Eşim ne haltlar karıştırıyor yardım lütfen;(((

Ya ben bu tarz Yorumları yapanları anlamıyorum tabii ki kimse kocam için ölüyorlar demiyo ama ; öyle kızlar varki adamın Karısını görünce inadına gıcıklığına daha samimi daha yılışık davranan tipler var. Helede adamın Karısı güzelse kıskançlıktan değişik değişik hareketler yapan tipler bile var . KarısıAllah art niyetli insanlardan uzak tutsun karşılaştırmasın inşallah.

Kıskanç biri değilim bu yüzden yazmıyorum yazacaklarımı; kişi kıskançsa eşini kıskanabilir bu durumda. Bu durumu neden yerden yere vurdunuz anlamadım.
Kişilikler ,yaşantılar ,beklentiler farklıdır.
...
Bence eşinizin dediği yerde çalışın. Hem çalışmak size iyi gelecektir hem de maddi özgürlüğünüz olacak.
Herkes kendinden sorumlu. Eşinizle ilgili tedbirleri alın gerisini boşverin. Nr kadar kısıtlarsanız kısıtlayın yapacak yine yapıyor.
Whatsup için ise gereksiz goruyorsanız izin vermeyin. Empati kurmasını söyleyin.

keşke herkes sizin gibi fikrini yazan Kişiyi kırmadan anlatabilse tebrik ediyorum

Ben belli dozda kıskançlığı anlayabilirim eşler arasında.
Bence whatsap grubu konusunda haklısınız.
Ne işi var tek erkek başına kadın muhabbetleri içinde.
İş yerindeki diyaloglar yetmez mi olmuş.

Tam anlamıysa saçmalık.
Ayrıca iş konusunda da haklısın bence önceliğin o kolej olsun tamam ama
olmazsa başka seçeneklere de bak.

Kendi karma ortamda çalışıyor da problem neymiş?
Ben de olsam sorgularım ve huylanırım.

İ
İçi raat etmez miş kaç tane iş buldum da geri çevirdi

cok tuhafıma gıttı tabıkı ıs arkadaşları olcakk..ben sanırım bıraz rahatım bu konuda ..esım yemegede gıdebılır kahveyede..ıs arkadaşlarını tanıyosam tabıı..asla ıcımden kootu bısı geçmez..ama aynı sekılde oda bana karsı ole..esının dusuncesı tamamen tuhaf geldı bana..esım derkı sureklı bana..karısını cook kıskanan erkek ıcındekı zıhnıyetının farkındadır..ve herkesı kendı gıbı görür der..haklıdaa sanırsamm..tamamen krsılıklı güven yanı

Beni anlıyan birlerinin olduğunu görmek güzel biliorum fazla abartıyorum belki. Bazı konuları gereksiz uzatıyorum ama şuan o kadar hassas bi dönemden geçiyorum ki iğneyilici yorumlarınız bile negatif bi ruh haline geçişimi hızlandırıyor
15 aydır ewliyim
İst gbi bi şehirden diyarbakıra geln gldm ki şu da bir gerçek ewlnmeden çok güzel işim vardı kurslara giderdim aktif tim fazlasıyla fakat şimdi 4 duwar arasındayım
Hiç bir akrabam yok yakın dostum sıkıldığımda kapısını ansızın çalabileçeğim kimsem yok
Bu yetmez mil gibi çok istememize rağmen çoçuk sahibi de olamıyorum çoçuk gelişimciyim bu yüzden zaten ectra bi düşkünlüğüm var çoçuklara
Şu an tek takıntım eşim olmuş vaziyette
İnciğine cinciğine karışıp mahvediyorum hayatını kimseyede anlatamıyorum yeni keşfettiğim kk da döküyorum içimi lütfen bütün bunları göz önüne alarak yazdığınız kelimelere dikkat etmenizi rica ediyorum

Kıskanmakta haklısınız sonuçta çok kız var kimsenin de içini bilemeyiz .Tabi Belki hiç düşündüğünüz gibi bir art niyette yoktur ortada arkadaş niyetidir.Bu çok normal iş arkadaşları nihayetinde illa ki muhabbetleri olacak.ama onun işi o ona bu konuda baskı yapmanız yersiz.Orası olmasa başka yerde de kızlar olacak.Ayrıca bu kadar kıskandıgınızı belli ederseniz evliliğinizi sarsarsınız.Bu sefer gerçekten kaybetmiş olursunuz.Siz ona güvenin.Bir yanlışı görmedyseniz bu kadar söz konusu yapmayın.
Kurs vb. yerler araştırın bulundugunuz yerde illaki vardır .Hafta sonu sinemaya gezmeye vs gidin.Kafanızı dagıtın.

Bence sen fazla abartıyorsun esini o gruba ekleseler bile evli olduğunu biliyorlar seninde gorecegini bilerek ekliyorlar bence sen önce esine sonra kendine güven canım yoksa eşini sonrada kendini kaybedeceksin biraz oluruna bırak ve uzaktan izlemeyi dene eşini fazla sıkma bukadar bunaltma bence sen can sıkıntısından esine sarmışsın hepsi bu bence

biri digerinin isine neden karisiyor. herkezin kendi hayati var biri birinize saygu duyun ama egerki izin vermiyorsa sende özellikle gicigina git is yerini degistir de

keşke herkes sizin gibi fikrini yazan Kişiyi kırmadan anlatabilse tebrik ediyorum

Aslında buradaki yorumların çoğu şu şekilde gelişiyor ; Bazı kişiler yapamadıklarını dayatıyor, aslında olmak istediğini.. Bazı kişiler o gün çok mutludur ve eşiyle arası iyidir pembe yorumlar yapıyor " aman canım ne olacak şeklinde, bazı kişilerde öfkelidir ; " vur , kır, boşan diye yorum yapıyor.

Özellikle dayatmalara çok kızıyorum.

Bu durumda da kendimize yarayan yorumları alıp diğerlerine selamet dilemek gerekiyor. Burada da herkesin hayatı, şartları farklı çünkü.

Yudasa , size tavsiyem o işte mutlaka çalışın şartları zor değilse. Bakın nasıl iyi gelecek.
İstanbul dan Diyarbakır'a taşınmak çok zordur, bu dönemin geçeceğine odaklayın kendinizi.
Eşinizle aranızı bozmayacak şekilde hareket etmeye çalışın. Bu da kavgalardan kaçarak olabiliyor ancak.
Daha çok yeni evlisiniz, inanın bana zamanla bu durumları yaşadığınıza hayıflanacaksınız.

Bence büyütmüşsünüz eğer kötü bir niyetleri olsaydı zaten gruba almazlardı sanki,Belki de eşinizin kötü gözle hiçbirine bakmadığı için güvendiler diğer erkeklere güvenmedikleri için gruba almamışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…