eşim neden bana yardım etmiyor:(

nar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
107
1
46
İstanbul
arkadaşlar ben kpss ye hazırlanıyorum son 3 hafta ve yoğun şekilde ders çalışıyorum sabahtan geceye kadar.
eşim de öğretmen okullar bitti ama akşamları yediden sonra 3 saat dersanede çalışıyor. gündüzleri evde yani.
rahatsız olduğum konu ise bana hiç yardım etmemesi. ben sürekli ders çalışıyorum ve bazı şeyleri onun yapmasını bekliyorum.

kendim yapamayacağımdan değil zaten eli ağır biri de değilim. bi işe başlayınca bitiririm hemen ama onun bu durumu görüp bazı şeyleri yapmaması beni çok üzüyor. bu durumu konuşuyorum hak veriyor ama etkisi 1 gün sürüyor.

yani örnek vermek gerekirse mesela ben çalışırken bi çay demleyip getirse, yemeği hazırlasa ya da toplamaya yardım etse tamam deyince (her zaman olmasa da çoğunlukla) yapıyor ama ben söylemeden o akıl etsin istiyorum:( en azından bi şey yediği zaman tabağı kaldırsa ve çıkardıklarını etrafta bırakmasa:(
çok şey mi istiyorum ya bi şey yapsa mesela kendi akıl edip bi sofra hazırlasa sevinçten havalara uçarım ama:( aslında kötü biri değil iyi de anlaşıyoruz ama bu konularda bana kendimi kötü hissettiriyor. bahanesi de yıl içinde çok yorulmuş ancak dinleniyormuş:(

ah şu erkekler :))) hepsi aynı benim eşimde söyleyince yapanlardan :)) sen söyledinde ben yapmadımmı hayatım der...bende bir kerede ben söylemeden yap derim..ben düşünemiyorum der,ama söz sen söyle hiç sıkılmam yaparım der..ama malesef bir defa söylemekte yetmiyo.aşkım şu işi yap derim yaparız der ,hadi yap derim az sonra der,hani yapacaktın derim hemen der...ama bu hemenin üstünden ya saatler geçer,ya günler yada aylar :)) takmıyorum artık ..napayım,artniyetli değil,saygısız da değil,çokta beklentisi yoktur ne bileyim yemek seçmez kendi kıyafetlerini gelir gelmez çıkarıp düzenlice dolaba koyar falan..

Siz söylediğinizde yapmasına şükredin :1::1::1: Onu bile yapmayan erkekler o kadar çok ki... Benim eşimde ben söylediğimde yapanlardan... Ben değiştirebileceğimden umutlu olmadığından ses etmiyorum kendisine... :34::34::34:

merhaba ben de kpss ye hazırlanıyrm sağolsun eşim yardım ediyor ki işi zor bazen gece 3te çağırıyrlar falan gecesi gündüzü belli değil yani bi insanın içinden gelecek yoksa zor kendiliğinden yapmasını beklersen üzülürsün söyleye söyleye alıştıracaksın.ben evde çalışamadığım için 3 ay oldu ailemin yanına geldim ki fiikir ailemden geldi.bebeğim de var zor oluyr gerçekten evliyken çalışmak ama şimdi en önemli zaman bırak yardım ediyr etmiyr diye düşünmeyi hatta sen de işleri bırak 3 haftalığına nasıl olsa yapar olmadı haftada bir temizlikçi tut 3 hafta dağınık evde otur ama sonra hep rahat et bu kpss illeti kötü çünkü kazanamazsan seneye aynı şeyleri sil baştan yaşıyrsun.ben böyle düşünyrm bilmiyrm yanlış mı:)

arkadaşlar ben kpss ye hazırlanıyorum son 3 hafta ve yoğun şekilde ders çalışıyorum sabahtan geceye kadar.
eşim de öğretmen okullar bitti ama akşamları yediden sonra 3 saat dersanede çalışıyor. gündüzleri evde yani.
rahatsız olduğum konu ise bana hiç yardım etmemesi. ben sürekli ders çalışıyorum ve bazı şeyleri onun yapmasını bekliyorum.

kendim yapamayacağımdan değil zaten eli ağır biri de değilim. bi işe başlayınca bitiririm hemen ama onun bu durumu görüp bazı şeyleri yapmaması beni çok üzüyor. bu durumu konuşuyorum hak veriyor ama etkisi 1 gün sürüyor.

yani örnek vermek gerekirse mesela ben çalışırken bi çay demleyip getirse, yemeği hazırlasa ya da toplamaya yardım etse tamam deyince (her zaman olmasa da çoğunlukla) yapıyor ama ben söylemeden o akıl etsin istiyorum:( en azından bi şey yediği zaman tabağı kaldırsa ve çıkardıklarını etrafta bırakmasa:(
çok şey mi istiyorum ya bi şey yapsa mesela kendi akıl edip bi sofra hazırlasa sevinçten havalara uçarım ama:( aslında kötü biri değil iyi de anlaşıyoruz ama bu konularda bana kendimi kötü hissettiriyor. bahanesi de yıl içinde çok yorulmuş ancak dinleniyormuş:(

söylediğinizde yapıyorsa bu bile büyük bir adım yılmayın yıkılmayın söyleyip yaptırmaya devam edın en azından kpss gecene kadar bol şans :D

bence de söyleyince yapıyorsa şükredin, benim eşim de söylendiği halde binde bir yapanlardan:44:

tek kötü yönü bu malesef, her yönden iyi ama çıkardığı çıkardığı yerde kalır:50:

Ay bunlarin hepsi ayni canim utanmasalar biz besliycez bide.. analari arkalarini toplamaya alistirmis , onlarda rahata alismislar. Ne desen bos eski tas eski hamam. Benim esim tatilde ben yokken annesiyle kaldi 3hafta blde bekar gorumcem var ayyy kiziiim iki kadin bunun arkasini toplayamadik dlye dert yanmisti ama tabi diyemiyorsun sen alistirmissin diye. Bence soylenmektense rica et daha cok ise yariyor

Benim eşim daha beter mutfaktan gelir ya canım bana bi su getirsene der :) be adam mutfaktan geliyosun zaten oturmadın bile içseydin ya suyunu :44:

söyleyince yapıyorsa bin şükür zamanla alışır belki. Sürekli arkaları toplandığı için düşünemiyorlar. Bu arada sınavda başarılar, inş. Tek seferde kurtulursun

canım bende kpssye hazırlanıyorm eylulde gırıcem anne baba ayrı babamla kalıorm halıyle butun ıslerı ben yapıyorm ewde.calısıyodum cıktım ısten yetısemıyodum artık ders ew ısı calısmak falan bende babamdan aynı beklentı ıcındeydım ama malesef olmadı bende cok zorlanıyorm cok ıyı anladım senı

erkeklerin genel hali bu zaten..
sende bıkmadan usanmadan söyle..
zamanla alışacaktır zaten sen sürekli söyleyince..

Söyleyince yapıyorsa şükredin siz yinede yerimde olsanız keçileri kaçırırdınız herhalde. Şimdi bebeğim neden,yle çalışmıyorum ama gebelikten önce eşimle beraber çalışıyorduk. Sabah 7 de evden cıkıyorduk akşam sözümona 6 da mesai bitiyor ama özel sektör oldugu için gece 12 sabah 3 de eve geldiğim çok oluyordu şöyleki akşam 9 veya 10 da eve gelince sevinir olmuştum ama asla eşimden yardım almadım cunku hiiiic umuru olmaz yardım istediğimdede boşver canım yapmayıver der çıkar işin içinden üstelik annsinde evimin anahtarı var ve ben işteyken eşimi arar ben size geçiyorum der ve evime gider gerisini siz hesap edin artık :)

vallahi aynı dertten bende muzdaribim aynı benim eşimi anlatmışsın canım konuşunca yapar etkisi çok az sürer.onların aklına gelmez öyle şeyler dert etme bence

Back
X