Bunlar yuzunden narsist diyemeyiz ama okuz oldugu kesinKorona öncesi olay: Erkek kuzenimin düğünü olacak , kız almaya gelecek misiniz diye sormuşlardı. Eşim ben kız almaya konvoya filan katılmam, ben salona gider gelirim. Ben kız peşinde koşamam diye yanıt verdi.
Mesela yakın şehirde akrabamın yani
Benim samimi görüştüğüm bizim düğünümüze gelen kişinin düğünü var , eşim; gitmem. Ne gerek var ben tanımıyorum. Ömrümde bir daha görmeyeceğim insanın düğününe ne gidicem. Benim babamın akrabalarına bile gitmiyorum.( arkadaşlarınınkine gayet süslenip gidiyor)
Biz nişanlıyken kuzenimin nişanına da gelmeyip beni yalnız bırakmıştı. İnsanlara bahane uydurmak zorunda kalmıştım.
Onun bir duruşu bir ağırlığı varmış paspas olamazmış.
zaten çekirdek bir sülaleyiz. Sadece kuzenlerimle görüşürüm. Ama eşimde hep bir mesafe hep bir ego.
ooooooooooooof hanımlar.
Aileme her şeyi anlatmak onu şikayet etmek istiyorum zaten anneme anlatıyorum artık patlıyorum. O da çekip almak istiyor beni.
eşimle kavgamızda kafama tüküreyim evlendim bile dedik ikimiz de. Yoruldum ben ya.
Bu zihniyetinden bıktım tükendim
Burda olayı dügun olarak mi anladin gercekten konvoyda bile bir kızın pesinden kosamam havaları nasil bir kafa yapısına sahip olduğunu gosteriyor benceDüğünlerden nefret ediyorum ciddi anlamda nedret ediyorum, özellikle sünnet düğünleri
Eşimle tartıştığımız konuların başında gelir, gitmemek icin elimden geleni yaparım. Coronada rahat ettiğim tek şey düğüne gitmemek oldu. Lütfen düğüne gitmek için insanları zorlamayın, lütfen
Artık herkese narsist denilmeye başlandı burda.
Aynen öyle.+1000 ya.
İnsanlar sevilmedikleri, değer görmedikleri ilişkinin içinde yer alıp sonra da adam narsist diyor. Sanki toplumun %80i narsist de, elini atsan narsiste çarpıyor.
Düğüne derneğe gitmiyor diye de narsist olamaz ki adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?