Eşim ne haltlar karıştırıyor yardım lütfen;(((

1.si eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek ile hata yapıyorsun.
2.si özgürlüğünden ödün vermek ile hataların en büyüğünü yapmışsın zaten... Önünde bir engel yoksa kariyerine odaklan ve kendini geliştirebileceğin bir yer aradığını söyle... Ayrıca bu devirde cemaate baglı çalışmak çok sakıncalı zaten bundan sonra girdigin girecegin yerlerde sana engel olabilir. Eşine söyle biraz akl-ı selim olsun seni malı gibi değil bir birey olarak görsün biraz... Sen de aynı şekilde.

Mesleği gereği bayansız ortamda asla çalışamayacak eşiniz.. bunu kabullenip evlenmişsiniz boşuna hayatınızı eşinizi didikleyerek geçirmeyin.. ama sorun şu sizi neden çalıştırmak istemiyo erkeklerin olduğu yerlerde oraya takıldım..

Sen erkeklerin oldugu yerde calissan dunyadaki tek kadin sen oldugun icin hepsi sana olur... esin dunyadaki tek erkek ya calistigi yerdeki tum kadinlar kizlarda ona olur... tek dunyada sizz varsiniz ya herkes size olur... ikinizde pek normal kafada degilsiniz... yardim almanizi oneririm...

Sonlarına gelene kadar seni suçladım ama sonra hop dedim. Kişi herkesi kendi gibi sanar. O iş yerinde ne yapıyormuş ne gözle bakıyormuş ki kadınlara içi rahat etmezmiş? Ne kadar basit muhabbetler, ne kadar özgüven eksikliği...

tarafların ikisi de son derece sorunlular bence.. bu tip düşüncelerle neyseki birbirinizi anlayacak eşlerle evlenmişsiniz. yazacak başka bir şey bulamıyorum..

Çok kıskançlık böyle yapıyor işte güvensizliğe kadar itiyor. Sonrasına sevgi SAYGI kalmıyor. Bende çok kıskançtım artık dizginlemeye çalışıyorum kendimi. Sende denemelisin.

ilk durumda bayanların ağırlıklı oldugu bir ortamda calıstıgı için ve dger söyledikleride mantıklı geldi birsey gizledgini düşünmüyorum esinizi.bos yere üzülmeyin.sizi calıstırmaması konusunda haksızlık yapıyor.sizin gbi oda anlayıs göstermeli size.karsılıklı güven olmalı.

Fikir zikir meselesi

Eşinin bayan olmayan bir yerde çalışması mümkün değil mesleği malum, lütfen kendine bu konuda hakim olmaya çalış. Evliliğin yıpranır.
Ama sende onun bulduğu işte çalışmayacağını söyle. Cemaate bağlı yerde çalışma. Görmüyor musun ortalık malum. Suçsuz yere bile fişlenirsin falan. Eşin olabilir ama bu kadar kısıtlayamaz özgürlüğünü hele ki iş hayatında.

Mühendislik fakültelerinde de çok erkek olduğu için kızlRa sarkarlar derler ama hiç sarmıyorlar üstelik bi yerden sonra kızlar erkekleşmeye Başlıyor yani insan yine karakteri nasılsa öyle gidiyor,çapkınsa yapacağı varsa yapıyor yoksa yoluna bakıyor,bir de eşiniz bu kadar kıskançça size karşı,dikkat ediyordur bunlara emin olun.Onun dışında eşinize de inanın bence söylediği mantıklı geldi.Son olarak bazı kadınlar da genelde evli erkeklerle çalışmayı daha verimli buluyor.çünkü hem erkekler evlendikten sonra daha sorumlu oluyor yani işini iyi titiz yapıyor hem de kadınlardan daha az konuşuyorlar ve bir kadının bi Kadınla anlaşmasından daha kolay anlaşılıyorlar.

Eşine güvenmeyi öğrensin diye dedim yoksa emin olun benden daha kıskanç ve erkeklerle samimiyeti en uzak noktada bırakan biri yoktur.

Madem bu kadar rahatsızlık duyuyorsun, niye whatsaptaki gruptan çıkıyorsun? Whatsapp gruplarında sohbet geçmişi silinmiyor diye biliyorum, muhabbetlerinden anlardın durumu. Eline fırsat geçmiş kaçırmışsın.

Çok abartmıyor musun? Sen de kadınların olduğu bir yerde öalış ne var ki bunda. Eşin de kıskanabilir seni

tabi ki kızlar konu sahibinin eşi için ölmüyodur. ama ben burda sevgilileriyle cıktıkları tatillerde birbirlerinin sevgilisine aşık olan insanlar okudum ya. iş arkadaşları sonucta evet konusabilirler ama iş yerinde işle ilgili konussunlar whatsapta grup kurmanın kaynatmacanın anlamı yok bence.net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…