Ama kendisi babamı iptal edip dayısına gitmemi bekleyebiliyor. Aileme yüz yüze hürmeti çoktur, ama yalnızken anan baban oluyo. Annecim babacım diyen adam anan napıyo baban napıyo diyo. Yani nasıl anlatayım ya. Narsist değil belki ama egoist.Çok afedersiniz ama babanız size yakin oturuyor ve sık sık görüyorsunuz anladığım kadarıyla.
O aksam dayısını görüp yemeğe biraz geç gelse ne olur ki?
Ben bunun için kesinlikle kavga etmem mesela.
Ama babami iptal edip gitmem de..
Yani birbirine nefes aldıran ilişkileri seviyorum.
Genel evlilik kuralları benim için çok boş..
Eşlerin ayrılmaz ikili gibi hep bir arada ziyaretler yapma zorunluluğu beni boğuyor.
Ruh okşamaz. Genelde kendinden konuşuruz. Yani ne bileyim ya. Pandemiden hayatı da yaşayamadık ki neyi nasıl göremedim. 8 aydır evliyiz. Boşanmak konuştuk çokça ailesi yüzünden de çok haksızlıklar etti bana. Anne babamın gözbebeğiyim, elde harcanmak ağrıma gidiyor. Malesef bu duruma kadar düşündüm. Annem bilse böyle beni üzdüğünü çeker alır bile dedim. Yeter çünkü. Evlendiğimden beri ne eski kilom kaldı ne de neşem. Ben iyiysem iyiyiz. Seviyorum ama neden sevdiğime dair neden sayamıyorum. Evine bakması vs bunlar bana göre değil. Çirkinlikleri yok mutlu zamanlarımız var ama. İyi ki diyebilecek nedenim yok...Rica ederimAile ve çevre dışında peki şahsi kişisel olarak anlaşamadığınız bir durum var mı ? Bizde eşimle ilk zamanlar aileler çevre vs yüzünden anlaşamadığımız çok nokta oldu ne zaman ikimizde beklentimizi minimuma indirdik o zaman rahat ettik yıllar sürdü tabi buna alışana kadar onun dışında her konuda anlaşıyoruz. Başkaları yüzünden eşinizle huzurunuzu bozmayın o başkalarının haberi bile olmuyor ne yaşadığınızdan. Tabi ki eşinizle birşeyler yapmak istiyor değer görmek istşyorsunuzdur bunu her kadın ister ama bunu sadece çevrenize nasıl davrandığıyla bir tutmayın evde siz nasılsınız mesela şahsi size karşı tutumu nasıl ? Evliliğiniz yeni mi? Siz eşinizden çok beklentiye girmeyin belli ki yapısı bu malesef. babanıza o akşam dayısı gelmiş memleketten ona uğramış gecikecek deseydiniz babanız kırılırmazdı sizin kadar bence Dediğim gibi ya alışacaksınız ya da yolunuzu cizeceksiniz öyle görünüyorz. hastalık değil çünkü eşinizin karakteri bu
Herkes sahte sahte gülüyor ya düğünde asıl ona katlanamıyorumAma kendi düğün yapıp millet gelsin diye bekleyen mecbur iadei ziyaret yapmalı. Yok öyle benim için gelsinler, ben kimseye gitmem
Korona öncesi olay: Erkek kuzenimin düğünü olacak , kız almaya gelecek misiniz diye sormuşlardı. Eşim ben kız almaya konvoya filan katılmam, ben salona gider gelirim. Ben kız peşinde koşamam diye yanıt verdi.
Mesela yakın şehirde akrabamın yani
Benim samimi görüştüğüm bizim düğünümüze gelen kişinin düğünü var , eşim; gitmem. Ne gerek var ben tanımıyorum. Ömrümde bir daha görmeyeceğim insanın düğününe ne gidicem. Benim babamın akrabalarına bile gitmiyorum.( arkadaşlarınınkine gayet süslenip gidiyor)
Biz nişanlıyken kuzenimin nişanına da gelmeyip beni yalnız bırakmıştı. İnsanlara bahane uydurmak zorunda kalmıştım.
Onun bir duruşu bir ağırlığı varmış paspas olamazmış.
zaten çekirdek bir sülaleyiz. Sadece kuzenlerimle görüşürüm. Ama eşimde hep bir mesafe hep bir ego.
Mesela annemlerin yazlığı var, kadın odamı iki kişilik yaptı eşimle gelip kalırım diye. Orada bir gün dahi olsa kalmak istemiyor. Annem babam varken...
Sevgim kaldı mı bilmiyorum eşime karşı, böyle bir insan nasıl sevilebilir bilmiyorum. Yanlış mı düşünüyorum. Buram buram ego...
Annesi ve ablasının onda oluşturduğu “ en çok sensin” dünyasında olan bir insan.
Ya benim için ne yapabilirsin dedim, benim için yapabileceği tek şey gelmiyor aklıma.
İstediği kadar alınıp kırılsın.
ooooooooooooof hanımlar.
Aileme her şeyi anlatmak onu şikayet etmek istiyorum zaten anneme anlatıyorum artık patlıyorum. O da çekip almak istiyor beni.
eşimle kavgamızda kafama tüküreyim evlendim bile dedik ikimiz de. Yoruldum ben ya.
Bu zihniyetinden bıktım tükendim
Ben ne yapıcam? Boşanmak gitmek vs pelesenk oldu dilime. Ona nasıl ders vericem?
Ama kendisi babamı iptal edip dayısına gitmemi bekleyebiliyor. Aileme yüz yüze hürmeti çoktur, ama yalnızken anan baban oluyo. Annecim babacım diyen adam anan napıyo baban napıyo diyo. Yani nasıl anlatayım ya. Narsist değil belki ama egoist.
Yalnız o beklenti içine girmemiş ki. şunu demiştiniz " Bana diyor ki, ben yemeğe gecikebilirim? Ben de dedim sen yoksana anlamı ne? " sonra tartışmışsınız..Ama kendisi babamı iptal edip dayısına gitmemi bekleyebiliyor. Aileme yüz yüze hürmeti çoktur, ama yalnızken anan baban oluyo. Annecim babacım diyen adam anan napıyo baban napıyo diyo. Yani nasıl anlatayım ya. Narsist değil belki ama egoist.
Annen değil anan diyor. Ben bunu istemiyorum mesela. Annem anan diye hitap edebileceği bir kadın değil bunu o da biliyor. Ama bilerek yapıyor kendinceBir de bu saçmalık var evet.
Esim annem diye bahsetmiyorum annesinden diye kızıyordu.
Yüzüne zaten anne baba diyoruz.
Bahsederken senin annen benim annem diye geçmesinden daha doğal ne olabilir?
Bakın boğmayın kendinizi de boğdurmayin.
Size kendinizi ezdirin diyor muyum?
Aileniz, akrabalarınız arkadaşlarınız sizin için değerli.
Esiniz saygı duysun sizin ilişkinize engel olmasın yeter. Ötesi onun kararı olmalı..
Bir soru sordum hani sen ayrılıyordun ne Oldu diyeAma kendisi babamı iptal edip dayısına gitmemi bekleyebiliyor. Aileme yüz yüze hürmeti çoktur, ama yalnızken anan baban oluyo. Annecim babacım diyen adam anan napıyo baban napıyo diyo. Yani nasıl anlatayım ya. Narsist değil belki ama egoist.
Ya inanın öyle aramıyorum. Ama kuzen sayım çok az ve kardeş gibi büyüdük. Sıkı fıkı değilizdir buna rağmen. Eşimin boğulacağı bir durum yok bunu o da biliyor. Hiç fedakar değil.Yalnız o beklenti içine girmemiş ki. şunu demiştiniz " Bana diyor ki, ben yemeğe gecikebilirim? Ben de dedim sen yoksana anlamı ne? " sonra tartışmışsınız..
Normalde tamam deseniz eminim tartışmaya dönüşmeyecekti. Yani aslında yanınız da olmasını ilk bekleyen sizsiniz.
ailenize karşı sevgili saygılı yaklaşıyor ne güzel işte hangimiz kocamıza ya da karımıza sevgili anneciğim kayınvalideciğim ne yapıyo diyoruzki zatenhatta annemizin babamızın nasıl olduğunu merak etmeyen eşlerde vardır yani. Siz sanırım nereye giderseniz yanınızda gelecek ne yaparsanız yanınızda olacak bal dök yala bir eş aradınız fakat malesef böyle erkek sayısı oldukça az. Bunun egoistlikle alakası yok erkeklerin geneli böyle
Annen değil anan diyor. Ben bunu istemiyorum mesela. Annem anan diye hitap edebileceği bir kadın değil bunu o da biliyor. Ama bilerek yapıyor kendince
Geldin mi felaket tellalı :) senden başka merak eden olmadı neden acaba. Olumsuz muhabbete bayıldığından olabilir mi.Mavera hani sen ayrılıyordun
Ayrılırken evden nasıl çıkılır gidilir gibi konu açmıştın
Ne Oldu avukatla falan konuşmuştun
Yani benim anneme anam demediğimi biliyor bizim lugatta yok. Babası annesine anan napıyor gibi konuşur o da babayı örnek alıyo herhalde ama kv zaten annesine ana diyor.Kendi annesi için anam diye bahseden biri degilse eger.
Evet amacı saygısızlık..
Tavrınızı koyun. Bu cesareti bulmamalı
Ben niye bayılayım senin actigin konular bunlarGeldin mi felaket tellalı :) senden başka merak eden olmadı neden acaba. Olumsuz muhabbete bayıldığından olabilir mi.
Bir soru sordum hani sen ayrılıyordun ne Oldu diye
Sence şu an bunları konuşuyorsak boşanmış olabilir miyim ?Ben niye bayılayım senin actigin konular bunlar
Boşanıyordun bununla ilgili konun var bende sordum ne oldu o iş diye
Felâket tellagi ne alaka
Bunları anlatıyorum. Çok saçma ben tanımıyorum, tanımadığım insanlara neden gideyim. Paspas olamam. Ben gider gelirim. Böyle saçma saçma şeyler. Egosal konuşmalar. Yani evli adam sorumluluğu veya eşine değer veren sayan insan konuşması değil. Geçen haftada ilgisi az diye konuşmaya çalıştım, onda da kırıyor sonra ben kötü bir şey demedim ki diyor.Narsist değil bence sana kasıtlı olarak yaptığı bir şey yok sadece iletişim problemleriniz var gibi geldi. Yapmayı istediğiniz şeyleri sebepleri ve yapmazsanız üzüleceğinizi ekleyerek iletin. Erkekler bazen açık açık söylemeden anlamıyorlar.
O zaman neden bu kadar insana yalan söylüyorsunSence şu an bunları konuşuyorsak boşanmış olabilir miyim ?
Hmm evet senin hislerine karşı alakasız demek baya çift terapisi alıyor musunuz önceden de sorunlar varmış sanırımBunları anlatıyorum. Çok saçma ben tanımıyorum, tanımadığım insanlara neden gideyim. Paspas olamam. Ben gider gelirim. Böyle saçma saçma şeyler. Egosal konuşmalar. Yani evli adam sorumluluğu veya eşine değer veren sayan insan konuşması değil. Geçen haftada ilgisi az diye konuşmaya çalıştım, onda da kırıyor sonra ben kötü bir şey demedim ki diyor.
Burdan defolur musun? Fesat insan. Sen o pis kalpli yılanın tekisin. Herkesin konusuna salça oluyorsun. Burada boşanıcam diye söz mü verdim ben kıt akıllı. Ban yeme pahasına yazıyorum sana bunları çünkü sen gerçek hayatın eziğin tekisin. Sadece bana değil her konu sahibine salça oluyorsun. Eşik bekçisi seni. Sana hesap mı vereceğiz hadi defol.O zaman neden bu kadar insana yalan söylüyorsun
Durup durup konu açıyorsun yaptığın tek şey kocanı kötülemek bosanicaz demek
Ama bir şey olmamış gibi devam etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?