desin
Ben bütün gün çalışayım kira fatura ödeyeyim bu adam da benim sırtımdan geçinecekse uçak parası da benden çıkacaksa ben hangi bileti alırsam ona razı gelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…