- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi denizindalgasesi
-
Ama sen dalga gecer gibi gercek olmayan seyler yazıyorsun.Ne değişecek bana bir söylesene.mune beni siteye kabul etmiyor.açık açık yazsam ben buyum diye yine şikayet edeexejler
Tamam sözYa üşenmiyor oluşunu kiskandım. Eski kullanicı adıni yaz da biz ordan ön hazırlık yapalım gelecek konulara.
Ya evli değilim ama bunlara takıldım desem hastamısın boşanmışsın bitmiş vs diyip duruyorlarAma sen dalga gecer gibi gercek olmayan seyler yazıyorsun.
Evlı degılsen evlı gıbı gıbı yazıyorsun mesela.
Soyle ben evlı degılım ama bunlara takıldım de, gene yardım ederler sana.
Ne bıleyım psikilojini gercekten anlamiyorum Allah gercekten yardımcın olsun
Elli tane sans verdiler kullanmadın simdı ızın vermezselerde haklılar zaten.Tamam haftaya da açık açık yazacam ben buyum diye bakalım ne olacakmo zaman
Asla dalga geçme niyetim yokAma sen dalga gecer gibi gercek olmayan seyler yazıyorsun.
Evlı degılsen evlı gıbı gıbı yazıyorsun mesela.
Soyle ben evlı degılım ama bunlara takıldım de, gene yardım ederler sana.
Ne bıleyım psikilojini gercekten anlamiyorum Allah gercekten yardımcın olsun
Niye evlendi yayo sevmiyo sadece.
Sen öyle diyorsan !Bence de canık estagfurullah aynen öyleyim
Bak bu yaptığın haktır.Tamam söz
Paardon?? Ne iftirası ???Bak bu yaptığın haktır.
Yönetime tonlarca yalan siraladin, iftira attin.
Yonetim hakkında suç duyurusunda bile bulunabilir.
Görüşürüz canımHer defasında değişik alışılmamış kullanıcı adları buluyorsun bravo ama tek bir sorun var artık o kadar iyi tanınıyorsun ki konularından anında sen olduğun anlaşılıyor.
Neyse haftaya görüşürüz artık
Beni atın da ben ne yangınlar gördüme dokunmayın.o benimle aynı kişi değilLan ergen yine burdasın!! Hiç utanman yok, konuların tamamen sahte. Utanmadan yurt arkadaşlarından vs yazıyorsun. Kadınlar neler yaşıyor, sen bu insanların duygusuzlaştırılmasına neden oluyorsun. Senin yüzünden gerçek yardıma ihtiyacı olanlara sahte diye yardım edilmeyecek.Mune Kazen şunu atın lütfen.
ben ne yangınlar gördüm hesabı ve diğer hesapları. olaylar gerçek bile değil.
Hoşbulduk canımHoş geldin sadecehuzuristiyorum
alt benliğin, sen Şerafettin o şerifeBeni atın da ben ne yangınlar gördüme dokunmayın.o benimle aynı kişi değil
Vallahi de billahi de yazdıklarım gerçek ve ergen değilimLan ergen yine burdasın!! Hiç utanman yok, konuların tamamen sahte. Utanmadan yurt arkadaşlarından vs yazıyorsun. Kadınlar neler yaşıyor, sen bu insanların duygusuzlaştırılmasına neden oluyorsun. Senin yüzünden gerçek yardıma ihtiyacı olanlara sahte diye yardım edilmeyecek.Mune Kazen şunu atın lütfen.
ben ne yangınlar gördüm hesabı ve diğer hesapları. olaylar gerçek bile değil.
Ya sakin ol lütfen benim kötü niyetim yokalt benliğin, sen Şerafettin o şerife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?