- 22 Haziran 2020
- 75
- 17
- 8
- 33
- Konu Sahibi Hayatin Asli
-
Aynen ya.anne bana yapınca evden kaçarlar. Koca yapınca katlanırlarAtan ayakların yere bassın baba evine degil kendi hayatına gidebilecek konuma gel her şey kolay olur.Bırakma kendini.Yok dediğini yapiom yok mutlu ediom ceza verio O KİM????Baban yapsa katlanır miydin?İyi misin?
Canım bizde sana hak ediyorsun demiyoruz zaten, hak etmediğin için kac kurtar kendini bizim seni anlamamızı bekleme bile yap yapacağıni hemen...Asla neden kötü yansıtaym sadece biri boşanmak bile normal karşılanmaz şimdi ailesinde belki demiş. Genelde eskiden Doğu da boşanmak yoktu o nedenle böyle bir durum yok dedim. Ailem bana işkence ediyordu demiyorum ki sadcee onlarda psikoLojik olarak iyi davranmıyordu ama elbette evlatlarıym ben mutlu değilim desem bırakmaz lar dedim. Çok zor değil anlamak herkes neden bana saldırıyor anlamıyorum. Çok güzel bir üslupla yazabilirsiniz. Sanki herkes sen hak ediyorsun bunları çekmeye devam etmeye getirmiş. Burada böyle yazmak bir şeyi değiştirmez ben sizden söyle yaparsan iyi olur cümleleri duymayi beklemiyorum sadece haklısın kötü şeyler ben olsam hiç bu kadar bile beklemem falan denilir en kötü yani ben onu size iyi göstermeye calismiyorum
Sorun tamda bu siz mükemmel olun, ben bir bireyin ve mükemmelim deyin, belki mükemmel olduğunuzu düşünürseniz katlanmazsiniz bunaTercih yapmadığın şekilde kimsenin önüne geçmiyorum. Ki hazırlanirken bırakmak gibi bir amacım yoktu sadece sonradan şunu düşündüm tek bir şehir de kalınmayacak ve eşim memur değil nasıl başka şehirlere gidicem en iyisi yazmayaym memurlugu diye düşündüm ve çarşaf konusunu değil farkindaysaniz her şeyi ayrıntılı anlattım sebep iyice bilgi sahibi olun diye ne alakası var ben asla kimseyi yasantisindan dolayi yargılamam kendimi de kimseden yüksekte görmem her zman alcakgönüllü olmusumdur herkesin başka bir huyunu güzelliğini bulup ne güzel deyip İmrenmisindir . Ben kendini mükemmel zanneden biri değilim
Sen psikoloğa gidip yine birseyleri düzeltme derdindeysen gitme... Önce o evden çık git sonra kendini düzeltmek için gidersin yineYazdıklarınızı okudum düşündüm, yorumladım. Herkesin üslubu farklı olsada biliyorum anlattıklarım çok ağır olduğu için kızgınsınız ve haklısınız. Bu hafta psikolojik danışmanlık alicam randevu aldım. Zaten aylardır istiyrodum. Şu korona bitsin diye bekliyordum. Ve yavaş yavaş kendimi eski halime getircem inşAllah. Bu süreci kolay atlatmak için güçlü bir psikolojiye ihtiyacım var öncelikle sonra da hakkımda hayırlısı inşAllah olması gereken işlemleri başlatıcam. Herkese teşekürler..
O dizide yasananlarin bir temeli, bir nedeni vardi en azından, arkasinda koca bir tarihi acı yatiyordu , konu sahibinin boyle bir hayata katlanmasınin hicbir gecerli sebebi olamazUnorthodox isimli bir yapım var Netflix‘te. İzleyenler hak verecektir bu konuda yaşananlarla çok benziyor. Oradaki kız kaçıp özgürlüğüne kavuşmuştu. Umarım burada da aynısı olur.
evden nasıl çıkacaksınız peki... Ne diyeceksiniz? izin verir mi psikologa gitmenize ?Yazdıklarınızı okudum düşündüm, yorumladım. Herkesin üslubu farklı olsada biliyorum anlattıklarım çok ağır olduğu için kızgınsınız ve haklısınız. Bu hafta psikolojik danışmanlık alicam randevu aldım. Zaten aylardır istiyrodum. Şu korona bitsin diye bekliyordum. Ve yavaş yavaş kendimi eski halime getircem inşAllah. Bu süreci kolay atlatmak için güçlü bir psikolojiye ihtiyacım var öncelikle sonra da hakkımda hayırlısı inşAllah olması gereken işlemleri başlatıcam. Herkese teşekürler..
Dini konu yasak olduğu için fazla detaya giremesem de yaşadıklarının bir kısmının yanlış din anlayışının sonucu olduğunu da hissediyorum ben.O dizide yasananlarin bir temeli, bir nedeni vardi en azından, arkasinda koca bir tarihi acı yatiyordu , konu sahibinin boyle bir hayata katlanmasınin hicbir gecerli sebebi olamaz
evden nasıl çıkacaksınız peki... Ne diyeceksiniz? izin verir mi psikologa gitmenize ?
Evet dini yorum yasak o yuzden sadece dusununce sana hak veriyorum diyebiliyorumDini konu yasak olduğu için fazla detaya giremesem de yaşadıklarının bir kısmının yanlış din anlayışının sonucu olduğunu da hissediyorum ben.
Çünkü eşi kendisine itaat etmesini istiyor, o da eşim ne isterse yapıyorum diyor, iyi bir şey olduğunu düşünüyor. Bazıları dinde kadının erkeğe itaat etmesi gerektiğini düşünüyor maalesef. Perdeden baktırmaması, dışarıda başını yerden kaldırmaması, eşinin istemediği misafiri eve almaması, tv net yasak olması vs, parçalar birleşiyor.
Muhtemelen kocası olacak adam da bunu kullanıyor.
Tabi bu benim varsayımım, bilemem ne kadar doğru, konu sahibi daha iyi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?