- 14 Mayıs 2020
- 43
- 30
- 1
- 39
- Konu Sahibi denizindalgasesi
-
Sen bir gelsene şöyle.ne iftirası atmışım? Sen iftira attın işte şimdi bana.tüüüüüBak bu yaptığın haktır.
Yönetime tonlarca yalan siraladin, iftira attin.
Yonetim hakkında suç duyurusunda bile bulunabilir.
Lan ergen yine burdasın!! Hiç utanman yok, konuların tamamen sahte. Utanmadan yurt arkadaşlarından vs yazıyorsun. Kadınlar neler yaşıyor, sen bu insanların duygusuzlaştırılmasına neden oluyorsun. Senin yüzünden gerçek yardıma ihtiyacı olanlara sahte diye yardım edilmeyecek. @Mune @Kazen şunu atın lütfen.
ben ne yangınlar gördüm hesabı ve diğer hesapları. olaylar gerçek bile değil.
benneyanginlargordum ü demiyon di mi karışıklık olmasın.
Evet sağol canım konuşalrım anlattıklarımmgerçek.sence benim yüzümden mi bitti evliöiğm?Ben konularının gerçek olduğuna inanıyorum, ilk canimyavrummm kullanıcı adı ile başlamıştı kk maceram ama sonra sürekli başka kullanıcı adıyla banlanınca boşanma öncesine yönelik konular açmaya başladın.
Konularında hep dedim feci takintılısın ama tedavi olmadan atlatamazsın bu durumu.
Konuları gercek ama gecmıs te kalmıs yeni gıbı bahsediyor?Ben konularının gerçek olduğuna inanıyorum, ilk canimyavrummm kullanıcı adı ile başlamıştı kk maceran ama sonra sürekli başka kullanıcı adıyla banlanınca boşanma öncesine yönelik konular açmaya başladın.
Konularında hep dedim feci takintılısın ama tedavi olmadan atlatamazsın bu durumu.
Valla öyle oldu korktum.
Beni neden karıstırdıgını anlamadımValla öyle oldu korktum.
Aynı yorumun içine sokunca noluyo da?Beni neden karıstırdıgını anlamadımQueenGenepil kadını tanıdım diye aynı yorumun ıcıne neden soktun ki?
Canım bir sonraki üyeliğimde burda konu açmicam sana özelden yazıcamBen konularının gerçek olduğuna inanıyorum, ilk canimyavrummm kullanıcı adı ile başlamıştı kk maceran ama sonra sürekli başka kullanıcı adıyla banlanınca boşanma öncesine yönelik konular açmaya başladın.
İstemiyorum bisey olmasına gerek yok, hoslanmıyorum?Aynı yorumun içine sokunca noluyo da?
Harikasınİstemiyorum bisey olmasına gerek yok, hoslanmıyorum?
Sen sakin ol. Gayet kötü niyetlisin. Tek amacın ilgi çekmek, gerçek hayatında o kadar silik hissediyorsun ki içten içe burada farazi kimlikle, bizden sana yazılan yazıları güya kendince dalga geçerek okuyorsun.Ya sakin ol lütfen benim kötü niyetim yok
ay tabi ki ondan bahsetmiyorum huzuristiyorumbenneyanginlargordum ü demiyon di mi karışıklık olmasın.
Haklısın vallahi. Şu diğer isimlerine bakarken karışıklık oldu.
Her ikinizin de hatası vardı ama eşin anlattığına göre seni kullanmış hatta daha önceki evliliğinden çocuğun nafakasını sana ödetmişti. Bir de ablasına özelinizi yatak olayını bile anlatması zaten nasıl bir karakterde olduğunu gösterir.Evet sağol canım konuşalrım anlattıklarımmgerçek.sence benim yüzümden mi bitti evliöiğm?
Bi dur ortalık karışık zaten ya.Harikasın
Evet geçmişe takıntılı bir türlü çıkamıyor o çemberden.Konuları gercek ama gecmıs te kalmıs yeni gıbı bahsediyor?
İnsallah cıkarEvet geçmişe takıntılı bir türlü çıkamıyor o çemberden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?