Eşim narsist mi?

Ama kendisi babamı iptal edip dayısına gitmemi bekleyebiliyor. Aileme yüz yüze hürmeti çoktur, ama yalnızken anan baban oluyo. Annecim babacım diyen adam anan napıyo baban napıyo diyo. Yani nasıl anlatayım ya. Narsist değil belki ama egoist.

Ruh okşamaz. Genelde kendinden konuşuruz. Yani ne bileyim ya. Pandemiden hayatı da yaşayamadık ki neyi nasıl göremedim. 8 aydır evliyiz. Boşanmak konuştuk çokça ailesi yüzünden de çok haksızlıklar etti bana. Anne babamın gözbebeğiyim, elde harcanmak ağrıma gidiyor. Malesef bu duruma kadar düşündüm. Annem bilse böyle beni üzdüğünü çeker alır bile dedim. Yeter çünkü. Evlendiğimden beri ne eski kilom kaldı ne de neşem. Ben iyiysem iyiyiz. Seviyorum ama neden sevdiğime dair neden sayamıyorum. Evine bakması vs bunlar bana göre değil. Çirkinlikleri yok mutlu zamanlarımız var ama. İyi ki diyebilecek nedenim yok...
Bazen diyorum 1 ay görmesek birbirimizi birbirimiz olmadan yaşamak ne demek görsek. Hiç ayrı kalmadık. 5 ay sevgili 7 ay nişanlı sonra evlendik. 8 aydır da evliyiz işte.

Ama kendi düğün yapıp millet gelsin diye bekleyen mecbur iadei ziyaret yapmalı. Yok öyle benim için gelsinler, ben kimseye gitmem
Herkes sahte sahte gülüyor ya düğünde asıl ona katlanamıyorum Konu sahibinin eşide narsist (onu nerde çıkardı anlamadım) değilde düğün sevmediğini ve tanımadığı insanların düğününe gitmek istemediğini farklı sert bir yoldan söylemiş. Bunun eşi sevip sevmemekle alakası yok ki. Bende gitmiyorum sevmiyorum düğün diye esimidemi sevmiyorum ne saçma.

Mavera hani sen ayrılıyordun
Ayrılırken evden nasıl çıkılır gidilir gibi konu açmıştın
Ne Oldu avukatla falan konuşmuştun

Bir de bu saçmalık var evet.
Esim annem diye bahsetmiyorum annesinden diye kızıyordu.

Yüzüne zaten anne baba diyoruz.
Bahsederken senin annen benim annem diye geçmesinden daha doğal ne olabilir?

Bakın boğmayın kendinizi de boğdurmayin.
Size kendinizi ezdirin diyor muyum?

Aileniz, akrabalarınız arkadaşlarınız sizin için değerli.
Esiniz saygı duysun sizin ilişkinize engel olmasın yeter. Ötesi onun kararı olmalı..

Yalnız o beklenti içine girmemiş ki. şunu demiştiniz " Bana diyor ki, ben yemeğe gecikebilirim? Ben de dedim sen yoksana anlamı ne? " sonra tartışmışsınız..
Normalde tamam deseniz eminim tartışmaya dönüşmeyecekti. Yani aslında yanınız da olmasını ilk bekleyen sizsiniz.
ailenize karşı sevgili saygılı yaklaşıyor ne güzel işte. hangimiz kocamıza ya da karımıza ailesini sorarken sevgili anneciğim kayınvalideciğim annem babam ne yapıyo diyoruzki zaten hatta annemizin babamızın nasıl olduğunu merak etmeyen eşlerde vardır yani. Siz sanırım nereye giderseniz yanınızda gelecek ne yaparsanız yanınızda olacak bal dök yala bir eş aradınız fakat malesef böyle erkek sayısı oldukça az. Bunun egoistlikle alakası yok erkeklerin geneli böyle

Annen değil anan diyor. Ben bunu istemiyorum mesela. Annem anan diye hitap edebileceği bir kadın değil bunu o da biliyor. Ama bilerek yapıyor kendince

Bir soru sordum hani sen ayrılıyordun ne Oldu diye

Ya inanın öyle aramıyorum. Ama kuzen sayım çok az ve kardeş gibi büyüdük. Sıkı fıkı değilizdir buna rağmen. Eşimin boğulacağı bir durum yok bunu o da biliyor. Hiç fedakar değil.

Annen değil anan diyor. Ben bunu istemiyorum mesela. Annem anan diye hitap edebileceği bir kadın değil bunu o da biliyor. Ama bilerek yapıyor kendince

Kendi annesi için anam diye bahseden biri degilse eger.
Evet amacı saygısızlık..
Tavrınızı koyun. Bu cesareti bulmamalı

Kendi annesi için anam diye bahseden biri degilse eger.
Evet amacı saygısızlık..
Tavrınızı koyun. Bu cesareti bulmamalı
Yani benim anneme anam demediğimi biliyor bizim lugatta yok. Babası annesine anan napıyor gibi konuşur o da babayı örnek alıyo herhalde ama kv zaten annesine ana diyor.

Geldin mi felaket tellalı :) senden başka merak eden olmadı neden acaba. Olumsuz muhabbete bayıldığından olabilir mi.
Ben niye bayılayım senin actigin konular bunlar

Boşanıyordun bununla ilgili konun var bende sordum ne oldu o iş diye

Felâket tellagi ne alaka

Narsist değil bence sana kasıtlı olarak yaptığı bir şey yok sadece iletişim problemleriniz var gibi geldi. Yapmayı istediğiniz şeyleri sebepleri ve yapmazsanız üzüleceğinizi ekleyerek iletin. Erkekler bazen açık açık söylemeden anlamıyorlar.

Bunları anlatıyorum. Çok saçma ben tanımıyorum, tanımadığım insanlara neden gideyim. Paspas olamam. Ben gider gelirim. Böyle saçma saçma şeyler. Egosal konuşmalar. Yani evli adam sorumluluğu veya eşine değer veren sayan insan konuşması değil. Geçen haftada ilgisi az diye konuşmaya çalıştım, onda da kırıyor sonra ben kötü bir şey demedim ki diyor.

Sence şu an bunları konuşuyorsak boşanmış olabilir miyim ?
O zaman neden bu kadar insana yalan söylüyorsun
Durup durup konu açıyorsun yaptığın tek şey kocanı kötülemek bosanicaz demek
Ama bir şey olmamış gibi devam etmek

Hmm evet senin hislerine karşı alakasız demek baya çift terapisi alıyor musunuz önceden de sorunlar varmış sanırım

O zaman neden bu kadar insana yalan söylüyorsun
Durup durup konu açıyorsun yaptığın tek şey kocanı kötülemek bosanicaz demek
Ama bir şey olmamış gibi devam etmek
Burdan defolur musun? Fesat insan. Sen o pis kalpli yılanın tekisin. Herkesin konusuna salça oluyorsun. Burada boşanıcam diye söz mü verdim ben kıt akıllı. Ban yeme pahasına yazıyorum sana bunları çünkü sen gerçek hayatın eziğin tekisin. Sadece bana değil her konu sahibine salça oluyorsun. Eşik bekçisi seni. Sana hesap mı vereceğiz hadi defol.

bunlar narsistlik değil. Ailenizi istemiyor. Olabilir, herkes herkesi sevemez. baskılayıp bunaltmayın. Ailenizde onu çok sevdiklerini düşünmesini sağlayın, ufak ufak aklına girin. Annemde su huyunu seviyor, babam da sana oğlu gibi davranıyo vs diyerek aklını çelin. erkekler kukla gibidir, net bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…