Eşim ne haltlar karıştırıyor yardım lütfen;(((

Kendisi nden kızlarla aynı ortamda çalışıyor da eşine izin vermiyor o zman sende istifa et sadece erkek ortamında çalış de bakalım ne tepki verecek

Çalıştığım şirkettin şubesindeki tek bayan benim eşim hiç sorun etmiyor onun çalıştığı yerde de 2 erkek 6 bayan falan var ben de sorun etmiyorum, karşılıklı güven meselesi sanırım...

Kendisi nden kızlarla aynı ortamda çalışıyor da eşine izin vermiyor o zman sende istifa et sadece erkek ortamında çalış de bakalım ne tepki verecek

Ne diyorsun sen olur mu öyle şey, erkek bizim atamız her şeyimiz söylenir mi hiç taş olur sonra kadın taş

Kızlar sarksın yada sarkmasın benim eşimin kız dolu bi sohbet grubunda işi olamaz..!
Sizi çalıştırmaması da sırf erkekler için saçmalığın daniskası. Resmen eşine güvenmiyor.. Neden acaba yoksa kendisi evli bile olduğu halde o hemşirelere çaktırmadan sarktığı için mi..

Adam sizin erkekli ortamda çalışmanıza katiyen karşı çıkıyorsa burdan şunu anlayabiliriz. Demek ki onun düşüncesinde erkek kadın aynı işyerinde çalışırken sadece iş yapmıyorlar, yani işten başka yerlere de konu çekiliyor. Kendi bulunduğu ortamdan biliyor olabilir bunu. Diretin başka yerlere başvurun, onun dediğini yapmayın kendinizi ezdirmeyin.

Bence de ikiniz de bir tuhafsiniz. Kiskancligi sagliksiz, uclarda yasayan tiplerden.
Ayrica esinizden genelevde calisir gibi bahsetmenize sinir oldum. "Kari kiz icinde" filan. Ayip denen bir sey var. Kelimelerinize dikkat edin.

İkiniz de problemlisiniz ya böyle hayat zor değil mi ? adam aldatacaksa her türlü aldatır bi gruba davet edildi diye ne oldu yani. Eşin de paranoyak hepimiz erkeklerle çalışıyoruz kimse de bizi yemiyo

Zaten sarktıklarını söölemiyorum canımı sıkan diğer ikisini niye dahil edilmediği bu arada tlf giriorum pardon yazım hatalarından ötürü

Sizin diğer konunuzu okumuştum ama yorum yazmamıştım.bence siz diğer erkeklerde ekli olsaydı yine sorun ederdiniz.fazla hassassınız.

kendisinin yaptığı birşeyi . . karısına yaptırmayan bi erkek masum olamaz bana göre .

Canim bizimde whatsapta kulup/bazi etkinlikler icin gruplarimiz oluyo bazilarinda ben tek kizim bu demek degilki onlar bana yada ben onlara karsi bisey hissediyorum bence bu konuya fazla takilma ama esinin yaptiklarida normal değil biraz sinir bozucu bi tip

Bu kadar kıskanmayın dicem ama eminim elinizde degilir ozaman içiniz rahat etsin istiyorsanız eşinizin arkadaşlarıyla sizde tanışın sizde arkadaş olun hem içiniz rahat rder hemdr sizde arkadaş edinirsiniz ama eşinize sert çıkışla bunu söylemeyin çünkü eşiniz beni kontrol ediyor diyerahatsı olur inada bindirir belki hiç sizin sandıgınız gibi bir ortam yoktur benim başımdanda bu tarz bi olay geçti en iyi yol bu bence

bence eşini çok bunaltma kıskandığını ona belli etme uzaktan uzağa kontrol et ama kıskandığını ya da onu takip ettiğini bilmesin.
zaten yapacak olan en profesyoneli olsa yakalanıyor,senin işine gelince şimdilik kabul et çalışma fikrine alışır ilerisi için problem çıkarmaz belki.

ayrıca eşin sana ruh hastası teşhişi koymuş
bu durumda kendisi ne oluyor ?

Hahaha cok güldüm aynen erkek olunca sorun olmuyor ama işin içine karısı girince çalışamaz

eşini ekleseydin hem ne konuştuklarını öğrenir rahatlardın.bende 8 erkek içinde tek bayanım sonuçta herkez evine katıkı ve geçim için çalışıyor ve içiniz rahat etmiyorsa çalışma arkadaşlarıyla tanışın.eşinizin sizin çalışmanız hakkındaki tavrıda çok yanlış

Ben ve nisanlim da saglik sektorunde calisiyoruz ayni kiskanclik krizlerini seneler evvel bende yasiyordum. Bunun sebebi etrafta gordugum sadece erkek calisanlarin degil ozellikle bayanlarin eslerini sevgililerini nasil aldatip baskalariyla flortlesmenin otesine gecislerine sahit olmamdi. Ama bir zaman sonra bu kiskancligin sadece iliskimize zarar verdigini fark ettim. Eger esinize guveniyorsaniz, sizinle her seyi paylastigina inaniyorsaniz birbirinize sayginiz varsa bu kadar kendinizi yipratmayin. Esiniz buyuk ihtimalle kendi calisma ortaminda gordugu seviyesizlikler yuzunden sizin calismaniza engel olmaya calisiyordur. Hastane ortami gercekten cok yilisik bir ortam. Kendi ortami yuzunden sizin calisma hayatiniza engel olmasina izin vermeyin, calisma konusunda israrci olun ihtiyaciniz oldugunu guzel bir sekilde ifade edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…