Eşim narsist olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bir şey daha söyleyeceğim konularında sen olduğunu hemen anlıyor ve şikayet ediyordum çünkü hep aynı takıntı ile devam ediyordun.
Zalım Kazen dediğin adam özelden zaten dertli bir de biz atmayalım siteden diye özelden yazmıştı bana.
Yani anlattığın gibi değil sana çok şans tanındı ama sen yine aynısını yaptın.

Siz iyi niyetli inanarak yazıyorsunuz, karşınızdaki gerçek bir profil değil. Hayali bir hikaye ve burada saf vs de değil. Benim de yazmamam gerekir, çünkü bir şekilde istediğini yapmış ve ilgi göstermiş oluyoruz.

Kesinlikle evet

Yine gelecek zaten. Ben konusunu başından beri takip ettiğim için senaryo olduğuna inanmıyorum.
Ama dediğim gibi takıntılarından kurtulması için tedavi olması lazım.

C canimyavrumm Y yildizliyagmurlugeceler G gunesdogacakbence S sadece huzur istiyorum B birkusolsam D denizindalgasesi

Mune Kazen

Konu sahibi, bu günlerde yarın yokmuş gibi Lucifer izliyorum ve senin durumunu oradaki cehennem tasvirlerine çok benzettim.
Dizideki cehennem de öyle atesli, buzlu bir yer değil. Gidenin en kötü anısını, en pişman olduğu, en 'baska türlü yapsam herşey farklı olabilir miydi?' diye düşündüğü şeyi tekrar tekrar yapıp aynı sonucu yaşayıp tekrar tekrar acı çekiyorlar.
Mesela bir karakter hiç istemezken kardeşini bıçakladi. Cehenneme gittiğinde tekrar tekrar tekrar, hiç istemediği halde kardeşine bıçağı saplayip aynı acıyı /pişmanlığı çekip durdu.
Yani böyle bir kurgu.
Senin konun da bu cehennem hikayesi gibi.
Yaşanmış olmasından pişman olduğun, farklı davranıp farklı sonuçlar almak istediğin , hala kurtulamadğin acı verici olayları tekrar tekrar tekrar tekrar gözünde canlandırıp yine aynı sonuca variyorsun.
Çok üzücü...

kendine bir iyilik yap ve anlasmayi bozup yeniden yavrunla duzenini kur..omur dedigin nedirkii goz acip kapayana kadar eee ozaman neden ziyan edesin densizin biriyle..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…