• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne yapmaya çalışıyor.

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Ben bugün annemlere gitmiştim. Annemlerde açtım ifatrımı. Eşim akşam işten geldi oda kendi annesinde açtı iftarını. Ona iftardan sonra beni alırsın dedim tamam dedi. Telefonu bozulmuş bloke olmuş. Ben arıyorım hat meşgul diyo whatsaptan mesaj atıyorum interneti yok. Ben de merak ettim dedim herhalde evde kavga etti alıp başını gitti bir yerlere çünkü kızdığında öyle yapıyor. Sonra abisinin telefonundan aradı telefonum bozuldu format atıyoruz dedi. Ben de merak etmiştim zaten. Sesim biraz kötü çıktı sanırım. Akşam eve geldim bana neden bağırıyosun diyo ama ben bağırmadım ki ona. Onu ne kadr merak ettim oysaki. Ben yanlış bişi mi yaptım merak ederek anlamadım ki. Berbere gitti şimdi de eve on iki bir gibi gelir kesin. Ben ne yspmalıyım çok yoruldum. Aşırı yoruldum

Cift olarak neden ayrı ayrı takılıyorsunuz. Beraber sizin annenizde ya da onun annesinde açsaydınız.

Back
X