Ama yapmayın böyle:) Aynı şeyi ben de kızıma öğretiyorum. Bana göre insanın başlıca mutluluğu kendisindendir. Sizin hatırınıza katlanılan her şey sizin suratınıza bir gün mutlaka çarpılır. O yüzden katlanamayacagı şeyler beklememeli insanlardan. Hayır diyemeyen, diyemediği için kendini suçlayan, yaptığı iyilikten pişmablık duyan insanlarla dolu toplumumuz.Çok haklısınız.
Hepsi analarının ürünleri!
Benimkinin şaheseri annesi!
Oğluna bu zamana kadar büyük küçük bildirmemiş, insanlık samimiyet öğretmemiş, hep sensin hep teksin oğlum diyen annesi.
Hayir kesinlikle bu tavizi vermeyin.Ben de vıç değilim, akrabalarım hiç değil. Düğündür ölümdür kaç kez oluyor ki.
Kuzenlerime böylesine mesafe koyan bir adam , yarın öbür gün davet etsem etseler gitmeyecek miyiz. Benim bağlarımı da zayıflatacak.
Sonra hayatı eşe bağımlı yaşar olmaktan korkuyorum.
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.Evet aslında benimde anlatmak istediğim buydu. Eşinizin karakteri bu değişmez malesef. Böyle insan düğünlere bile gitmez bence ama yine de giderim gelirim demiş size aslında elinden geleni yapıyor sizin için ince tarafından bakarsanız. Tabi ki bu sizin için yeterli olmayabilir fakat gerçek şu ki eşiniz bu karakterde bir insan ve o tek değil böyle insanlar bizim gibiler tek tükte olsa varBenim eşim alıştı mesela bana benim yerime cevap bile veriyor bazen ne diyeceğimiz ne düşündüğümü bildiği için.. sizin burada düşünmeniz gereken eşinizle bir ömür geçirebilir misiniz ?
Benim eşimde sizin gibi kendi ailesini veya bir insana kefil olacak derecede tanıyor gibi konuşuyor bazen ama inanın birşey değişmiyor benim için. Birşeyini görmüş soğumuş ters gelmişse bana bitmiştir düzelmez. Tek fark eşim hep birşeyleri kendi tırnağıyla yaptı o yüzden kimseye eyvallahı olmadan yaşıyot bu yüzden beni de birşey için zorlamamasının çok beklenti içine girmemesinin nedeni de budur belki. Kendi aileme böyleyken onun ailesine daha yakın olamıyorum nezaketen saygı sevgi çerçevesinde tabi ki bir çok şeyi yapıyorum. Fakat bu sefer zorlayarak oluyor samimi bularak yaptıgım şeyler şu hayatta daha az ve samimiyetsiz hiç birşey yapmak istemeyen biriyimsaygım, sevgim, sonsuz bugüne kadar tüm insanlara böyle oldu hayal kırıklığımda çok oldu bu yüzden kendi kabuguma çekildim. Her zaman haddimi mesafemi bildim. Fakat birşeyi sevmiyorsam sevmem evet kırmamak ya da mutlu olsun dşye yaptığım şeyler de çok oldu. Genelde yıpranarak olsa da oldu yapmaya calıstım.. eşinizin kendi ailesiyle çevresiyle tutumu nasıl ? Dışarıdan biri olarak onu tanımlasanız nasıl tanımlarsınız ? Bazı davranışları size has gelsede aslında onun yapısı olduğunu unutmamalısınız o sizin istemediğiniz ya da hiç tarzınız olmayan birşeyi yapmanızı beklese.. bunları düşünün ikinizde kötü insan değilsiniz sadece farklı bakıyorsunuz böyle düşünün
Özet olarak size diyor kiÇok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
Eşim genel olarak çevresinde sevilir ama kolay bir adam değildir arkadaşları da der bunu.
En son yaşadığımız durumundan örnek vereyim, babamı yemeğe davet etmiştim annem şehir dışında diye. Eşim biliyordu, tam da o akşam köyden dayısı gelmiş annesine. Bana diyor ki, ben yemeğe gecikebilirim? Ben de dedim sen yoksana anlamı ne ? Tartıştık vs. Sonunda baklayı çıkardı, ben olgun olsaymışım, babamı iptal edip dayıyı görmeye gidermişim. Babam ne de olsa yakında oturuyormuş darılmazmış durumu izah edince. Dayısı köyden gelmiş...
Yani kendi göstermediği özveriyi benden bekliyor ama bende hiç kredisi yok. Yani şu saatten sonra onun ailesiyle ilgili kimseye zerre samimiyetim yok. İçimden gelmez. Çünkü bana bunları yaşattı.
Henüz arkadaşlarımla hiç tanışmadı pandemi vs.
Onu da seveceğini sanmam.
Bir ömür geçer mi bilmiyorum..
O kısımda kafam karışık.
Mutsuzum.
Seviyorum ama sayılmadığımı düşündükçe yaşanacak gibi gelmiyor.
Annesinin eşinizi yetiştirirken hataları olabilir ama tüm yükü ona yüklemek de doğru değil.Çok haklısınız.
Hepsi analarının ürünleri!
Benimkinin şaheseri annesi!
Oğluna bu zamana kadar büyük küçük bildirmemiş, insanlık samimiyet öğretmemiş, hep sensin hep teksin oğlum diyen annesi.
O sizinle düğüne gidemem onu yapamam diyor ama beklentisi köyden gelen dayısın bile görmeniz. Çünkü o erkek ailesi erkek ailesi.Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
Eşim genel olarak çevresinde sevilir ama kolay bir adam değildir arkadaşları da der bunu.
En son yaşadığımız durumundan örnek vereyim, babamı yemeğe davet etmiştim annem şehir dışında diye. Eşim biliyordu, tam da o akşam köyden dayısı gelmiş annesine. Bana diyor ki, ben yemeğe gecikebilirim? Ben de dedim sen yoksana anlamı ne ? Tartıştık vs. Sonunda baklayı çıkardı, ben olgun olsaymışım, babamı iptal edip dayıyı görmeye gidermişim. Babam ne de olsa yakında oturuyormuş darılmazmış durumu izah edince. Dayısı köyden gelmiş...
Yani kendi göstermediği özveriyi benden bekliyor ama bende hiç kredisi yok. Yani şu saatten sonra onun ailesiyle ilgili kimseye zerre samimiyetim yok. İçimden gelmez. Çünkü bana bunları yaşattı.
O kısımda kafam karışık.
Mutsuzum.
Bence sevmeyin, sizi saymayan, önemseyen adamı sevmeyin artık.Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
O kısımda kafam karışık.
Mutsuzum.
Evet aslında benimde anlatmak istediğim buydu. Eşinizin karakteri bu değişmez malesef. Böyle insan düğünlere bile gitmez bence ama yine de giderim gelirim demiş size aslında elinden geleni yapıyor sizin için ince tarafından bakarsanız. Tabi ki bu sizin için yeterli olmayabilir fakat gerçek şu ki eşiniz bu karakterde bir insan ve o tek değil böyle insanlar bizim gibiler tek tükte olsa varBenim eşim alıştı mesela bana benim yerime cevap bile veriyor bazen ne diyeceğimiz ne düşündüğümü bildiği için.. sizin burada düşünmeniz gereken eşinizle bir ömür geçirebilir misiniz ?
Benim eşimde sizin gibi kendi ailesini veya bir insana kefil olacak derecede tanıyor gibi konuşuyor bazen ama inanın birşey değişmiyor benim için. Birşeyini görmüş soğumuş ters gelmişse bana bitmiştir düzelmez. Tek fark eşim hep birşeyleri kendi tırnağıyla yaptı o yüzden kimseye eyvallahı olmadan yaşıyot bu yüzden beni de birşey için zorlamamasının çok beklenti içine girmemesinin nedeni de budur belki. Kendi aileme böyleyken onun ailesine daha yakın olamıyorum nezaketen saygı sevgi çerçevesinde tabi ki bir çok şeyi yapıyorum. Fakat bu sefer zorlayarak oluyor samimi bularak yaptıgım şeyler şu hayatta daha az ve samimiyetsiz hiç birşey yapmak istemeyen biriyimsaygım, sevgim, sonsuz bugüne kadar tüm insanlara böyle oldu hayal kırıklığımda çok oldu bu yüzden kendi kabuguma çekildim. Her zaman haddimi mesafemi bildim. Fakat birşeyi sevmiyorsam sevmem evet kırmamak ya da mutlu olsun dşye yaptığım şeyler de çok oldu. Genelde yıpranarak olsa da oldu yapmaya calıstım.. eşinizin kendi ailesiyle çevresiyle tutumu nasıl ? Dışarıdan biri olarak onu tanımlasanız nasıl tanımlarsınız ? Bazı davranışları size has gelsede aslında onun yapısı olduğunu unutmamalısınız o sizin istemediğiniz ya da hiç tarzınız olmayan birşeyi yapmanızı beklese.. bunları düşünün ikinizde kötü insan değilsiniz sadece farklı bakıyorsunuz böyle düşünün
İkinizin de buraya kadarki yorumlarını okudum ve benim gibi insanlar da varmış görünce hoşuma gitti :) Ben de bana samimi gelmeyen ve içimden gelmeyen hiçbir şeyi yapamıyorum ve akraba ilişkilerim de sizin gibi. 6personalities testini yaptınız mı ben infj çıkmıştım, en nadir görülen tipmiş siz de mi öylesiniz merak ettimHayir kesinlikle bu tavizi vermeyin.
Onu zorlamayın ama kendi ilişkinizi onsuz da olsa sürdürün.
Davet de edin elbette. Davet edildiginizde de gidin.
Eşinizi zorlayamazsiniz ama.
Rica ederimÇok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
O kısımda kafam karışık.
Mutsuzum.
İlk kez duydum bu testiİkinizin de buraya kadarki yorumlarını okudum ve benim gibi insanlar da varmış görünce hoşuma gitti :) Ben de bana samimi gelmeyen ve içimden gelmeyen hiçbir şeyi yapamıyorum ve akraba ilişkilerim de sizin gibi. 6personalities testini yaptınız mı ben infj çıkmıştım, en nadir görülen tipmiş siz de mi öylesiniz merak ettim
Ücretsiz kişilik testi, tip tarifleri, ilişkiler ve kariyer önerileri | 16Personalities burdan yapabilirsiniz türkçe ama bi 10 dk alıyorİlk kez duydum bu testiNasıl nerede yapılıyor acaba yaptırmak isterim
İkinizin de buraya kadarki yorumlarını okudum ve benim gibi insanlar da varmış görünce hoşuma gitti :) Ben de bana samimi gelmeyen ve içimden gelmeyen hiçbir şeyi yapamıyorum ve akraba ilişkilerim de sizin gibi. 6personalities testini yaptınız mı ben infj çıkmıştım, en nadir görülen tipmiş siz de mi öylesiniz merak ettim
Ahahahahhaha Allah senı neetmıyee emi koptum yaaBunlar yuzunden narsist diyemeyiz ama okuz oldugu kesin
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
O kısımda kafam karışık.
Mutsuzum.
Ama kendi düğün yapıp millet gelsin diye bekleyen mecbur iadei ziyaret yapmalı. Yok öyle benim için gelsinler, ben kimseye gitmemDüğünlerden nefret ediyorum ciddi anlamda nefret ediyorum, özellikle sünnet düğünleri
Eşimle tartıştığımız konuların başında gelir, gitmemek icin elimden geleni yaparım. Coronada rahat ettiğim tek şey düğüne gitmemek oldu. Lütfen düğüne gitmek için insanları zorlamayın, lütfen
Evet ben bir şey yapmadım ki deyip duruyor her kavgada. Özür dilememek için.Narsist değil ama sanırım kendini fazla gururlu sanıyor. Kibirli, egolu biri bence eşiniz. Böyle biriyle de hayat oldukça zor olmalı. Eminim tek sorununuz bunlar da değildir böyle bir adamla. Hatalı olsa özür bile dilemez böyleleri.
Gönlümü aldığını çok nadir hatırlarım. Hep ben gidiyorum. Ne de olsa evliyim nereye kadar tribim diye. Huzursuzluğu sevmediğim için. Kadın o erkek ben.Narsist değil ama sanırım kendini fazla gururlu sanıyor. Kibirli, egolu biri bence eşiniz. Böyle biriyle de hayat oldukça zor olmalı. Eminim tek sorununuz bunlar da değildir böyle bir adamla. Hatalı olsa özür bile dilemez böyleleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?