Eşim narsist olabilir mi? Bu evlilik mi? Ne yapmam gerekiyor? Gitmek de kalmak da çok zor..

Ben olmasi gereken her şeye itaat ediyorum ama bazı şeyler de mecburi olmalı bu hayatta onları yaptığım için günaha girdiğimi veya itaatsiz olduğumu yani ona saygısız olduğumu düşünmüyorum o yzuden öyle dedim. Yapmak istediğim her şeyi yapamasam bile yapabildiklerimi yaptım demek istedim yoksa mümkün mü hayatı geçirmek elimden geldiğince Allahın izin verdiği her şeyi yaptım eşim izin vermese bile

Buna izin verecek mi? Meraktan soruyorum

Dr konusunda ondan izin almak istemiyorum açıkçası gidicem gelicem sonra söylerim elbette ama ilk aşama da söylemem zaten kavga etmek tartışmak mantığıni kullanan biriyle olur sabit fikirli biriyle tartışıyorum artık uzun zamandır. Ben bir şeyleri yapmaya devam edicem o karar versin yaparsan boşarm dediği şeyleri yapalım bakalım boşasn bende rahat ederim . Daha kolay olur hemen karşılıklı biter daha iyi

senin özgüveni tamamen bitirmiş. o yüzden hareket edemiyorsun, kendini ifade edemiyorsun, göz teması kuramıyorsun, boşanamıyorsun, kendinden sürekli şüpheye düşüyorsun, sana iftira atıyor hakkını bile savunamıyorsun. bu senin suçun değil. böyle yapmış seni. ezmiş parçalamış kişiliğini. bir kırılma noktası yaşayacaksın. ya tokatla ya şiddetle ya da yıllar içinde. o zaman ben böyle acımasız bir insanla nasıl evlenmişim ki diyeceksin. bu tarz adamlar arada iyi davranırlar ki kuş yuvadan uçmasın. senin hatırladığın bir iki iyi anı işte bu anılar. senin algılarınla oynuyor. bilerek ve isteyerek. olmayan olayları yapmışsın gibi uyduruyor.hastalıklı bir durum. gerçekten hasta biriyle evlisin. kendinde suç arama. sağlıklı evlilik böyle olmaz.

İnterneti elinizden almadığına şaşırdım. Akıl tutulması mıdır basiret bağlanması mı bilmem ama ayrılın bu ne siz idam mahkumu musunuz? Bir de çocuk istiyorsunuz.
3 yıllık evliyim diyorsunuz. Bu adamı çocukla düzeltirim diye düşünerek çocuk diyorsanız kusura bakmayın ama çok beklersiniz. Kendinize hayatı zehir etmeyin.

Hah şöyle bir hayatın içinde bir de cocuk yap.
Sen az cektin bir de cocuğum ceksin.
Hatta kız cocuğu yap mümkünse onun da ruh sağlığı bozulsun bir ruh hastası olarak büyüsün o da. Kafayı yemişsiniz siz.

İnanamıyorum bazen. Eşim istemedi yapmadım eşim istemedi gitmedim arkadasım yok ailem gelemiyor vs. Siz ne içip neyin kafasını yasıyosunuz ya?

Eşinizin izin vermediği ne yapbildiniz mesela?

Hala çocuk lafını ağzınıza alabildiğinize göre sizin şuur iyice gitmiş. Eve tek esir yetmiyordu, bir can yoldaşı olsun da zindanda sıkılmayayım mı diyorsunuz, ne diyorsunuz? Ne yapmanız gerektiği o kadar belli ki. Sanki mutluluktan ölüyorsunuz da, günahsız bir yavruyla bu mutluluğu taçlandırayım diyorsunuz. Yok artık yani. Bir psikologa gidin siz. Şu koca dediğiniz ruh hastası asalaktan kurtulmanızın tek yolu önce şuurunuzu geri kazanmak.

Bu kadar konu konusuldu. Adam yapmanizi istemedigi konularda sizi bosanmakla tehdit ediyormus. Siz de terapiye gidecegim madem oyle bosasin demissiniz. Gercekten sizi bosayacagini mi dusunuyorsunuz?

Ben size bu isin bir sonraki adimlarini yazayim, anahtariniza el koyarak; Ise giderken kapiyi kilitleme, telefonunuza el koyma, varsa ev telefonunu sifreleme, kiyafetlerinizi parcalama(sokaga cikacak kiyafet bulamayin diye), daha da ilerisi agziniz yuzunuz mor halde "zaten bu sekilde sokaga cikamam" diyen yeni bir siz. Bunlari ilk siz yasamadiniz, son yasayan da siz olmayacaksiniz. Psikolojik siddetin her turlusunu size uygulamaktan cekinmeyen, icinde Allah korkusu olmayan adam, size fiziksel siddetten de cekinmeyecek.

Dilerim bu yorumdan sonra aydinlanmanizi yasarsiniz. Bosanma kelimesinin sadece sizi sindirmeye yonelik bir blof oldugunu da kavrarsiniz, bu siddeti daha da ileri seviyelerde yasamamak icin. Neyse siz haziranda hamile kalma trenini kacirip pms doneminde hormonlariniz tavanken boyle bir giri yazmissiniz, temmuz gebelik basliklarinda calismalarinizi goruruz artik.

Benim sinirlerim bozuldu artik konuyu takip etmeyecegim.

Adam bence hasta şizofren gibi sanki. Ama senden akıllı. Çocuk istemiyor en azından. Sen de düşünmeden bencilce çocuk istiyorsun .

inancına uygun yaşayan bir insana benziyor eşiniz. Ben bir tuhaflık göremedim, hatta oldukça tutarlı, narsistle alakası yok... belki biraz daha anlayışlı yaklaşırsanız siz de kabullenebilirsiniz, sonuçta bilerek evlenmişsiniz, sonradan olmamış ki

çarşafı şeriften sonrasını okumadım desem yalan olur ama bana baya baya feyk geldi. eminim burda başka çarşaf giyen üyeler vardır da bunu özellikle belirtme ihtiyacı duymadılar hiçbir zaman.

bu konu uzun zamandır bdvde okuduğum en ezik en rezil konuydu. müslüman kula kulluk etmez eğer bu kadar dindarsan bilmen gerekirdi. hala çocuk falan demiş, o adamdan o çocuğu yapandan Allah hesap sormayacak sanıyosun çünkü kader mevhumundan bihabersin. ya da cidden troll olduğunu düşünmek istiyorum. kafada uydurduğun kendince on numara bi çarşaflı kadın tezahürü var, onu anlatıp milleti kışkırtmak istiyorsun.

konu sahibinin isteği olsun, tamam canım karısı çarşaflı adamların hepsi rerörere.

Narsist eş konularının başlıkları hep aynı mı yoksa bana mı öyle geliyor sanki hep aynı kişi yazıyor

Aman bacim aklini basina topla sakin cocuk yapim deme biran once ayrilmaya bak senin kimseye ihtiyacin yokki mesleginde varmis gul gibi delimisin cekiyosun bu adami hayata bidefa geliyosun unutma ömrünü degmeyen biri icin heba etme ailen destek cikmazsa bile kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin oncelikle kendine guven ozguven cok onemli boyle durumlarda

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Hayat senin hayatın en doğru kararı da sen verirsin.

Şu itaat kelimesinden nefret ettim bu konuda ya. Kocan kutsal falan değil bu kadar ezik olma. Hala psikolojik destek falan demişsin. Müge Anlı gibi çıldırtacak bu konu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…