Esim ne yapmaya calisiyor?..

niyekine

Her canli ölümü tadacaktir...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
1.304
2.307
88
2 gun once konu acmistim aile terapisine basliyoruz diye.Soyle ki terapi hic bekledigim gibi gecmedi.Yani daha dogrusu esimin tavri beni cok kirdi.Ben de seviniyorum adam tedavi oluyor diye.Meger doktora ne kumardan bahsetmis ne de yaptiklarindan.Ha bire beni anlatmis fakat bire bin katarak.Adam uzman olmasa beni sinir hastasi falan sanardi resmen oyle anlatmis.Kendiyle ilgili doktora bariz yalanlar soylemis,hic acik vermemis.Hatta bekleme odasinda bile telefonu sarja takip iddia takibi yapti saka gibi.Peki be adam madem kendinden bu kadar memnunsun beni niye surukledin oralara?Sozde sorun bende,duzelmesi gereken benmisim gibi havaya girmis adam.Bir de daha muayenehaneye adim attik cikana kadar herkes kaynimdan bahsediyor.Yok selam,yok nasil iyi mi falanlar havada ucusuyor.Belli ki doktorla arkadaslar.Hani kotu dusunmeyeyim diyorum ama doktor bu durumda ne kadar tarafsiz olur Allah bilir.Insan bu suphelerle icini tam olarak dokebilir mi?Dokemedim tabi...Yuzeysel bazi seyleri anlattim o kadar.Haliyle depresyon teshisi koydu.Tamam da aylardir benim yasadiklarimi baskasi yasasa ne hale gelirdi normal yani.Antidepresan yazdi falan...Sonra esim cikista gece yarisi cocuklarla beni yemege goturdu sozde iyi bir sey yapiyor.Iyi bir sey yapmak istiyorsan once hatani kabul et ne yemegi ?Neyse cocuklarin keyfi kacmasin dedim mutluluk oyunu oynadim yine.Peki bu adam sizce ne yapmaya calisiyor?Simdi terapiye devam etmesem bak ben denedim sen kactin diyecek,etsem boyle yalan yanlis tedavi mi olur adam doktora bile yalan soyluyor.Hayir aklima bir dolu sey geliyor.Acaba diyorum oyun mu bu yani ne bileyim bosanma olursa velayet icin koz olsun diye mi beni boyle gostermeye calisiyor?Dusunuyorum cikamiyorum isin icinden.Insan niye boyle davranir ?

Tanıdık doktorla olmaz o işler. Kendi araştırarak bulduğunuz doktorla devam etme konusunda anlaşmaya çalışın eşinizle..

Madem sıkıntısı olan sizsiniz. Ön görüşmeyi de siz yapın ve eşinizin problemlerini etraflıca anlatın derim ben.

O zaman kendi sorunlarınızı da daha net görürsünüz.

2 gun once konu acmistim aile terapisine basliyoruz diye.Soyle ki terapi hic bekledigim gibi gecmedi.Yani daha dogrusu esimin tavri beni cok kirdi.Ben de seviniyorum adam tedavi oluyor diye.Meger doktora ne kumardan bahsetmis ne de yaptiklarindan.Ha bire beni anlatmis fakat bire bin katarak.Adam uzman olmasa beni sinir hastasi falan sanardi resmen oyle anlatmis.Kendiyle ilgili doktora bariz yalanlar soylemis,hic acik vermemis.Hatta bekleme odasinda bile telefonu sarja takip iddia takibi yapti saka gibi.Peki be adam madem kendinden bu kadar memnunsun beni niye surukledin oralara?Sozde sorun bende,duzelmesi gereken benmisim gibi havaya girmis adam.Bir de daha muayenehaneye adim attik cikana kadar herkes kaynimdan bahsediyor.Yok selam,yok nasil iyi mi falanlar havada ucusuyor.Belli ki doktorla arkadaslar.Hani kotu dusunmeyeyim diyorum ama doktor bu durumda ne kadar tarafsiz olur Allah bilir.Insan bu suphelerle icini tam olarak dokebilir mi?Dokemedim tabi...Yuzeysel bazi seyleri anlattim o kadar.Haliyle depresyon teshisi koydu.Tamam da aylardir benim yasadiklarimi baskasi yasasa ne hale gelirdi normal yani.Antidepresan yazdi falan...Sonra esim cikista gece yarisi cocuklarla beni yemege goturdu sozde iyi bir sey yapiyor.Iyi bir sey yapmak istiyorsan once hatani kabul et ne yemegi ?Neyse cocuklarin keyfi kacmasin dedim mutluluk oyunu oynadim yine.Peki bu adam sizce ne yapmaya calisiyor?Simdi terapiye devam etmesem bak ben denedim sen kactin diyecek,etsem boyle yalan yanlis tedavi mi olur adam doktora bile yalan soyluyor.Hayir aklima bir dolu sey geliyor.Acaba diyorum oyun mu bu yani ne bileyim bosanma olursa velayet icin koz olsun diye mi beni boyle gostermeye calisiyor?Dusunuyorum cikamiyorum isin icinden.Insan niye boyle davranir ?
bu adam entrikanın ete kemiğe bürünmüş hali resmen:KK57:

Anlattim doktora doktor sasirdi anlattiklarima hic bahsetmedi bunlardan dedi.Ben asil problemlerimizi anlattim o cogunlukla beni sikayet etmis.Biraraya gelmedik ben de oyle bekliyordum...

Çocuklar için kaçırmadığınız keyfiniz değil aslında.Sağlığınızla ve ömrünüzle oynuyorsunuz resmen.İleride çıldırmış bir anne görecekler ve baba hep haklı anne de HAKLI OLDUĞU HALDE HAKSIZ görünecek onların gözünde.
Çocuklarınıza sahte davranışlar sergilemeniz ileride onların güvensizliğine ayrıca sizden uzaklaşmasına sebebiyet verebilir.
Fedakarlık da bir yere kadar olmalı
Allah yardımcınız olsun.

Doktor biliyorsa yavaş yavaş açmaya çalışacaktır esinizi.
Başta sizi suçlaması normal yanlışını doktor gösterir . Bence devam edin. Şimdi bırakırsanız bahanesi olur

arkadaşlar dr yi değiştir demiş ama bence değiştirmeyin dr çözmüştür eşinizi başka dr ye gitmeniz demek tekrar başa almak demek

Doktor biliyorsa yavaş yavaş açmaya çalışacaktır esinizi.
Başta sizi suçlaması normal yanlışını doktor gösterir . Bence devam edin. Şimdi bırakırsanız bahanesi olur
Gerci doktor bunlari ogrendigim iyi oldu dedi ama kafam karisti.Dediginiz gibi gitmiyorum desem adam zaten bahane ariyor...

Ortalık dallasa dönmüş.
Böyle evlilik mi olur.
Böyle adamlari nasil bulup evlenip birde cocuk yapiyorsunuz aklim almıyor.
Insan kendi kaderini kendi yazar.
Siz bastan bu kadar hata yaptiysaniz yine kaderiniz sizin elinizde.

Ortalık dallasa dönmüş.
Böyle evlilik mi olur.
Böyle adamlari nasil bulup evlenip birde cocuk yapiyorsunuz aklim almıyor.
Insan kendi kaderini kendi yazar.
Siz bastan bu kadar hata yaptiysaniz yine kaderiniz sizin elinizde.
Nasil bu kadar buyuk konusuyorsunuz ?Benim de su son doneme kadar bu tarz sorunlarim yoktu yasayip gidiyorduk ama simdi bunlari yasiyoruz.Sizin ne gibi bir garantiniz var hayatla ilgili cok merak ettim.Umarim sizin mukemmel bir kocaniz olur,ondan da süpersonic cocuklar yapar omur boyu mutlu olur, kaderinizi bu yonde cizersiniz ne diyeyim...

Nasil bu kadar buyuk konusuyorsunuz ?Benim de su son doneme kadar bu tarz sorunlarim yoktu yasayip gidiyorduk ama simdi bunlari yasiyoruz.Sizin ne gibi bir garantiniz var hayatla ilgili cok merak ettim.Umarim sizin mukemmel bir kocaniz olur,ondan da süpersonic cocuklar yapar omur boyu mutlu olur, kaderinizi bu yonde cizersiniz ne diyeyim...

Gercekler aci ve kabullenmek istemiyoruz. Gorunen koy kılavuz istemez. Bir insan neyse odur evlenince felan degismez. Belki kisa zamanda evlendiniz belki gerçekleri gormek istemeden evlendiniz bilemem. Benim hayatimin garantisi yok ama biraz gercekleri gorerek ilerlemek lazim hayatta. Anlattiginiz gibi karakterde bir adam son zamanda degismesi mumkun degil. Karakter bu kiyafet degil ki degissin kolay kolay.

Back
X