Eşim ne yapmak istiyor ?

secooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
6
2
1
30
Eşimle ne yapacağımı bilmiyorum 24 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Bana açık açık şöyle diyor ; Ben seni aldatıyorum, bir sürü kadınla birlikte oluyorum. Sen de istediğinle birlikte ol umrumda değil .

Aynen bu kelimeleri etti bana dün . Ağlamaktan gözlerim şişti . Boşanma davası açacam dedim . Delilin yok diyor .

Yalvarırım akıl verin uyku girmiyor gözüme

Bu nasıl bir terbiyesizlik ve ahlaksizlik ya? Durduğun kabahat.

Eşimle ne yapacağımı bilmiyorum 24 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Bana açık açık şöyle diyor ; Ben seni aldatıyorum, bir sürü kadınla birlikte oluyorum. Sen de istediğinle birlikte ol umrumda değil .

Aynen bu kelimeleri etti bana dün . Ağlamaktan gözlerim şişti . Boşanma davası açacam dedim . Delilin yok diyor .

Emin misiniz bunları dedigine
Ne bileyim yani sekiz aylık evlilik için cok abartı bi acıklama olmul
E bide yeni üye olunca kafam karıstı

Boşanmak istediğimi söyledim olmaz diyor, kafayı yiyeceğim

Daha önce yaşadığım ilişkiler hayatıma giren çıkarcı kızlar, beni hissizleştirdi diyor . İçimdeki şeytan uyandı dedi . Kimle birlikte olacaksan ol ister şimdi ister sonra dedi

Boşanma davası açma prosedürü nasıl ? Ne yapacağım ? Çok uzun sürer mi ?

Bacim bu adam evlenirken seni aya cikarmayi mi vaad etti sana? Evlenmeden once nerdeydin?

• Beğen
Reactions: 000
Daha önce yaşadığım ilişkiler hayatıma giren çıkarcı kızlar, beni hissizleştirdi diyor . İçimdeki şeytan uyandı dedi . Kimle birlikte olacaksan ol ister şimdi ister sonra dedi

Boşanma davası açma prosedürü nasıl ? Ne yapacağım ? Çok uzun sürer mi ?
Yav he he:işsiz:

Bunlari söylemeden önce de çok sağlıklı bir bir evliliginiz yoktur muhtemelen . Adam bunu size söylemiş madem biraz gözlemleyin kanıt toplayın gidip boşanma davası ve tazminat davası açın . Sakın size böyle bir cümle sarf eden bir adamla devam etmeyin hiç bir şey yapmamış olsa bile kasıtlı olarak canınızı yakmak istemiş

Konuşurken sesini kaydet çünkü uyanık delilin yok diyor tel.kaydet tuşuna bas kanepe altına bırak orda kaydetsin yada güvendiğin biri varsa o konuşma esnasında ara tel.bir yere bırak oda duysun terbiyesiz adam insanın namuslu ortadami

Delile gerek yok... hakim en fazla 3 yil uzatir mahkemeyi.. ama en azindan sen bundan sonra artik huzurlu olur ve bu laflari duymazsin

Back
X