Onun birlikte oturmakla ya da ailesinin sosyal olmasıyla hiç bir alakası yok canım maalesef.
Sana bi örnek vereyim. Benim kaynana ve ailesi asosyal insanlardır.
Kaynanaya gittiğimizde yüzümüze bakmaz, oğluyla ilgilenmez hatta sürekli oğluna salak, köpek vs diye hitap eder, ben sinirlenirim doğal olarak. Tv'den gözünü ayırmaz, ağzından kelime çıksa şaşarsın, benim ailemde de tam tersidir sohbet muhabbet vs.
Ama kaynanama kızı ve damadı gelsin tv'yi kapattırır onlarla sohbet etmek için, türlü şaklabanlıklar yapar, hatta annecim gelmeseydiniz kocanla gezseydiniz yavrumm der kızına. Kocanla birlikte vakit geçir der.
Eşime bunu söylediğimde sen yanlış anlıyorsun der, bizimle tek kelime konuşmayan annesini savunur hala.
Gideceğimiz zaman yarım saat geç kalalım ya da bayramlarda ilk benim aileme gidelim kıyamet kopar, kaynana küser eşim onu güldürmeye çalışır sürekli.
Ayy saçma sapan bir ortam yani, yav çok eğleniyorum der bide eşim.
Ne konuda eğleniyor 3 yıldır anlamış değilim. Annesinin küsmesine mi eğleniyor, kendi salak salak onunla barışmak için yaptığı espirilere mi eğleniyor, annesinin sürekli evlat ayrımı yapmasına eğleniyor ya da ona salak, köpek, domuz demesine mi eğleniyor bilmiyorum. Nasıl bu kadar mutlu olabiliyor bende çözemedim.