arkadaşlar ben kpss ye hazırlanıyorum son 3 hafta ve yoğun şekilde ders çalışıyorum sabahtan geceye kadar.
eşim de öğretmen okullar bitti ama akşamları yediden sonra 3 saat dersanede çalışıyor. gündüzleri evde yani.
rahatsız olduğum konu ise bana hiç yardım etmemesi. ben sürekli ders çalışıyorum ve bazı şeyleri onun yapmasını bekliyorum.
kendim yapamayacağımdan değil zaten eli ağır biri de değilim. bi işe başlayınca bitiririm hemen ama onun bu durumu görüp bazı şeyleri yapmaması beni çok üzüyor. bu durumu konuşuyorum hak veriyor ama etkisi 1 gün sürüyor.
yani örnek vermek gerekirse mesela ben çalışırken bi çay demleyip getirse, yemeği hazırlasa ya da toplamaya yardım etse tamam deyince (her zaman olmasa da çoğunlukla) yapıyor ama ben söylemeden o akıl etsin istiyorum
en azından bi şey yediği zaman tabağı kaldırsa ve çıkardıklarını etrafta bırakmasa
çok şey mi istiyorum ya bi şey yapsa mesela kendi akıl edip bi sofra hazırlasa sevinçten havalara uçarım ama
aslında kötü biri değil iyi de anlaşıyoruz ama bu konularda bana kendimi kötü hissettiriyor. bahanesi de yıl içinde çok yorulmuş ancak dinleniyormuş