- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
O istedi de ben göndermedim değil. Yani tedirgin olurum tabi ama o da o kadar yolu tek başına gitmek ister mi? pek sanmıyorum.
maalesef koronaya başlangıçta ve epey bir süre çok takıntılıydım ama ortaya çıkan bilgi kirliliğinden ötürü gereksiz endişelerim oldu. Bunlar onu boğdu evet. Sonra bilgilendikçe ben de bu takıntıları bıraktım. Çoğunlukla internetten alışveriş yaptık ama bizim de mecburen dışarıya çıktığımız oldu, sanaldan alamadığımız bazı ürünler için alışveriş, eczane, banka, noter, ve bir kere hastaneye, üç kere de dişçiye gitmek zorunda kaldık. Kendimizi koruduk hasta olmadık. Arkadaşımızın dükkanına da gittik kapalı alanda oturduk, bir arkadaşımız iki kere bizim eve geldi, yemek yedi vs. Onlarda virüs yokmuş, hasta olmadık. Ancak genel olarak insanlar dikkat etmiyor, kendilerini korumuyor, tabi hepsi corona olmuyor ama olanları da gördük![]()
Konuştunuz mu eşinizle ister miymiş? Sanmıyorum dediğinize göre konuşmamışsınız bile. Burda karar merciinin siz olması garip.
İnsanların dikkat etmemesi insanların sorunu, siz dikkat edin yeterli. Kendinizden mesulsünüz. Bakın eşinizden de değil, sadece kendinizden