- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslarda bende suphelendim ama cok cok az vakit geciriyorlar bende cocuklari o işten gelince yigmiyorum ustune. Bide ucuncu cocugun lafini ediyor
aldırma normal hayatına devam et o yok gibi davran bakalim nasil olacak tepkisi.bu erkeklerin logusa sendromu bitmiyor malesef.Merhaba herkese iyi pazarlar diliyorum
Gerçekten akıl almaya geldim lütfen yardımcı olun...
1 ay önce doğum yaptım ve dogru düzgün lohusalik bile yaşamadım. Yani hormonların verdiği etkiyle hele eşimin yanında aglamadım sızlamadım nazlanmadım. Bilakis, hep koşturdum evde 2 yaşında ki oğlumla ilgilendim, iki cocukla alisveris parka götürmek derken hayatıma devam ettim.
Eşim akşamları arkadaslariyla kahveye gidince bile laf etmedim(kahveye gittiginden eminim akrabalar/arkadaslar onunla oturup kalkiyorlar ve burda türklerin takilacagi baska ortam yok)
Ama ne yapsam adama batıyor.
Demin iyice zıvanadan çıktım.
Bebek kucagimdaydi telefon diger odada sarja takiliydi ve caldi. Esimde kahvalti masasinda oturmus yemiyordu tv izliyordu. Sana zahmet getirirmisin dedim, hic canim istemiyor ben iyiyim diyince bozuldum..yani biz boyle degildik ki.aynini ben yapsam benle konuşmaz bile.
Iyi ölmeden önce insallah aynini bende sana yaparim sen benden rica etsen ben sana canim istemiyormu derim dedim laf etmedi ama konu konuyu acti.
Cok duzensiz cok unutkan cildirtacak beni benimle agiz dalasi yapiyor sacma seylerden yola cikiyor sanki ben rakibiyim beni alt etmeye calisiyor ama sende soyle boyle yapmistin diyor cocuk gibi.
Mesela biraz kilo verdi ama pijama cok bol durdu arkadan sana yenisini alalim hayatim dedim kilo verdinya ben hamilelik kilolarim gidince benimkilerde boyle oluyo dedim oda bana guya beni alt etmek icin senin ustundekide cok kotu diyip tv izlemeye devam etti.
Halbuki kirici konusmadim etmedim sohbet esnasinda. Ama o döndü cocuk gibi laf soktu kafayi cevirdi kalakaldim
Ne sohbetime ne bi cift sozumu hak ediyosun dedim dayanamadim agladim yani karisik anlattim biraz bu olayin kisa özeti sadece.
Kac gündür boyleyiz beni cok cabuk bozuyor hic lafini esirgemiyor benim yuzum dusuncede guya toparlamaya calisiyor o kadar aptal seyler uzerinden tartisiyorki elde tutulacak seyler degil.
Sabah 6da evden cikar 5-6 gibi eve gelir elimden geldikce memnun ederim cinsellikte elimden su an geldigi kadar
Evin temizligi yemegi coluk cocuk...bana madalya tak demiyorum ama takdir etsen ölmezsin dedim.
Merhaba herkese iyi pazarlar diliyorum
1 ay önce doğum yaptım ve dogru düzgün lohusalik bile yaşamadım. Yani hormonların verdiği etkiyle hele eşimin yanında aglamadım sızlamadım nazlanmadım. Bilakis, hep koşturdum evde 2 yaşında ki oğlumla ilgilendim, iki cocukla alisveris parka götürmek derken hayatıma devam ettim.
Eşim akşamları arkadaslariyla kahveye gidince bile laf etmedim(kahveye gittiginden eminim akrabalar/arkadaslar onunla oturup kalkiyorlar ve burda türklerin takilacagi baska ortam yok)
Bebek kucagimdaydi telefon diger odada sarja takiliydi ve caldi. Esimde kahvalti masasinda oturmus yemiyordu tv izliyordu. Sana zahmet getirirmisin dedim, hic canim istemiyor ben iyiyim diyince bozuldum..yani biz boyle degildik ki.aynini ben yapsam benle konuşmaz bile.
Iyi ölmeden önce insallah aynini bende sana yaparim sen benden rica etsen ben sana canim istemiyormu derim dedim laf etmedi ama konu konuyu acti.
Cok duzensiz cok unutkan cildirtacak beni benimle agiz dalasi yapiyor sacma seylerden yola cikiyor sanki ben rakibiyim beni alt etmeye calisiyor ama sende soyle boyle yapmistin diyor cocuk gibi.
Mesela biraz kilo verdi ama pijama cok bol durdu arkadan sana yenisini alalim hayatim dedim kilo verdinya ben hamilelik kilolarim gidince benimkilerde boyle oluyo dedim oda bana guya beni alt etmek icin senin ustundekide cok kotu diyip tv izlemeye devam etti.
Halbuki kirici konusmadim etmedim sohbet esnasinda. Ama o döndü cocuk gibi laf soktu kafayi cevirdi kalakaldim
Ne sohbetime ne bi cift sozumu hak ediyosun dedim dayanamadim agladim yani karisik anlattim biraz bu olayin kisa özeti sadece.
Kac gündür boyleyiz beni cok cabuk bozuyor hic lafini esirgemiyor benim yuzum dusuncede guya toparlamaya calisiyor o kadar aptal seyler uzerinden tartisiyorki elde tutulacak seyler degil.
Sabah 6da evden cikar 5-6 gibi eve gelir elimden geldikce memnun ederim cinsellikte elimden su an geldigi kadar
Evin temizligi yemegi coluk cocuk...bana madalya tak demiyorum ama takdir etsen ölmezsin dedim.
Merhaba herkese iyi pazarlar diliyorum
Bence gitsen sana iyi gelir,hem de eşin biraz yokluğunu görür.FakatHanımlar konuma bakamadım ama şimdi yorumların hepsinu okudum çok tşk ederim hepinize:)(bu satırları yazarken yine bebek ağlar ve ben susuturmaya cabalarım)
O gün eşim eve geldi ve lunaparka gitmeyi teklif etti etrafımda döndü. Ben oralı olmayınca oglumla guya konusuyor gibi yapti " oglum annen bebegi doyursun hazirlansin beraber gidelim gibisinden".
Sonra icimdekileri döktüm zaman zaman anliyor gibime geldi arada da " bak kendini tarif ediyorsun sanki ben degil sen oyleymissin gibi" diye beni daha cok kizdirdi.
Inat ettim gitmedim onlar cikti ama yari yolda geldi beni yine aldı, evde cok bunaldigim icin ciktim. Oglumun eglendigini görunce acildim bende iyi geldi. Sonraki günler fazla muhabbet kurmamak sartiyla fena degildi ama dün yine beni cileden cikardı.
Aileme gittik, aile buyukleri eskiden cocuk bakmanin zorluklarindan bahsediyordu( eskiden kv kp gelen giden karisan cok daha fazlaydi simdi o kadar degil gibisinden, simdi esler daha yardimci eskiden kadin hem cocugu susturup sofra hazirlardi gibi).
Esimde " vallah bazen eve gidesim gelmiyor" gibi birsey soyledi bende ona imali imali baktim.
Işten yeni gelmisti yorgunluktan hali yoktu bunu soylerken bende calisan insan acisindan anlamaya calisiyorum ama o zaman ben napim???
Eve geldik bebek agladi ve anne olan az cok sebebini anlayabilir, iki defa emzirdim ama yinede aglayinca hareketlerinden sancisi oldugunu anladim. Yani aclikan bebek gibi agziyla bisey arar gibi aglamadi.
Esim oglani ayaginda salladi tv karsisinda ve acilen camasir atmam lazimdi esime tutarmisin dedim ok dedi. Kosa kosa asagiya indim camasir atmaya esim ofluyo bu arada geldim bi dk gecmedi hala ofluyo beyfendiye ikisini idare etmek zor geldi tabii. Ama aksamlar o kahveye gidince aybini ben yasiyorum bana aciyan yok.
Neyse eşime dedim ki " iki dk tut hemen yemek isitiyorum kendime emzir emzir bi hal oldum cabuk acikiyorum" dedim. Yemegi isittim geldim cocuk ac mama ver diye baski kurmaya basladi.
Sancisi var mama mi esirgicem diye direttim cocuk tok belli diyorum ama nafile. Yemegi masada biraktim kalktim mama yaptim ama nasil soyleniyor. Bende bagirdim hizmetcin mi var kalk kendin yap filan duzgun konus benimle yetti be artik gibisinden. Oda bana hakaret etmeye basladi sende sifat mi var meymenetmi var (aklimda degil oyle agir konusduki) sen insanmisin neyine ne ettim gibisinden inanin hatirlamiyorum bile hic duymadim boylesini yani.
Mamayla ciktim mutfaktan aldim cocugu yemekte gozunun onunde sehbada duruyo. Girdim yataga cocuga mama verdim zar zor icti yavrucak.
Bende pijamalarimi giydim bekliyorum ki israr etsin gel yemegini ye desin yok ama nasil acım anlatamam karnim agriyor. En son 4 bucukta biraz yemistim ve o saaten beri aksam 9a kadar full kosturdum emzirdim.. arada cocuklara bakma bahanesiyle geliyo kapidan bakiyor cikiyor o kadar.
Gece mutfaga baska birsey icin girdimde yemegi dolaba biraktini fark ettim.
Nolursa olsun esim pisman olur kendince ikna ederdi gel yemegini isittin filan diye. Ama umrunda olmadi. Kendi bide ailemin yaninda bana kizdi hicmi evde yiyemiyosun neden ac birakiyosun kendini hem emziriyorsun diye. Ne bu tezatlik simdi.
Lohusalik bitince cinsellik baslayinca duzelir mi?alakasi varmi bunla?
Bi evde yasayan iki yabanci gibiyiz ben cok bunaldim.
Doktorumla konusup bir haftaligina uzaga mi gitsem diyorum...
( yasadigimiz ülkede anne yanliz veya kucuk cocugu ile bir iki haftaligina bunalma gibi durumlarda doktor recetesi ile bir klinikte hem kafa dinliyor tatil tadinda hem terapi/ seminer görüyor)
Kusura bakmayin cok uzun oldu..
Iş yerinde cok yoruluyor kafasini sisirmek istemiyorum ama yemekten sonra kisacs gunumuzu anlatiyorum sonra bakiyorum dinlemiyor daliyor "seninle ortak bi yanimizda kalmadi sohbette etmiyosun" diyorum.
Yada beraber film/tv izleyelim diyorum ama arkadaslari aramis oraya gitmesi gerekiyormus. Ben bu teklifi yapincada yorum yapmiyor gidiyor yani israr mi edim yada kizayim mi ne tepki benden bekliyor
Bir cocukluyken senede cocuksuz gittigim 1veya 2arkadas kinasi vardi bana onu önüme getiriyor: ben arkadaslarla bulusuyosam sende kinalara gidiyosun diyor
Kina dedigin 1-2 defa oldu sen allahin her aksami nerdeyse cikiyosun diyorum.
Bunu dememe gerek yok o bunu anlayabilecek kapasitede ama resmen gerizekali gibi davraniyor hatirladikca sinirlerim geriliyor...kusura bakmayin bende ben dedim o dedi tarzinda yazip duruyorum![]()