• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne yapmaya çalışıyor?

canım maddi kaygıdan dolayıda olabilir ona bi sözüm yok
bilmediğim bir borcu yok çünkü hesabımız ortada nereye ne verdiğini biliyorum.
bana yanlış gelmiyor bazı sorunlarımızı ailelerle paylaşmak
onlardan fikir almak

canım aile annen kardeşin her zaman tarafsız olamayabilirler. Sen onların evladı ya da kardeşisin.
Haksız bile olsan senin haksızlığını kabul etmek istemezler bu sebeple kocana karşı olan düşünceleri değişebilir. Sizin aranızdaki sorun öyle ya da böyle düzelir ama başka bir sorununu ailenle paylaştığın zaman senin mutsuz olduğunu düşünüp kocana cephe alabilirler bu da hiç hoş bi durum olmaz bence.
Yinede sen bilirsin tabi sonuçta ailenide kocanıda bizden daha iyi tanıyorsun.

bazen böyle hissettiğim olmuştur evet belkide başkalarınında oldu ama söylemediler
ben söylediğim için şuanda bana kızıyorsun ama dediğim gibi yoksa yoktur bizim bilecek halimiz yok elinizdeki parayı .

Benim eşim kaynanamlara benim bir davranışımı söyleyip beni uyarıya cekseler kendimi cok onursuz ve gurursuz hissederim ne münasebet kardeşim ben kocamın özel yada devlet hastaneye gitmesinkide sorunu sizle konuşmayacağım dimii ? paramı bedenimi hayatımı yatagımı eşimle paylaşırken başkalarına hesap vermek çok ayıp ve gurur kırıcı

bu konuda ısrarla bunun boyel oldugunu soyluyorsun fakat aynı seyı eşinde yapıyorsa ki senden hem büyük hemde öğretmen daha akıllara ziyan olur ,
yapıyorsa ve sende sessızce tamam efendım uygularım dıyorsan oda ayrı bır iş

ben 26 yaşındayım bana annem bile şunu söyle yap dediğinde igreti oluyorum benım adım cute ben boyle yaparım ha cok yanlışım olur hatam olur fark etmıyorumdur eyvallah ama baska bır kısı benı esımden oturu uyaramaz esıme bunun bedelını fena odetırım

bizim evliliğimizde başka yerlerde kalmak kesinlikle yok ayrı bir hayat sürmeyi dogru bulmuyorum bunuda sana cok yazdım eşim evdeyken kuzenlerimle pijema partisine gitmem

denizcim güzelim konunu okudum öncelikle eşin ne kadarda değişsede benim eşim gbi sorumsuzlukları var bu bir gerçek ...ama zamnla hersey düzeliyor oturuyor yerine öle umut ediyoruz ben bazı konularda kendim hallediyorum napayım ona danışmıyorum bile çalısıyosun ben senin yerinde olsam hem devlete hem özele giderim maddiyattta ayarlarmaya çalışırım :6:herkesin eşi aynı değil hiçbir erkekte dört dörtlük değil önce dua et bebeğin işin sonra tedavini gör annem babamı herseye karıştırmazdı garibime giderdi ne kadr haklıymış ben kendim özel hastaneye giitim ilk çocuk istedğimzde ontrole hiç gel demedim ona kalsa o devlete git diyodu ben kontrole gitmiştim ama olsun bakıyorum şimdi o gelmek istiyo benle yani sana anlatacağım bizim eşlerimiz kendiler düşünmez seni seviyorum ve cok öpüyorum :54:

canım aile annen kardeşin her zaman tarafsız olamayabilirler. Sen onların evladı ya da kardeşisin.
Haksız bile olsan senin haksızlığını kabul etmek istemezler bu sebeple kocana karşı olan düşünceleri değişebilir. Sizin aranızdaki sorun öyle ya da böyle düzelir ama başka bir sorununu ailenle paylaştığın zaman senin mutsuz olduğunu düşünüp kocana cephe alabilirler bu da hiç hoş bi durum olmaz bence.
Yinede sen bilirsin tabi sonuçta ailenide kocanıda bizden daha iyi tanıyorsun.

evet katılıyorum ark k.v görümcelerim eşim yokken bana hak veriyolar eşimi göryolar ona hak veriyolar ben zönk haksız olduklarını bile bile ben zönk ağlıyorum gizlice benimde ailem yanımda olsalar keşke :16:

bazen böyle hissettiğim olmuştur evet belkide başkalarınında oldu ama söylemediler
ben söylediğim için şuanda bana kızıyorsun ama dediğim gibi yoksa yoktur bizim bilecek halimiz yok elinizdeki parayı .

Benim eşim kaynanamlara benim bir davranışımı söyleyip beni uyarıya cekseler kendimi cok onursuz ve gurursuz hissederim ne münasebet kardeşim ben kocamın özel yada devlet hastaneye gitmesinkide sorunu sizle konuşmayacağım dimii ? paramı bedenimi hayatımı yatagımı eşimle paylaşırken başkalarına hesap vermek çok ayıp ve gurur kırıcı

bu konuda ısrarla bunun boyel oldugunu soyluyorsun fakat aynı seyı eşinde yapıyorsa ki senden hem büyük hemde öğretmen daha akıllara ziyan olur ,
yapıyorsa ve sende sessızce tamam efendım uygularım dıyorsan oda ayrı bır iş

ben 26 yaşındayım bana annem bile şunu söyle yap dediğinde igreti oluyorum benım adım cute ben boyle yaparım ha cok yanlışım olur hatam olur fark etmıyorumdur eyvallah ama baska bır kısı benı esımden oturu uyaramaz esıme bunun bedelını fena odetırım

bizim evliliğimizde başka yerlerde kalmak kesinlikle yok ayrı bir hayat sürmeyi dogru bulmuyorum bunuda sana cok yazdım eşim evdeyken kuzenlerimle pijema partisine gitmem
eşim ailesine sorunlarımızı anlatmaz bende onun ailesine bişey yansıtmam
babama yada diğerlerinede bişey söylemeyiz
ama annem ve kızlardeşimle zaman zaman paylaşıyorum çünkü onlar diğerleri gibi değil çok yapıcılar çözüm odaklılar ben hatalıysam bana bunu açıkça söylerler eşim hatalıysa onada görmediği noktaları göstermeye çalışırlar.
mesela hastane konusuyla ilgili pek yorum yapmadılar ama benim diğer şikayetim olan ev işlerinde yardımcı olmaması ile ilgili annem eşime bazı nasihatlerde bulundu eşim bunun için gocunmadıda kırılmadıda eminim..
annem üslubuna çok dikkat eder eşimide oğlu gibi sever..

baştada dediğim gibi canım herkesin evliliği farklı
size çok ters gelen şey bize normal gelebilir..

belkıde daha ıyı bır doktor bulabılıceksın. bırkerelıgıne de olsa beraber gıtsenız arastırma hastanesıne oda gorse bu sekılde herseyın yavas ılerledıgını yada sen gorursun ve daha ıyı bır doktor bulursun. neden tek gıdıyosun neden tek basına karar verıyosunkı? belkı oda tek karar almana kızmıs kırılmıstır

eşim ailesine sorunlarımızı anlatmaz bende onun ailesine bişey yansıtmam
babama yada diğerlerinede bişey söylemeyiz
ama annem ve kızlardeşimle zaman zaman paylaşıyorum çünkü onlar diğerleri gibi değil çok yapıcılar çözüm odaklılar ben hatalıysam bana bunu açıkça söylerler eşim hatalıysa onada görmediği noktaları göstermeye çalışırlar.
mesela hastane konusuyla ilgili pek yorum yapmadılar ama benim diğer şikayetim olan ev işlerinde yardımcı olmaması ile ilgili annem eşime bazı nasihatlerde bulundu eşim bunun için gocunmadıda kırılmadıda eminim..
annem üslubuna çok dikkat eder eşimide oğlu gibi sever..

baştada dediğim gibi canım herkesin evliliği farklı
size çok ters gelen şey bize normal gelebilir..

Eşimide oğlu gibi sever cümlesine ben inanmıyorum yani tabi seviyordur ama evladı gibi değil. Oyüzden hiç bir annne,baba,kardeş vs tarafsız olamaz dediğiniz gibi yapıcı olabilirler sadece o da huzursuzluk olmasın diye :) bu durumda dengeyi eşlerin kurması gerekli diye düşünüyorum ben.

evet katılıyorum ark k.v görümcelerim eşim yokken bana hak veriyolar eşimi göryolar ona hak veriyolar ben zönk haksız olduklarını bile bile ben zönk ağlıyorum gizlice benimde ailem yanımda olsalar keşke :16:

Sizde paylaşmayın canım cok cok büyük bir probleminiz olmadıktan sonra ne görümcenizle ne kayınvaliğdenizle ne ailenizle :) yoksa hep huzursuz olursunuz kendi aranızda çözün.

konu nerdeeeen nerelere geldi cımbızlayarak yorum yapanlar yüzünden neyse artık..:31::31:

Ben bu konuyu yeni gördüm. Akışta görüyordum ama okuma fırsatım hiç olmamıştı.

Cute un yorumlarının acımasız olduğunu düşünüyorum ben de senin gibi. Neyse o ayrı konu. O gelince konusuruz bunları.

Erkekler hastane/doktor/operasyon konusunda nötr durumdalar (istisnalar dışında). Senin fakülteye gitmeni istemesinin para ile hicbir ilgisi yok. Eminim birilerinden üniversite hastanelerindeki profların uzmanların vs iyi olduğunu duymuştur ve takılmış kalmıştır oraya.

Onlara hayata, dünyaya geliş bicimine bizim gibi bakmıyorlar bunu kabul et. Ve ona göre davran.

Bir de bu tarz gerginliklerde annene gitme, evine git. Onu al karşına ve sakince tek tek anlat derdini. Kendini eve ve ona ait hisset. Annene gitmeye devam edersen (icinde kötülük olmadığından eminim) bunlar sana ilerde yol su elektrik olarak geri döner :)

Üstelik tüm bu yaşananlara rağmen eşin cok değişti, kendini geliştirdi vs vs.

Mutluluklar dilerim tatlım sana.

Ben bu konuyu yeni gördüm. Akışta görüyordum ama okuma fırsatım hiç olmamıştı.

Cute un yorumlarının acımasız olduğunu düşünüyorum ben de senin gibi. Neyse o ayrı konu. O gelince konusuruz bunları.

Erkekler hastane/doktor/operasyon konusunda nötr durumdalar (istisnalar dışında). Senin fakülteye gitmeni istemesinin para ile hicbir ilgisi yok. Eminim birilerinden üniversite hastanelerindeki profların uzmanların vs iyi olduğunu duymuştur ve takılmış kalmıştır oraya.

Onlara hayata, dünyaya geliş bicimine bizim gibi bakmıyorlar bunu kabul et. Ve ona göre davran.

Bir de bu tarz gerginliklerde annene gitme, evine git. Onu al karşına ve sakince tek tek anlat derdini. Kendini eve ve ona ait hisset. Annene gitmeye devam edersen (icinde kötülük olmadığından eminim) bunlar sana ilerde yol su elektrik olarak geri döner :)

Üstelik tüm bu yaşananlara rağmen eşin cok değişti, kendini geliştirdi vs vs.

Mutluluklar dilerim tatlım sana.
canim beni anlayabildigin icin mutluyum ve tesekkur ediyorum.cuteyle ilgili yorum yapmak istemiyorum yeterince yaptim zaten simdi uzuldugum bisey daha var yeni bir hayat topigindeki 2 yillik arkadaslarim beni anlayamadilar.cuteye yersiz tepki verdigimi dusunduler.simdi bile esimle beraber annemlerde yemekteyiz birazdan cikip alisverise gidicez o kadar normal yani hayatim :-)
Ciddi bir sorun yok sukur evet esim degisti canim sukur ki
o psikolojiyle yanlis karar vermis olabilirim ama bu bizim icin ciddi bir sorun olamaz..

canim beni anlayabildigin icin mutluyum ve tesekkur ediyorum.cuteyle ilgili yorum yapmak istemiyorum yeterince yaptim zaten simdi uzuldugum bisey daha var yeni bir hayat topigindeki 2 yillik arkadaslarim beni anlayamadilar.cuteye yersiz tepki verdigimi dusunduler.simdi bile esimle beraber annemlerde yemekteyiz birazdan cikip alisverise gidicez o kadar normal yani hayatim :-)
Ciddi bir sorun yok sukur evet esim degisti canim sukur ki
o psikolojiyle yanlis karar vermis olabilirim ama bu bizim icin ciddi bir sorun olamaz..

Cute ile de cözersiniz inş sonucta kac yıllık arkadaşsınız. Bazen hassas dönemlerimiz oluyor yanlış anlaşılmalara mahal veren.

hayatını yoluna koyman ve bu doğrultuda ilerlemen beni cok mutlu eder.

Her şey gönlünce olsun inş. İnsanız biz ve hata insanlaar icin.

bende de soyle bi onyargı oluştu, ozl ehastaen doktorlarına hiç guvenimyorum. ozellikle devlet hsatanesine gidiyorum :ssz:

pardon ama muhatabınız ben değilim, konu sahibi.
benim yorumuma değil konu sahibine varsa bir fikriniz yorum yapın.
çevremdeki erkeklerin nasıl olduğunu size izahat edecek değilim değil mi?
erkekler bizim için çok önemli görünen detaylara bizler kadar önem vermiyorlar hepsi bu.
6 aydır bağlanmayan doğalgaz için konu sahibi de pekala başvuru yapabilir diye düşünüyorum ben.

Ilk cümlelerim size yönelikte ama. Siz diyorsunuz ya, erkekler genelde böyle olur diye, ahkam kesiyorsunuz.
Bende merak ettim açikçasi, siz bu ahkami neye ve kime göre kestiginizi.

Kanimca dogalgaz bir detay sayilmaz. Evet konu sahibi kendisi dogalgazi baglatabilirdi fakat esine güvendi. Kadin 7 ay beklemek zorunda kaldi. Bu sizce normalmi? Kadin hali bakmak istiyor ve esi detay oldugundan dolayi istemiyor. Bunu biraktim, nasil bir vicdani varsa, sabahtan aksama kadar çalisan karisina yardim bile etmiyor ev islerinde.

Niyese bu sitede erkeklere çok çabuk bir bahane bulunuyor. Kadindan hersey bekleniyor, kadin evi temizlemek zorunda, güzel yemek yapmak zorunda, iyi bir anne, iyi bir es, iyi bir gelin,... herseye dikkat etmek zorunda fakat erkeklere gelince "yok erkekler böyledir" "yok erkekler sevmiyorlar,.." Sanki kadinlar her yaptigi seyi seviyormus gibi. Erkeklerdende beklenteniye girmemiz hakkimizdir diye düsünüyorum.

dün sizin düşündüğünüz gibi düşünüyordum ama bugün biraz daha iyi niyetli olmaya çalışıyorum bunlarla ilgili
eve hiç birşey yapmamak değilde yeterince ilgili olmamak diyelim biz buna
yoksa evin kira,elktr.su,doğalgaz vs..tüm bunlarla eşim ilgileniyor.
ama halı zaten var diye mi bilmiyorum önemsemiyor.
doğalgaz içinde ben gerekli herşeyi yaptım bu benim suçum değil deyip durdu defalarca
bilmiyorum artık neyse zaten bağlandığı için daha fazla üzerine konuşmak istemiyorum.

eşimi seviyorum ve evli biri olarak ondan çocuk istememde gayet normal
yani çocuk istenmeyecek derecede kötü bir insan değil benim eşim..
buraya yaptığım yorumları bilmesem size hak vericem ama yanılıyorsunuz.
çocuk yapıp onu kocamla büyütmek istiyorum.
eviyle çok ilgilenmeyen erkek çocuğuylada ilgilenmeyecek diye bişeyde yok ayrıca:50::50:

Elbette esin kira, elektrigi ile felan ograsmasi lazim fakat sizin yerinizde olsam herseyi biraz daha düsünürdüm. Sizi mesela ev islerinde yardim etmiyorsa, bu bebek ile nasil olacak? Sadece sizmi geceleri uyanacaksiniz? Hem is, hem bebek hem ev isine kosturmak kolay degildir, mutlaka esinden yardim alman gerekir.

Ve tabiki insan sevdigi esinden çoçuk ister ama insan ayni zamanda biraz realist olmasi gerekiyor. Esin size ne derece yardim edecek? Cocuk aileye mutluluk getirir fakat ayna zamanda çokta stress getirir, bunun üstesinden gelecekmisiniz? Esiniz ile problemlerinizi iyicene astinizmi?

Sizin yerinizde olsam bir süre daha beklerdim, esimin evdeki tavirlarina bakip ondan sonra tekrar denerdim bebek için. Ve zaten o zamana kadar parada biriktirirsiniz özel hastane için.

Denizcim konunu baştan sona okudum
Ben hissettigimi söyliym bence eşin bebek fikrine hazir degil gibi sanki
İstiyor ama çekiniyor gibi
Hastane konusuna gelince; devlet doktorlari özelden daha iyi ama devlette de tanidigin olmasi lazim süreci hizlandirabil diye
Sen doktor araştir iyisini bul özel devlet diye bakma olaya
Erkeklerle bi ev eşyasi bile alinamiyor önemsemiyorlar hastane işini halladememen gayet normal anliyorum seni
Ama ben sana bebek için tedaviden önce psikologa gitmeni ve bu sürece kendini hazirlamani öneririm
Zor bi süreç yipratir insani ya ha oldu ha olacak falan
Sana iyi gelecek psikolog ben de gidiyorum biliyosun çok memnunum :34:
Aşarsin inşallah eşinle ya bu konuyu da inşallah
:34:

cnm benım,

bebegımı uyuttum bı bakayım kk ya dedım yazını gordum cok uzuldum,her yazdığını okuyamadım ama üzülme olur mu bak gecen gun bana teselli verirken eşim düzeldi dıyordun hemn koyuverme kendını,maddı durumlarda mı bı sorun var bılmıyorum ama bebek ıstıyorsanız ortak bı kararla tedavine basla,stres de etkıler bu tur seylerıi
yaslarınızı gordum esının yası baya var,yanı emınım baba olmayı cok ıstıyordur ,bu tur yorumlara katılmıyorum ben. Sen de evlılıgıne ve esıne guvenıyorsan bebek ıstemekte haklısın tabı, Ama ne olur cok dusun benı gozunun onune al,herseyı rayına oturt ölç tart,bebegını huzurla mutlulukla dünyaya getır,benım cektıklerımı çekme ,hersey olur Allah nasıp ettikten sonra,bır de ailene gitmişssin dertlesmıssın esın buna kızmadıysa sorun yok ne güzel,ama kızdıysa sonradan aranızda bırde bu sorun olmasındansa bıraz kızgınlığının uzerınden zaman gecsın dusun,esının uzuldugu benım hıc derdım degıl ama aılelerımız de uzuluyo o yüzden bence cok cok zor durumda kalmayınca aılenı uzme,cunku bız evlılıklerımızde sorunlar yasadık bısey olsa aılemız hemen o gunlerı anımsar ve tekrar mı aynısı olacak dıye dusunup uzulebılırler,

Allah hayırlı evlatlar versın cnm:26:

Son düzenleme:
Ilk cümlelerim size yönelikte ama. Siz diyorsunuz ya, erkekler genelde böyle olur diye, ahkam kesiyorsunuz.
Bende merak ettim açikçasi, siz bu ahkami neye ve kime göre kestiginizi.

Kanimca dogalgaz bir detay sayilmaz. Evet konu sahibi kendisi dogalgazi baglatabilirdi fakat esine güvendi. Kadin 7 ay beklemek zorunda kaldi. Bu sizce normalmi? Kadin hali bakmak istiyor ve esi detay oldugundan dolayi istemiyor. Bunu biraktim, nasil bir vicdani varsa, sabahtan aksama kadar çalisan karisina yardim bile etmiyor ev islerinde.

Niyese bu sitede erkeklere çok çabuk bir bahane bulunuyor. Kadindan hersey bekleniyor, kadin evi temizlemek zorunda, güzel yemek yapmak zorunda, iyi bir anne, iyi bir es, iyi bir gelin,... herseye dikkat etmek zorunda fakat erkeklere gelince "yok erkekler böyledir" "yok erkekler sevmiyorlar,.." Sanki kadinlar her yaptigi seyi seviyormus gibi. Erkeklerdende beklenteniye girmemiz hakkimizdir diye düsünüyorum.

Üslubunuz ne kadar kaba. Ahkam kesmek tarzım değil bir kere. Ben fikrimi belirtiyorum. Bu saldırgan tavrınızin sebebi böyle erkeklerse muhatabiniz yine ben değilim. Bunu ben uydurmuyorum sonuçta. Insan davranislari üzerine yapılmış yuzlerece araştırmanin sonucu erkeklerin yüzeysel kadinlarin detayci olduğu gerçeği.:ssz:

önceki sayfalardaki yorumları okumadım... sadece hastane konusunda yorum yapabilirim eşin ünv hastanesi konusunda haklı. özel hataneler otel gibi, daha ilgililer daha temiz ve sıra beklenmiyor diye hoşumuza gidiyor ama üniversite hastanesi gibi doğru tedaviyi bulmakta başarılı değiller. normal ve basit bir doğum olsa özel hastaneye git derdim ama özel durumun varmış.

Back
X